Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

asdfmovie3

Iskren da budem ja nisam znao ni da postoje 1 i 2 (pri čemu mi je 2 smešniji nego 1) a na treći sam slučajno naleteo kada ga je YT ponudio. Pa ako je "so december 2010" izvinite :)

Meni je ovo hilerijus!

Fenomenalno! Meni je ipak treći najbolji :)

Kapiram da je bilo milion puta, ali ja sam sad prvi put video i ugušio sam se od smejanja, pa ako neko čisto nije video, da šerujem :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

http://encyclopediad...a.com/Trollface

Trollface (often referred to by newfags as Coolface) = newfag video

Lol znam da trollface =/= cool face, ffs

Naleteo sam na ovaj klip jer sam kopao nešto o izvorima svih ovih faca sa stripova, pa sam ovaj klip video na knowyourmeme

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Da vidim petla sa malom montiranom kamericom na glavi kako trčkara po nekoj avliji, ja bi umro od smeha :)

edit: Sjajan video iz više većih gradova na svetu, lik to zove World Cruise 2010.

DSLR aparat sa mogućnošću snimanja videa, stabilizator kamere i 17 minuta čiste zabave.

Na kraju je već legendarni snimak prolaska voza kroz onu pijacu kada sve sklanjaju pa posle vraćaju nazad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...