killYg0r Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 kupim neki zagrejani sendvic na kiosku i posle jedno 15 sec se pretvorio u led :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 kada bih imao volju da radim nešto baš onoliko koliko me mrzi da živim sad, pa ja ne znam.. pobedio bih internet Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Da sam ti roditelj, ukinuo bih ti pare za hranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Nemoj da si na kraj srca vudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Niko ne moze da me ispizdi kao shto zensko moze. Mozda je bolje forever alone... ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Umesto da mrzite zene, probajte da ih volite, pa da vidis razliku :D vidis, to mi uopste nije palo na pamet... Meni je skroz do jaja kako svaka misli da je "mnogo komplikovana" i "da treba vise vremena da je upoznas i shvatis". TO je onaj fazon, da sam svaki put dobio dinar kad sam to cuo, sad bih bio milioner. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 vidis, to mi uopste nije palo na pamet... Meni je skroz do jaja kako svaka misli da je "mnogo komplikovana" i "da treba vise vremena da je upoznas i shvatis". TO je onaj fazon, da sam svaki put dobio dinar kad sam to cuo, sad bih bio milioner. :D A sta je u pitanju? Ne da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 haha, sto je najcrnje, nije to, nego se eto pravi da je mudra i komplikovana. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Nešto mi se spava, a ne mogu da dremnem! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 imam neke kove za sutrashji basket, zvezda-cedevita, jadranska liga, 17h, ako neko hoce nek me pm. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 haha, sto je najcrnje, nije to, nego se eto pravi da je mudra i komplikovana. :D Najgore je kad te riba proceni za vezu. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Danas za malo da se prevrne zichara koliko je duvao jako vetar, usro sam se ziv je-bo-te Nikad mi se tako nesto ni je desilo, uzas... Sutra kuci konacno \o/ Je l izasla nekad dobra nova igra da skinem cim stignem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 nije nova, al' je najbolja, deathspank! vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Danas za malo da se prevrne zichara koliko je duvao jako vetar, usro sam se ziv je-bo-te Nikad mi se tako nesto ni je desilo, uzas... Sutra kuci konacno \o/ Je l izasla nekad dobra nova igra da skinem cim stignem ? WoW: Cataclysm \o/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 koliki je tek forever alone kad se trudiš da voliš žene a one ne vole tebe :D Pa ako joj das paznju i ljubav, slusas kad se zali na nesto, ej a to sam skontao, vecina zena fura taj komplikovani i problematican trip al je tu fora da one ne ocekuju od tebe da im ti to resis vec samo oce nekog da ih saslusa pa makar i delovalo glupo. Pogresno je inatiti se sa njima, pizdeti ako ne razumes nesto, nego uradi sve kako treba pa ako ona ne promeni pesmu, znas 100% da je do nje a ne do tebe. I samim tim kad znas to ne bi trebalo da se osecas kao forever alone karikatura kad se razidjete. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Pa ako joj das paznju i ljubav, slusas kad se zali na nesto, ej a to sam skontao, vecina zena fura taj komplikovani i problematican trip al je tu fora da one ne ocekuju od tebe da im ti to resis vec samo oce nekog da ih saslusa pa makar i delovalo glupo. Pogresno je inatiti se sa njima, pizdeti ako ne razumes nesto, nego uradi sve kako treba pa ako ona ne promeni pesmu, znas 100% da je do nje a ne do tebe. I samim tim kad znas to ne bi trebalo da se osecas kao forever alone karikatura kad se razidjete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Pa ako joj das paznju i ljubav, slusas kad se zali na nesto, ej a to sam skontao, vecina zena fura taj komplikovani i problematican trip al je tu fora da one ne ocekuju od tebe da im ti to resis vec samo oce nekog da ih saslusa pa makar i delovalo glupo. Pogresno je inatiti se sa njima, pizdeti ako ne razumes nesto, nego uradi sve kako treba pa ako ona ne promeni pesmu, znas 100% da je do nje a ne do tebe. I samim tim kad znas to ne bi trebalo da se osecas kao forever alone karikatura kad se razidjete. jebote, '82 si, a veze nemaš 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 nemojte ga tako jakoelem, dosta ljudskog jada i jednog cara videh malopre. izlazim iz tramvaja kod hajata a tamo na trotoaru leži ciganin od 20 godina, i pored njega 5-6 drugih cigana i ciganki stoji i smeje mu se. izgledalo mi je da liku nije dobro al sam kontao da se ne bi njegovi drugari smejali, te da prave neki cirkus, i nastavio svojim putem. 10 minuta kasnije prođem opet tuda i vidim da je ciga i dalje na podu, a neki lik pokušava da mu pomogne. uspeo je nekako da ga podigne na onu klupu na stanici i pipa mu puls, pokušava da ga smiri, zove hitnu... bilo mi je žao što odmah nisam zastao da pomognem, al ni na kraj pameti mi nije bilo da ovaj umire a da mu se ortaci smeju. posle smo dozvali i dočekali hitnu. jadni su drugi cigani što mu se smeju (posle su se razbežali, valjda nisu znali da l smo zvali pandure ili hitnu), jadna je hitna kojoj treba pola sata da odgovori na "srušio se mladić na tramvajskoj stanici", jadan sam i ja što sam prvo zapalio pa tek onda otišao da pomognem, a još je jadnije par stotina ljudi koji su prošli za tih pola sata bez da se okrenu, jadne su i tramvajdžije koje su par puta zamalo zgazile lika koji je pomagao cigi. a taj lik je car nad carevima, čak je i jaknu skinuo da ugreje cigana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 (edited) Respect za lika. Slična situacija, pre par godina krenem na trening.Prolazim pored onog parkića kada se penje gore sa autokomande ka Marakani i iz autobusa vidim starijeg čoveka kako leži na ulici.Vraćam se sa treninga on idalje leži tu.Bukvalno mu niko 2h nije pomogao, sa par drugara uzmemo i podignemo ga i on pozove unuku da dođe po njega kolima, sačekali sa njim unuku i ona ga je odvezla u bolnicu. Edited December 10, 2010 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 vaistinu car potpuni :O a i ti nisi jadan, šta si trebao da uradiš, da prkosiš logici, uguraš se pored ostalih cigana i pogledaš da li se ovaj pravi il' ne. onda bi bio neprikosnoveni neopevani car, al' samo zato što nisi to ne znači da si jadan :) a kad smo kod neopevanih careva, evo ga jedan što ga videh danas (iako je ovde jadan iskorišćen kao marketinški trik od ThinkFinance-a) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 brate ko bi se izgurao medju cigane da pomogne ciganinu koji lezhi , ni na kraj pameti mi nebi bilo da mu stvarno nije dobro,jos se njegovi ortaci smeju , verujem da mu niko odavde nebi prisao prvi put.Taj drugi put sto si prisao ispao si covek , za pohvalu,pogotovo ciganinu , pogotovo danas kad te niko nebi popisao da goris sam na sred ulice,a ne da je jos par tvojih drugova oko tebe i da se smeje. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 ovaj lik je car, cigani su govna "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Nisu, samo su odlična demonstracija šta bude kad ljudima oduzmeš obrazovanje i druge civilizacijske tekovine i pustiš ih da žive "prirodno". Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 a ja sad videh lika kako prebi pedofila u metrou phun tymes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Srbija puna heroja \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts