Jump to content

Filmske pitalice

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Let me explain (again): ako pogledam spojler, onda ZNAM koji je film, i više nema ni svrhe više pogađati ako nisam ubo taj jedan put (što je i poenta igre in the first place, valjda).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

brate, onda NEMOJ pogledati spojler, imaj malo samo-kontrole, ovo-ono. s druge strane, ima nas koje zanima koji je film kad ne znamo, a nema razloga da čekamo ostatak dana da vidimo. ponašaš se kao dete.

lost highway

ako jeste (nisam 100%)

mulholland drive je ono bio :D

Edited by Mr. Nobody

:-)

brate, onda NEMOJ pogledati spojler, imaj malo samo-kontrole, ovo-ono. s druge strane, ima nas koje zanima koji je film kad ne znamo, a nema razloga da čekamo ostatak dana da vidimo. ponašaš se kao dete.

Strašno.

Da, care, ja i ne gledam spojlere i pogađam filmove kao da spojleri i ne postoje, zbog čega me i prozivaju ovde. I u isto vreme mi uopšte ne smeta ako neko koristi iste.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Strašno.Da, care, ja i ne gledam spojlere i pogađam filmove kao da spojleri i ne postoje, zbog čega me i prozivaju ovde. I u isto vreme mi uopšte ne smeta ako neko koristi iste.

moj post je samo odgovor na tvoj rant i tvoje "objašnjenje" zašto ne gledati spojlere, koje je lol, jer po toj logici bi onda svi pogađali po hiljadu puta i čekao se originalni poster da odgovori ko je u pravu, što može da bude ko zna kad; znači, jednostavno nije praktično, ovo nije slagalica, poenta je da topik teče što je lakše moguće.

drale, nije bre bitno, ispravio sam ga samo for akjurasi sejk, a neću sad da se ubacujem koriju :)

Edited by Mr. Nobody

:-)

moj post je samo odgovor na tvoj rant i tvoje "objašnjenje" zašto ne gledati spojlere

Ja nikada nikome nisam rekao da ne treba da gleda spojlere, ja ih ne gledam i tako pogađam, i pre ili kasnije opet neko počne da me proziva zbog toga.

Mislim da je samo u pitanju greska u komunikaciji.

Peja je malo 'podbo' Pipa zasto ne pogleda spojler i sam vidi da li je u pravu ili ne, a Pip mu je odgovorio da zeli da zadrzi mogucnost da pogresi i posle nastavi da pogadja, sto je nemoguce ako pogleda spojler...

Znaci nije Pip 'rant-ovao' protiv spojlera nego je pricao samo za svoj slucaj, a ako sam ja pogresno shvatio da ste vi pogresno shvatili onda se izvinjavam...

How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.

moj post je samo odgovor na tvoj rant i tvoje "objašnjenje" zašto ne gledati spojlere, koje je lol, jer po toj logici bi onda svi pogađali po hiljadu puta i čekao se originalni poster da odgovori ko je u pravu, što može da bude ko zna kad; znači, jednostavno nije praktično, ovo nije slagalica, poenta je da topik teče što je lakše moguće.

drale, nije bre bitno, ispravio sam ga samo for akjurasi sejk, a neću sad da se ubacujem koriju :)

е ало бре постављај питање да ти не бих дозвао Дулија да ти потанко образложи истину о свету и васиони.

:)

и не дирајте ми Пипа, довољно му је јаднику што га ја гањам због права педера.

:)

едит:

Кори, брате, или ти дај други филм, овај изгледа нико не зна.

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.