Jump to content

Guano Apes

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Svirka je bila super, Sandra izgleda bolje nego ikad.... Jedina zamerka je sto je bilo kratko, nisu svirali neke do jaja stare pesme zbog promovisanja novog albuma, alo dobro to je bilo za ocekivati...

Edited by pirun

Meni je to iskreno delovalo kao "nameštaljka" u prvom trenutku, kao čisto "geg" za publiku i tako to. Ali izgleda da nije bio :)

Ono što me je iznenadilo je da je Rare počeo zapravo oko 15 do 9, a čitav koncert počinje u 21h kako piše na karti. Ne sećam se kad sam bio na koncertu koji je počeo pre vremena :) I dalje se iznenađujem kad nešto zapravo počne na vreme :)

Pregradili su onu arenu svetski, da bi stalo tih par hiljada ljudi, pa je zaista moglo da bude u nekom manjem objektu, ali nema veze. Smorilo je što su pevali više tih pesama sa novog albuma, simpatično je to što sam video dosta forumaša, pa onda neke fjuzovce (omg) pa bivše i sadašnje kolege ... tako da mi je krivo što sam zakasnio na onaj koncert na Szinu jer tad još nisu imali taj novi album :)

A i prevario sam se oko populacije, mislio sam da će biti više mlađih, ali onda posle razmišljam, što bi ih pa bilo kad ovi ništa novo nisu izdavali jako dugo. Mahom je bila neka "starija" ekipa.

Ajde sto su pevali dosta pesama sa novog albuma (promovisu ga jbg.) pa nisu svirali neke cool stare pesme tipa Gogan, Kumba Yo, Dodel Up etc. , ali mi nije jasno sto nisu svirali najgotivniju stvar sa novog albuma She's a killer. Ili sam ja bio da pisam dok je bila :)

Nije bila Break the Line, nazalost. I nekako kratko bilo. Kao reklama za novi album :)

Tezgica 100%

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.