Jump to content

Galaxy Tab

Sting

Recommended Posts

Meni izgleda kao potpuno beskorisno, pošto nije ni telefon nije ni "tablet". Mrsko mi je ovo reći, ali pre bih imao iPad (zbog veličine ekrana, sa svim njegovim manama) ili prosto batalio to i uzeo telefon sa nešto većim ekranom. Ovo je "nit ovamo nit onamo" i ne može da stane baš u svaki džep.

I ovo je možda taman pogodno za split, pa da pričamo dalje :)

meni se veličina tab-a više sviđa od veličine ipad-a, ali ne znam za šta bih koristio tablet prosto. ne bih sada kupio ni ipad ni tab ni da koštaju 50e :)

rak rana tab-a je što android (za sada) nije prilagođen tabletima, pa praktično dobiješ telefon sa jako velikim ekranom, a sve na njemu radi isto.

Iako Apple ne mogu da smislim, pre bih kupio iPad nego Galaxy Tab. Froyo jednostavno nije za tablete, treba čekati HoneyComb

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

za šta biste vi koristili tablet, momci? ja sam baš razmišljao i nisam uspeo da smislim ništa pametnije od ubijanja vremena dok se vozim autobusom.

Pa nije nezanimljiva tema, posebno što se Tab sad pojavio kroz VIP i kroz raznorazne pakete itd. Baš me zanima kako im ide prodaja.

ja sam ga video na štandu ispred samsung prodavnice u ušću. malo sam ga isprobao i pričao sa prodavcem, kaže da su bili prodali dva ili tri komada tog dana. a cena je skoro 1200 evra. :o

taj rad, samo za neku žešću zajebanciju

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja sam ga video na štandu ispred samsung prodavnice u ušću. malo sam ga isprobao i pričao sa prodavcem, kaže da su bili prodali dva ili tri komada tog dana. a cena je skoro 1200 evra. :o

1200 evra?!? pa brate, ovo nidžino je onda džab džabe za 600 :)

A i za te pare možeš uzeti ipad onaj 3G 32GB... nekako mi to ipak deluje kao bolja kupovina.

za šta biste vi koristili tablet, momci? ja sam baš razmišljao i nisam uspeo da smislim ništa pametnije od ubijanja vremena dok se vozim autobusom.

Bukvalno bi imao funkciju samo kada idem negde na put pa da gledam filmove na odmoru ili za proveru emaila s vremena na vreme.

Ovako je zgodniji za taj email "u pokretu" ali ništa više zgodan od mobilnog sa velikom ekranom. Zato i kažem da ga ne kapiram.

Iako sam u pochetku prichao da ne znam chemu bi mi sluzio iPad/Galaxy Tab, sada razmishljam da kupim neki tablet. Posle nekoliko dana korishcenja iPad-a koji je bio u firmi, skapirao sam da je to odlichna stvar za svakakve prezentacije i putovanja, poshto je lagan, ima prilichan ekran i moze da pushta video i surfuje po netu. E sad, cheka se verzija 2.0 iPad-a, koja ce imati kameru i josh nekoliko stvari koje nema ova prva verzija.

А в чем сила, брат?

Postoji šansa da će iPad 2 biti "ok" u tom smislu, pošto je kec definitivno "osakaćen".

Ali i ti sam Srbo znaš da postoji dosta netbook-ova koji su funkcionalniji a skoro istih dimenzija, pa je i to pitanje.

Galaxy Tab sa druge strane i dalje ne kapiram nimalo :)

Mislim, ne znam koje to prezentacije možeš na Tabu da gledaš/držiš a da na notebook-u ne bi svima bilo prijatnije da gledaju.

• 8 months later...