Jump to content

Svi smo jako pametni...

Lex

Recommended Posts

tole ima svoje ljude i na rur-u... i onda nas spinuju da ne razmisljamo o realnim problemima... TOLE ODLAZI! :P

@protoss: na UPT-u i klejbazablama se postovi ne racunaju (makar je tako bilo... koga boli kurac za broj postova)... to sto ti imas 20 postova takodje nema veze... znam mnogo lurkera koji su upuceni u desavanja na rur-u, a ne mogu da otvore topic klinke iz picke materine... to sto si nov IMA VEZE ukoliko dajes sebi za pravo da se upustis u raspravu izmedju ljudi koji se znaju 100 godina i imaju suceljavanje misljenja godinama... tako da (iako to tebi nije jasno) post: ma sisaj bre kurac ima vecu vrednost od one koju ti mozes da razumes... i upucen je nekome ko ce shvatiti poentu bez obzira na sminku... naravno da ce tebi neko crtati ako ima potrebu da ti nacrta... mohi i drale su jedan drugome otkucali preko milion karaktera i nema potrebe da se na bezobrazan nacin (a za mene je GG ckode mnogo starijem liku od sebe, koji ti se ni ne obraca, klasican bezobrazluk i nevaspitanje) uvlacis u pricu...

Kazem ja, Protoss je lesko iz mladjih dana, isti je takav bio i on ranije, a sad je prerastao u blejkasku micu :D

lesko nikad nije bio glup,samo zaslepljen

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

I cek, sto ste mi sad obrisali post? Bra'o grujo, ti si pametan, pa mi brises post, a ja sam pglu jer to ne mogu...

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Ma brate, ako se ja naljutim zbog flejma, onda je to = ahahaha

Ja sam na nekim forumima dugo vremena prisutam, na ovom sam nov, ali on otprilike funkcionise isto kao i ostali, samo sto struktura ljudi koja ga cini je drugacija( uglavnom stariji likovi posecuju ovaj forum, 20. god i preko), sto se meni veoma svidja, jer zelim da naucim nesto novo od iskusnijih, i nadam se pametnijih ljudi. Ako cemo da se flejmujemo, flejmovacemo se, ako cemo da budemo ozbiljni, bicemo.. Samo mi ide na kurac kada neki baja od 10k postova dodje i kaze : "Koji je ovaj novi retard?".. Kao da tih 10k postova koje je inace stekao sadrzinom " :D, lol, gg tarde, sisas mi moj ogromni ckura, me pro like np, itd" daju njemu za pravo da on osudjuje druge ljude samo zbog toga sto imaju drugacije misljenje o necemu i drugacije poglede na svet.. Istu situaciju sam imao i na topiku "Ultimativni politicki topik"..

Ti i sa svojih 10 se nisi pokazao nesto, gg ckode

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

pa ne dizem ja prasinu. :D

i to sam napisao, jer je stvarno dobro ubacio to u kontekst, i bila je skroz ok sprdnja. Ali dobro, nekom je nesto smesno, nekom nije.

Nema veze, skontali su svi da je trol bio u pitanju, i to je to, da ne sirimo dalje.

edit: gruja car brisanja postova!

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

E pa ne može tako...

"XEXEXE TROLOVALI SMO SVE NAM JE OPROŠTENO LOLOL!!!11"

Hoću da vidim da kao Mendži preuzimate odgovornost za svoje postupke, a onda ćemo možda pričati o daljoj rehabilitaciji.

Dok se to ne desi, Gruja će vam svima brisati postove, a ja idem da trolujem komentare na njegovim tekstovima na onom sajtu sa sportskim vestima.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

pa ne dizem ja prasinu. :D

i to sam napisao, jer je stvarno dobro ubacio to u kontekst, i bila je skroz ok sprdnja. Ali dobro, nekom je nesto smesno, nekom nije.

Nema veze, skontali su svi da je trol bio u pitanju, i to je to, da ne sirimo dalje.

edit: gruja car brisanja postova!

opushteno :D

Pa ja ni ne znam kako bih ja mogao da mu obrisem post,jedino ako se bas mnogo skoncentrisem i gledam dugo u monitor :))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...