Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Dokurca više sa ovim cenama hrane. Kad sam bio manji i nisam se bavio parama, bilo je "weeee palačinke", sad dok pokupujem sav materijal, iscimam se da obiđem ceo kraj dok ne nađem jebeno mleko, i na kraju kad se presaberem, prisedne mi život. Dve smrti srpskim političarima, pišaću im na grobu (osim ako me ne nadžive).

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bolestan sam, necu sutra u skolu, sad cu da odgledam jedno 5 filmova, not bad :) idem i sutra valjda do modsa da uzmem jaknu ("otadzbina" marka lol) \o/ HULIGANI KOSOVO JE SRBIJA SVETI SRBSKI ROD

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

otvorio sam i očistio džojped ko kome je bio prosut sok. iako sam sam radio, šveca je navigirala celu stvar - od skidanja maske (koju nisam uspeo da skinem dok nije skontala da je ispod nelpnice još jedan šraf), do toga šta ide gde prilikom vraćanja (jer sam ga ja teatralno otvorio i istresao ceo sadržaj na sto)

doduše, pet piva nije pomoglo da skontam da celu operaciju treba da radim trezan [8D]

I am dissapoint

Secam se, pre jedno 3 godine kod ortaka na rodjendanu neko je prosuo kokakolu po tastaturi i oborio kuciste. Muzika je stala i to je bio problem. Ali naravno Kaurin je bio tu koji je letvosan MORAO da popravi komp. Secam se da sam nesto cackao kablove, naredjivao nekome da mi osushi tastaturu i posle da sam ulazio u bios. Ne secam se zasto sam radio te stvari, ali komp je proradio i svi su bili srecni :D

ma jebo to, radiću i za vikend

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...