Sarma Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 tole ima svoje ljude i na rur-u... i onda nas spinuju da ne razmisljamo o realnim problemima... TOLE ODLAZI! :P @protoss: na UPT-u i klejbazablama se postovi ne racunaju (makar je tako bilo... koga boli kurac za broj postova)... to sto ti imas 20 postova takodje nema veze... znam mnogo lurkera koji su upuceni u desavanja na rur-u, a ne mogu da otvore topic klinke iz picke materine... to sto si nov IMA VEZE ukoliko dajes sebi za pravo da se upustis u raspravu izmedju ljudi koji se znaju 100 godina i imaju suceljavanje misljenja godinama... tako da (iako to tebi nije jasno) post: ma sisaj bre kurac ima vecu vrednost od one koju ti mozes da razumes... i upucen je nekome ko ce shvatiti poentu bez obzira na sminku... naravno da ce tebi neko crtati ako ima potrebu da ti nacrta... mohi i drale su jedan drugome otkucali preko milion karaktera i nema potrebe da se na bezobrazan nacin (a za mene je GG ckode mnogo starijem liku od sebe, koji ti se ni ne obraca, klasican bezobrazluk i nevaspitanje) uvlacis u pricu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kazem ja, Protoss je lesko iz mladjih dana, isti je takav bio i on ranije, a sad je prerastao u blejkasku micu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 fudbal izvlači ono najgore u ljudima. posle kantera :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kazem ja, Protoss je lesko iz mladjih dana, isti je takav bio i on ranije, a sad je prerastao u blejkasku micu :D jeste Coko, jeeeeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kazem ja, Protoss je lesko iz mladjih dana, isti je takav bio i on ranije, a sad je prerastao u blejkasku micu :D lesko nikad nije bio glup,samo zaslepljen gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 ^ Argumentuj sebe Talesu iz Mileta.. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 I cek, sto ste mi sad obrisali post? Bra'o grujo, ti si pametan, pa mi brises post, a ja sam pglu jer to ne mogu... Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Ma brate, ako se ja naljutim zbog flejma, onda je to = ahahaha Ja sam na nekim forumima dugo vremena prisutam, na ovom sam nov, ali on otprilike funkcionise isto kao i ostali, samo sto struktura ljudi koja ga cini je drugacija( uglavnom stariji likovi posecuju ovaj forum, 20. god i preko), sto se meni veoma svidja, jer zelim da naucim nesto novo od iskusnijih, i nadam se pametnijih ljudi. Ako cemo da se flejmujemo, flejmovacemo se, ako cemo da budemo ozbiljni, bicemo.. Samo mi ide na kurac kada neki baja od 10k postova dodje i kaze : "Koji je ovaj novi retard?".. Kao da tih 10k postova koje je inace stekao sadrzinom " :D, lol, gg tarde, sisas mi moj ogromni ckura, me pro like np, itd" daju njemu za pravo da on osudjuje druge ljude samo zbog toga sto imaju drugacije misljenje o necemu i drugacije poglede na svet.. Istu situaciju sam imao i na topiku "Ultimativni politicki topik".. Ti i sa svojih 10 se nisi pokazao nesto, gg ckode Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 grujo nemoj da brises protosu postove, jadno je Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 lol @ gruja koji brise postove bolje bi mu bilo da obrise svoju ruznu proslost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Dajem pare da se on pola i ne seca sta je radio u proslosti, pojeo mrak :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 gruja djana brise postove "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Gruja sprovodi gori teror nego ono na Oblivion temi od pre 4 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Opet bad blue boysi prave sranja,a ? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 gruja hipster sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 jebiga protose morao sam da ti obrisem post,moze mi se gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Lesko, jedini post na partizanovom topiku koji je tebi bio obrisan je bio ovaj: M M M M M Mooooonster kill! , kao odgovor na prethodni docin trol, tako da mi nije jasno zashto dizhesh prashinu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 (edited) pa ne dizem ja prasinu. :D i to sam napisao, jer je stvarno dobro ubacio to u kontekst, i bila je skroz ok sprdnja. Ali dobro, nekom je nesto smesno, nekom nije. Nema veze, skontali su svi da je trol bio u pitanju, i to je to, da ne sirimo dalje. edit: gruja car brisanja postova! Edited November 6, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 E pa ne može tako... "XEXEXE TROLOVALI SMO SVE NAM JE OPROŠTENO LOLOL!!!11" Hoću da vidim da kao Mendži preuzimate odgovornost za svoje postupke, a onda ćemo možda pričati o daljoj rehabilitaciji. Dok se to ne desi, Gruja će vam svima brisati postove, a ja idem da trolujem komentare na njegovim tekstovima na onom sajtu sa sportskim vestima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Ima da odes i da se izvinis mendziju bogami :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 Ti idi i uči da igraš Natural Selection! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 pa ne dizem ja prasinu. :D i to sam napisao, jer je stvarno dobro ubacio to u kontekst, i bila je skroz ok sprdnja. Ali dobro, nekom je nesto smesno, nekom nije. Nema veze, skontali su svi da je trol bio u pitanju, i to je to, da ne sirimo dalje. edit: gruja car brisanja postova! opushteno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Pa ja ni ne znam kako bih ja mogao da mu obrisem post,jedino ako se bas mnogo skoncentrisem i gledam dugo u monitor :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 E alo... Ako sam ja rekao da ćeš da im brišeš postove, onda ćeš da brišeš. Nemoj da povlačim rodbinske veze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts