peja_ Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 atomiche, nemoj uzimati hd7, uzmi dhd :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 e, da, HD7 je windows phone 7 a ne android, ne znam odakle ti ideja da to kupiš lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 a i build quality je sranje. mislim alo, vidi se sim kartica kroz rupu izmedju poklopca i tela telefona. alo. +onaj kickstand ne moze da se sklopi do kraja nego uvek blago landara Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Šta ja znam, nikad nisam koristio ni Android ni WinMo. :) Ivane, taj paket je i meni zapao za oko. Hvala drugari na odgovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 ja sam mislio da ne mogu da se koriste sa drugim karticama ?! :) da moras da dekodiras telefon ?:) i onda automatski gubis garanciju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 pa nek ga vrati :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Bice interneta kada prodaju nemcima :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 ima i sad, u MixNet paketima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 ne chitaju ljudi shta pishem jebiga ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 nisu loši ti paketi uopšte, ne znam šta se kali tripuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Kul je mixnet paket, ono što nudi za cifru koju traži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 e, da, HD7 je windows phone 7 a ne android, ne znam odakle ti ideja da to kupiš lol nije loš HD7 (pokazaću ti ga u subotu ), integracija sa ofisom je odlično urađena, telefon sa GMail i Exchange push-om izgura preko 2 dana (što Android npr ne može), sve deluje smooth i ne crashuje (za razliku od prethodnih WinMo telefona). Jedino što ima mnogo manje softvera za sada Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 jes' ti to batalio galaxy s? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 izgleda da galaxy nije predvidjen za ovoliki +, topi se plastika Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 ne, dobio na test za SK. A Galaxy će, ako bude mogao ortak da donese, da zameni Nexus S Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 nije loš HD7 (pokazaću ti ga u subotu ), integracija sa ofisom je odlično urađena, telefon sa GMail i Exchange push-om izgura preko 2 dana (što Android npr ne može), sve deluje smooth i ne crashuje (za razliku od prethodnih WinMo telefona). Jedino što ima mnogo manje softvera za sada naravno da izgura baterija dva dana kad telefon nema multitasking :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 ne, nego Android ima očajnu urađenu podršku za push e-mail, iako je overall mnogo bolji sistem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Ja sam se usrecio sa Samsungom i7500, kontam da do 120e nema boljeg telefona za te pare :c offtopic: Vico ti bese imas HD2? Citao sam nesto malo po netu al koliko sam shvatio moze da se stavi WP7 na njega, right? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Ne znam sta se vi lozite sa tom baterijom toliko, meni WinDroid traje dva dana komotno (sa normalnom upotrebom). jer mi Exchange nalog pojede bateriju za dan ako je enablovan push? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Exchange je retardiran, koristi rfc mail servere i klijente! Sto se tice desire hd-a ja sam odusevljen, a sve sto je ivke rekao stoji. Baterija dan-danipo zavisi kako ga koristis. Sto se mene tice android>winmo7 i to mnogo mnogo uglavnom zbog samog koncepta gde je android poputno otvorena platforma za koju milioni pisu aplikacije i za koji ces naci svaku mogucu glupost koju zelis, dok kod win7 slicno kao kod simbijana neces. Zavisi za sta uzimas telefon, meni je ovo bukvalno kao jos jedan kompjuter (u svakom smislu, a ne samo za osnovne pda funkcije), a ne samo telefon. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 niko ne spori da je android bolji, ali ako vremenom MS uloži neki trud, može i WP7 da bude ok platforma, s obzirom da su mega failovali sa 6.1 i 6.5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Jel video neko kako izgleda API za WP7, to me jako interesuje? Pošto je za Android bože sačuvaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 (edited) niko ne spori da je android bolji, ali ako vremenom MS uloži neki trud, može i WP7 da bude ok platforma, s obzirom da su mega failovali sa 6.1 i 6.5 Iskreno mislim da ne mogu da sustignu vise. Sa windowsom za pc su imali debeli head start i preveliku bazu korisnika kad je konkurent tek usao na scenu, a ovde to nije slucaj plus ne stoji samo gomila entuzijasta iza toga kao sto je bilo kod linuxa u startu vec google, a dosta proizvodjaca se pridruzuje. Time will tell ali mislim da microsoft, sa svojim kvalitetom proizvoda generalno do sad, moze biti samo second best u ovoj kategoriji. Edited December 10, 2010 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 third best, realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Ne znam zasto, pricao sam skoro o tome sa ljudima, firma kojoj je primarna delatnost softver pise isti jako traljavo i neinventivno. Jasno mi je da su na svom pocetku krpili dupe raznim programima i kodom sa svih strana i napravili one prvobitne frankenstajne koje su, ne kvalitetom vec umecem prodaje progurali kod ljudi ali danas kad imaju surove kolicine para zar ne mogu platiti najbolje moguce experte iz svih polja na kojima smrde. Jel ne mogu platiti dizajnere i programere koji ce primera radi napraviti lepsi i funkcionalniji os od macosx-a ili ih jednostavno boli kurac. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts