rev Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 preporucujem digitalnu tvrdjavu. to je jako zanimljiva knjiga. u njoj se radi o svemu i svacemu, a umesana je i policija. inace, to je knjiga za koju moras malo vise da ukljucis mozak. treba da je citas sam i da se iskljucis iz svega da bi je shvatio. ovo je definitivno jedna od boljih knjiga koju sam procitao u zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Preporucujem jutarnju kafu...odmah sada odmah... tako je i bilo... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 ortaku se porodila sestra, pa smo bili u kafani da proslavimo. Posle toga, nas nekoliko otisli u Tube, gde su pustali Hyde & Sick iz Disko Zoo-a. Super su vrteli momci, i bas sam se popalio na muziku, kad su me moji imbecili drugara naterali da krenem kuci (jer naravno, kako posle sam da se vratim). Jebeno sam poludeo, i majke mi, mnogo bih voleo da odem negde preko, da odjebem sve kurce i sva sranja, i da pocnem da zivim svoj zivot, bez ikakvog uticaja sa strane. Laku noc drugari! Ne seri da su Hyde i Sick bili ?? Pu je kako ja to nisam video... :( Enivej dobro jutro i odo ja na planinu na tri dana, jer tamo nema... zimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 ortaku se porodila sestra, pa smo bili u kafani da proslavimo. Posle toga, nas nekoliko otisli u Tube, gde su pustali Hyde & Sick iz Disko Zoo-a. Prepoznao si jednog od njih ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 preporucujem i malog princa, i alhemicara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 preporucujem digitalnu tvrdjavu. to je jako zanimljiva knjiga. u njoj se radi o svemu i svacemu, a umesana je i policija. inace, to je knjiga za koju moras malo vise da ukljucis mozak. treba da je citas sam i da se iskljucis iz svega da bi je shvatio. ovo je definitivno jedna od boljih knjiga koju sam procitao u zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 (edited) Ja kupujem alkohol u svakoj radnji u NS-u u bilo koje doba dana i noci! Pored toga prcam, vozim bajs i idem u citaonicu! Edited December 24, 2010 by Aндреја_Србин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Jutros sam opet ustao oko 6, pošto nešto ranije ležem, a lepo je vreme. I nekako baš je fino kad izađeš napolje a ono žive duše nema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Prepoznao si jednog od njih ? :D zapravo, obojicu. :D Molnara naravno, a znam i ovog drugog drugara, igrali smo fudbal nekoliko puta. :)) Stvarno su dobri, bas lepo vrte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 lesko nemoj da si naivan !:) pa iskuliraj ortake nek odu kuci :) ko ih jebe :) neces ostati sam u klubu :) ima jos pijanih ljudi sa kojima lako mozes stupiti u kontakt :) medju njima i devojaka :) !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 nadam se da je bio sarkastican.... :))))) preporucujem...hmmm.... gospodar muva step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Preporucujem DIF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Stari ili novi? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Đaci kupovali užinu falsifikovanim novcem ZAJEČAR – Zaječarska policija podnela je krivične prijave zbog falsifikovanja novca protiv četvorice maloletnih srednjoškolaca, Zaječaraca N. Đ., D. G., S. C., i M. S. Oni su uhapšeni kada je jedan od njih za vreme velikog odmora kupovao užinu i grickalice plativši sa lažnih 100 dinara, nakon čega su i ostali maloletnici otkriveni. Jedan od četvorice osumnjičenih je, kako saznaje "Blic", na skener štampaču u boji napravio 10 lažnih novčanica u apoenima od po 100 dinara, a ’’novac’’ je podelio trojici drugova koji su lažnim stotkama pokušali da plate užinu. Samo sam se pitao kada će neko da se ovoga doseti a i kada će ih "ukebati". Sad je tako jeftino postalo da uzmeš kolor multifunkcijski da je to strašno, a kopija može da ispadne krajnje ok. Samo treba dovoljno "ojaditi" papir. I pitanje je koliko ovakvih šema i dalje prolazi, setimo se samo fejk markica na primer. A ovde šta, klinci ako se ne polakome i fejkuju 20 i 50 din, što je dovoljno za užinu, opušteno to može da prođe u opštoj frci koja nastupa u pekarama za vreme odmora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 sad kad si rekao, fejk markica za prevoz uopste nije losa vora, ionako samo bace pogled na sliku i na boju markice i to ono sa daljine, nikad je ne uzmu u ruke Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 zapravo, obojicu. :D Molnara naravno, a znam i ovog drugog drugara, igrali smo fudbal nekoliko puta. :)) Stvarno su dobri, bas lepo vrte. Misliš na Predraga? Pričali smo skoro nešto u vezi bloga, super je lik. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 fak, probudim se u 11, a onda se okrenem i bzvz odkunjam jos 2 sata i olako sebi skratim dan. jel ima neko savet kako da ustanem cim mi alarm zazvoni? drugar mi je pricao o drillu nekom iz vremena kad je bio u kamenici, pa je ustajao svaki put u 6 sati i to mu ostalo i dan danas ali mislim da to nije bas za normalne uslove.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 u pravu si normalno je da covek ustaje u 12 popodne !!:):) sve zavisi kad lezes :) kako da ustanes cim alarm zazvoni - postavis alarm udaljen od kreveta 2metra :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 mislio sam normalne uslove, nekad legnes ranije nekad kasnije, nekad manje spavas pa onda organizam hoce da nadoknadi pa zabodes. radim to sa alarmom 2 metra, drugar mi rece odmah stavi kafu pa ces morati da odes da zakuvas, nekako mi i to nije bas najsigurnije :) jer cu na trenutak zatvoriti ponovo oci i onda pozar! treba mi neki jak moramustatinesmemleciponovomakarnikadvisenespavao mind fuck. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 znaci ti ustanes iz kreveta i opet se vratis u isti ?! pa ako je tako ti si najobicnija picka od coveka :) jedino da promenis karakter onda Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 haha ^^ vratim se jer znam da imam jos vremena da spavam, a uvek sat navijem ranije i uvek sam neispavan hronicno. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 kupi psa brate, jednom kad ustanesh i kad on pochne da rezhi i arlauche da krenete u shetnju nema shanse da ponovo zaspish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Misliš na Predraga? Pričali smo skoro nešto u vezi bloga, super je lik. da da, Predrag. Ma obojica su odlicni likovi, a eto sad znam i da pustaju dobru muziku. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 fak, probudim se u 11, a onda se okrenem i bzvz odkunjam jos 2 sata i olako sebi skratim dan. jel ima neko savet kako da ustanem cim mi alarm zazvoni? drugar mi je pricao o drillu nekom iz vremena kad je bio u kamenici, pa je ustajao svaki put u 6 sati i to mu ostalo i dan danas ali mislim da to nije bas za normalne uslove.. Ima android aplikacija za telefon gde da bi iskljuchio alarm morash da srachunash random matematichki zadatak(2+(6*9) npr.). Shvatio sam da sam jako glup kad spavam. Dok srachunam to 100 sam budan. :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 jasamnepismen ne zna da koristi zagrade The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts