Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Razbio prozor papucom na susednoj zgradi jer sam pokusao da dozovem stanare da iskljuce alarm koji zvoni kao besan. Bila policija, jedan stanar iz sasvim levog stana izasao da se bije, sestra moja dosla da me brani i da dize jos vecu frku. Ja stojim mirno, jer sam se uplasio jer nisam ocekivao da prozor pukne. Trebao sam bolje da znam, ipak je minus napolju. Izvinjavam se svima, ne bezim i ponasam se zrelo. Najvise me zabolelo sto kad se to zavrsilo, od mojih ukucana sam dobio kritike gde sam ja ispao najgori od najgorih. Dodje mi da se ubijem jer nisam takva osoba kako me prikazali. Jebem ti ovakav zivot vise, nije vredan zivljenja.

tolika ljudina pa se uplasio! :D

kakav zivot bre spominjes pa obicna sitnica, plati prozor reci komsijama da paze na alarm i gg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@daki spedicija na granici (Horgos), javi se ako dolazis kolima da prijavimo sve te DG stvarcice od preko kao china daily! :tf:

@Seth, Nerviras se bezveze, daj neku igru da opicimo nisam igrao nista online jos od Silka.

@vudu, ma smehotres, skrenem ja paznju i pazi sad "Pa jel vidis da pise sending msg 1 of 1 znaci samo je jednu stranu poslao" :) Verovatno je jos gori neko ko te mailove cita.Moram naci

neke programcice za zezanje tipa random menjanje slova ili slicno

Edited by Demian
Link to comment
Share on other sites

razbijam na poslu, moram da se pohvalim!

I kad sam kod toga, jel ima jos nekoga ko je 25 +/- i radi sa ljudima koji ,verujem, cuvaju partijske knjizice,pricaju o deci,njihovim uciteljima, ko/koga,koja/kome i rade po sistemu "ovako ja radim od 1968 i ti mene sad ucis" a potom posalje .xls dokument 5x (jer ima 5 strana [8D]), svaku stranu posebno i kako se nosite sa takvim kolegama.

tumblr_kvdtrxXqDW1qawznlo1_500.jpg

Link to comment
Share on other sites

ae ne serite, liku treba da se sudi za ubistvo i to ne u samoodbrani, jer nije potegao utoku kad su ga napali, vec se vratio u kafanu, uzeo pistolj i otisao sa namerom da ih upuca...oni mozda jesu debili, al ne mozes tek tako da pucas u svakoga ko te zabode u glavu ili ne plati racun, mogao je da im zapise tablice i pozove muriju...nego mu se moze jer je ovo policijska drzava i verovatno ce dobiti neku min. kaznu, kao onaj pandur sto je upucao lika jer je prosao kroz crveno

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lol zadnje dve nedelje sam kao zbog neke ribe uzeo od ortaka da slušam muse, pošto se dotična riba baš prima na njih. I ladno sam se toliko navukao na njih, da danima ne slušam ništa drugo, bend je jebeno genijalan, pojeo sam govna što sam ih ikada hejtovao ranije :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Jao bre Dule, zapiše im tablice i pozove muriju, de ti živiš jebote :S

Ko zna koliko nesrećnika su ovi retardi već ojadili, al se ne zna za to jer su žrtve "pozivale miliciju". Nije im prvi put, smem da se kladim. Čak i da sudstvo funkcioniše kako bi trebalo, došli smo u takvu situaciju da od klasičnog kažnjavanja nema leba jer se bagra više ničeg ne plaši osim smrti. Jebote po našem zakonu smeju da te siluju a da ti ne smeš ništa da im uradiš inače si TI KRIV. Dušanov zakonik i a u pičku materinu, dosta smo mi pošteni bili budale a bagra izvrgavala ruglu pravdu.

I kako porediš ove likove koji su gazdi kafane razbili jebenu FLAŠU O GLAVU kad im je tražio da plate račun, i onog lika što je upucan u kolima a izgleda ko da ne bi mrava zgazio? Pročitaj celu vest lepo.

I drugo, ko će bolje znati koliko je država nesposobna da kazni ovakve likove nego čovek koji radi za državu?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...