alfa Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 slicno tako nesto moram da uradim za rodbinu :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Najbolja osnovna u zemunu je Lazar Savatic... najjaci tereni za basket sa reflektorima...90-ih se leti igralo do zore :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Najbolja osnovna u zemunu je Lazar Savatic... najjaci tereni za basket sa reflektorima...90-ih se leti igralo do zore :))) Totalno! Moja tetka je bila profesorka engleskog tamo, stalno sam svracao :D Imaju i bioskop valjda u podrumu ili sta vec :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 U brodarskoj imaju teretanu pa ti vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ma i bioskop i sve... napravili taman kad smo mi zavrsili xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 vrh je ta osnovna tamo te ne bude sramota da se prijavis za dodatne aktivnosti preko dana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Mi devedesetih nismo imali ni zavese, jebem ti državu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 jebes skolu koja nema bazen !:) kakav bioskop :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) mi smo imali bazen, HA! edit kali, tvoja sigurno nije imala 8D Edited January 12, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Moja je bila toliko dobra, da su zapalili :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 mi smo imali bazen, HA! edit kali, tvoja sigurno nije imala 8D pa nije ali nema veze :) kazem da je skola sa bazenom najveci plus koju moze neka skola da ima :):):) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Mi devedesetih nismo imali ni zavese, jebem ti državu mi nismo imali salu za fizičko :( a onda su je napravili od jedne učionice :) znači ništa koševi i to, samo kozlić, strunjača i greda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ja sam odvalio obruč u sali za fizičko u osnovnoj jebote, osnovna sa bazenom ili bioskopom... au. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Milica Vishemi Jesvega Prekoglave (Dragi Wojim Tee) ... "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 mi smo imali bazen, HA! edit kali, tvoja sigurno nije imala 8D 20 Oktobar? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Ja sam za vreme osnovne škole pikao basket u jednoj drugoj osnovnoj, Nikola Tesla, u Rakovici, kakva je to škola bila, čoveče! Imali su prvo odvojenu zgradu za pretškolsko i one početne razrede, drugo dvorište ogromno sa drvećem, pa tereni, pa za troskok staza, a unutra bazen i velika sala itd. Znam da su posle prodali tu donju manju zgradu za onu privatnu gimnaziju što sad ne znam kako se zove ali je od poznatijih i ne znam kako se kasnije razvijala sama škola, ali znam da sam devedesetih bio u fazonu - jel moguće da ovako nešto postoji :) A onda se vratim u svoju osnovnu gde su od muškog WC-a na jednom spratu napravili prodavnicu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 20 Oktobar? pa nije to jedina skola koja ima bazen :) :) ima i 7 sekretara bazen i branko radicevic :) on je iz branka :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Branko Radicevic zato je Uzicka uvek imala bolje terene za balfu i bolju salu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 jutros izašao na ispit iz mreža, koji se radi preko moodla (za one sa jeftinijim ulaznicama, sediš za kompom i odgovaraš), i pet minuta nakon početka ispita, neko krenuo DDoSuje sve kompove na FON-u. pobeda :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 U, jeste, trenirao sam i u 20-om oktobru i u branku radicevicu i u uzickoj republici.... Branko je imao bas krsh salu (ono 92-93 kad sam tu igrao zimi je isla para na usta koliko je hladno u sali), ali su zato uzicka i oktobar imali staklene table, sto je tad bio vrh vrhova... I, naravno, ona skola kod televizorki na novom beogradu koja je prva imala staklene koseve, sa odvojenom, ogromnom salom (nije 7 samuraja, nego pored nje)...:)))) ah...so many memories...:)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Pizdim jer gubim od kompa u herojima V :C. It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 jutros izašao na ispit iz mreža, koji se radi preko moodla (za one sa jeftinijim ulaznicama, sediš za kompom i odgovaraš), i pet minuta nakon početka ispita, neko krenuo DDoSuje sve kompove na FON-u. pobeda :) I mi radimo mreže preko mudla, samo što su ovde zategli security na max, cela učionica je iza svog firewalla itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 jutros izašao na ispit iz mreža, koji se radi preko moodla (za one sa jeftinijim ulaznicama, sediš za kompom i odgovaraš), i pet minuta nakon početka ispita, neko krenuo DDoSuje sve kompove na FON-u. pobeda :) Kod mene moodle nema ništa... Nešto sam ga testirao, može bre ko god hoće da ga obori i da ga modifikuje... "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) lol i ja sam polomio obruc u osnovnoj... moja osnovna je imala kolko tolko ok salu, imali smo i sto za stoni tenis kao i terene za tenis tu pored pa smo jednom u 2 god isli :DD Edited January 12, 2011 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 i ja sam polomio ruku kad sam pokusao da polomim obruc :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts