Lucky Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Strava, sad ne moram da razmišljam o Sofiji. Mada je ova iz Hrvatske, ima da nas zezne i otkaže koncert dva dana pred isti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Objavljeno i na sajtu: http://www.guanoapes.org/shows.html Taman me izmalerisao ortak da nema nista od toga :) TOP! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Al ce se sutiramo svi zajednoooooo :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Cena karata 1990 i 2500 dinara I samo 3000 karata. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/234018/Karte-za-Guano-Apes-1990-i-2500-dinara Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Jel ovo neka sala ili sta, ne kapiram.... 3.000 karata za arenu, wtf ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 iz bezbedonosnih razloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Nije bezbedno da preko 3000 ljudi trpi taj zvučni teror. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 mozda su kao black eyed peas(guglao sam dal' je peas) u fazonu nema veze sto zvuce sranje uzivo ako to njima ne smeta i ako je riba do jaja a da ovde nije riba do jaja :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 stajanje u redu za kartu ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 kapiram da će biti u skc-u ili tako negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 bezbedonosnih lol:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 kapiram da ce biti otkazano Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 ali svaki put je vrh :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Uzo karte :)... Bice rokanje sutra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 i, kako ste se proveli? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Svirka je bila super, Sandra izgleda bolje nego ikad.... Jedina zamerka je sto je bilo kratko, nisu svirali neke do jaja stare pesme zbog promovisanja novog albuma, alo dobro to je bilo za ocekivati... Edited April 11, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 aha, znaci, pevaljka da izgleda dobro na bini cekaj da zapisem u notes sta je dobar koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 čujem da ju je neki som zaprosio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 aha, znaci, pevaljka da izgleda dobro na bini cekaj da zapisem u notes sta je dobar koncert smaras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 čujem da ju je neki som zaprosio :D the som Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Meni je to iskreno delovalo kao "nameštaljka" u prvom trenutku, kao čisto "geg" za publiku i tako to. Ali izgleda da nije bio :) Ono što me je iznenadilo je da je Rare počeo zapravo oko 15 do 9, a čitav koncert počinje u 21h kako piše na karti. Ne sećam se kad sam bio na koncertu koji je počeo pre vremena :) I dalje se iznenađujem kad nešto zapravo počne na vreme :) Pregradili su onu arenu svetski, da bi stalo tih par hiljada ljudi, pa je zaista moglo da bude u nekom manjem objektu, ali nema veze. Smorilo je što su pevali više tih pesama sa novog albuma, simpatično je to što sam video dosta forumaša, pa onda neke fjuzovce (omg) pa bivše i sadašnje kolege ... tako da mi je krivo što sam zakasnio na onaj koncert na Szinu jer tad još nisu imali taj novi album :) A i prevario sam se oko populacije, mislio sam da će biti više mlađih, ali onda posle razmišljam, što bi ih pa bilo kad ovi ništa novo nisu izdavali jako dugo. Mahom je bila neka "starija" ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ajde sto su pevali dosta pesama sa novog albuma (promovisu ga jbg.) pa nisu svirali neke cool stare pesme tipa Gogan, Kumba Yo, Dodel Up etc. , ali mi nije jasno sto nisu svirali najgotivniju stvar sa novog albuma She's a killer. Ili sam ja bio da pisam dok je bila :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 zar nije bila tamo pred bis? tj. pred open your eyes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Mislim da nije ali nisam 100% siguran :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Nije bila Break the Line, nazalost. I nekako kratko bilo. Kao reklama za novi album :) Tezgica 100% Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts