kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 "žar od cigarete" - ako treba pomoć pri razjašnjenju tako komplikovane rečenice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 razbijam na poslu, moram da se pohvalim! I kad sam kod toga, jel ima jos nekoga ko je 25 +/- i radi sa ljudima koji ,verujem, cuvaju partijske knjizice,pricaju o deci,njihovim uciteljima, ko/koga,koja/kome i rade po sistemu "ovako ja radim od 1968 i ti mene sad ucis" a potom posalje .xls dokument 5x (jer ima 5 strana ), svaku stranu posebno i kako se nosite sa takvim kolegama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 "žar od cigarete" - ako treba pomoć pri razjašnjenju tako komplikovane rečenice! zar sam tako dobar u trolovanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 zar sam tako dobar u trolovanju! ah, procitaj moj post jos jednom. zapravo sam ti uzvratio trolE, kad ce novi Šlic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ne ide mi citanje danas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ne ide mi citanje danas! http://www.superbeba.com/index.php?option=com_content&view=article&id=389:potekoe-u-pisanju-i-itanju&catid=19:osnovci-i-stariji&Itemid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 btw http://pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/144180/Gazda+kafane+ubio+dvojicu%2C+a+dvojicu+ranio.html :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 bia, moze mu se Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ? trebalo je sve da ih upuca u celo The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Potpisao sam danas novi ugovor za ovu sezonu YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :tf: U subotu slavlje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Vala ako ih je pobio ko zečeve. Dve smrti bahatim govnima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ae ne serite, liku treba da se sudi za ubistvo i to ne u samoodbrani, jer nije potegao utoku kad su ga napali, vec se vratio u kafanu, uzeo pistolj i otisao sa namerom da ih upuca...oni mozda jesu debili, al ne mozes tek tako da pucas u svakoga ko te zabode u glavu ili ne plati racun, mogao je da im zapise tablice i pozove muriju...nego mu se moze jer je ovo policijska drzava i verovatno ce dobiti neku min. kaznu, kao onaj pandur sto je upucao lika jer je prosao kroz crveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Lol zadnje dve nedelje sam kao zbog neke ribe uzeo od ortaka da slušam muse, pošto se dotična riba baš prima na njih. I ladno sam se toliko navukao na njih, da danima ne slušam ništa drugo, bend je jebeno genijalan, pojeo sam govna što sam ih ikada hejtovao ranije :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ako nisi video dule, covek je izjavio da je bojao da ce ga ubiti kad su se vratili. sta je mogo lol? Zamisli ispeglaju te 4 lika.. ostave te, i vidis ih kako se vracaju pola sata kasnije? Pa prvo sto bih pomislio je da su dosli ponovo nesto da urade, ako ne i gore. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Jao bre Dule, zapiše im tablice i pozove muriju, de ti živiš jebote :S Ko zna koliko nesrećnika su ovi retardi već ojadili, al se ne zna za to jer su žrtve "pozivale miliciju". Nije im prvi put, smem da se kladim. Čak i da sudstvo funkcioniše kako bi trebalo, došli smo u takvu situaciju da od klasičnog kažnjavanja nema leba jer se bagra više ničeg ne plaši osim smrti. Jebote po našem zakonu smeju da te siluju a da ti ne smeš ništa da im uradiš inače si TI KRIV. Dušanov zakonik i a u pičku materinu, dosta smo mi pošteni bili budale a bagra izvrgavala ruglu pravdu. I kako porediš ove likove koji su gazdi kafane razbili jebenu FLAŠU O GLAVU kad im je tražio da plate račun, i onog lika što je upucan u kolima a izgleda ko da ne bi mrava zgazio? Pročitaj celu vest lepo.I drugo, ko će bolje znati koliko je država nesposobna da kazni ovakve likove nego čovek koji radi za državu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Kako je za B92 potvrđeno u policiji, ubijeni i ranjeni mladići od ranije su poznati po nasilničkom ponašanju. Rot in hell, mamu vam jebem ološku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 nisam procitao ceo tekst, pricao sam na osnovu onoga sto sam cuo na vestima, a to se dosta razlikuje od ovoga sto pise ovde...mislio sam da je on njih jurio i pucao dok su bezali, a ne da su se oni vratili da ga napadnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 @voodoo Koliko je ustvari narodu dosta ovakve bagre, a nista se ne preduzima po tom pitanju.. megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Auh :((((Zena u stiklama ili se pedala zaglavila za patosnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Tema #1 @ plaćanje računa i ubistvo - i ja sam pročitao u vesti da ih je ovaj sustigao kad su kolima bežali od njega pa upali u kanal i tu ih je upucao... sa blica: Požar je nakon zadobijenih par udaraca po glavi izvadio pištolj, ali su mladići uspeli da pobegnu do kola. Prilikom bekstva grupa mladića je kolima upala u kanal, da bi ih zatim vlasnik restorana sustigao i zapucao. Inače se slažem sa Vuduom, iako će Dulio da brani Duleta :) nego sam samo hteo da napišem ovo jer izgleda kao da ih je jurio da bi ih upucao. Ali pošto su poznati od ranije i zaboli ga u glavu flajkom, šta su pa očekivali ... Tema #2 Sad da ne jurim priču o lepšoj polovini i razumevanju, evo nečega što će biti od pomoći - Manslator: http://videosift.com/video/The-Manslator Tema #3 Startovala me neka ganferka, kraljica noći :)) Tamo na semaforu Železnik/Makiš/Obrenovac, uvek tu stoje, i snimim ja jednu stoji prekoputa, ali ne provalim da lagano dolazi, kad eto nje, kucne na prozor i kaže "Srce, hoćeš da radimo?". I ja prvo šlogiran sekund, ne znam šta da kažem, onda se refleksno nasmejem i kao "ne", a ona uz gestikulaciju kao "jebi ga, tvoj gubitak" odlazi dalje :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Blic je pogrešno preneo, na svim drugim mestima, uključujući RTS, rekli su da su se likovi posle upadanja u kanal vratili u kafanu, a telo ubijenih se nalazi ispred kafane, a ne kod kanala. Jebeni Blic, kad zapošljavaju nesvršene kokoškice sa političkih nauka.Inače, jedan od likova ima kriminalni dosije po kojem je opljačkao neku pumpu tu u blizini pre par godina, a radnika ostavio invalidom. Izgleda da se radi o lokalnim reketašima sa zaleđinom, s tim što je ovom gazdi dopizdelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 pa obicno za neko žešće ovakvo sranje treba da se sretnu dvoje ili više budala Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ne lupaj :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 zašto lupam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts