Feno Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Interesantne brzine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 lol, ovaj je lud xD Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Spinfusor za soldiera giveaway Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 (edited) Grotar car! Videcu ako moze da se mazne vise, trenutno ih ima oko 1300 jos. Dva sam zabo, ako burazeru ne treba imacu jedan za ovde. Edited April 13, 2012 by ウエーター Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 do jajca, taman sam stigao do ~35k xpa i spremao se da ga otkljucam danas. muchas gracias grotare o7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 100k xp Thumper za Tehnician -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 (edited) Thumer je malog rejndza, mislim da soldier ima njega pa vidi kakav ti je. Sto se cene tice opusti se. uzeo sam do sada 2x100k weapona (plus perkova, armora, packova itd itd) a odigram dnevno 3-6 partija. Doci ce samo. EDIT Weapona ne wepona :P Edited April 13, 2012 by ウエーター Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Posto su ubacili da mozes da isprobas svaku klasu i oruzje za nju, samo odes na Training Practice, veoma je lako da provalis jel nesto treba da uzmes ili sta vec. Recimo razmisljam se da uzmem snajpera, uzo da probam. Ukapiram sta si pricao Feno za onaj drugi snajper, osim ako mu ne daju da prvi shot bude 600-700 stvarno je bacanje exp. Jeste da mozes sa njim bez zuma da pucas isti dmg kao i sa zumom, sto nije slucaj sa prvim, ali cinjenica da ti je dmg vezan za energiju i da i dalje ima reload sto je debilno i nelogicno a max dmg mu je 510 i to taj prvi hitac ... bolji je prvi bar po meni. Onda sam probao ovaj zadnji pack, ono oruzje OP sto izbacuje 3 granate koje se lepe koje mozes sam da aktiviras po potrebi. Jok, trebali su da stave da izbacuje 3 zelene granate. Sto rece onaj lik, flavor of the month sistem update-a ko WoW i LoL. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 (edited) A da, otvorili su test za sve, zaboravih. Zaboravi snajpera, jednostavno je fejl... Infiltratora nisam igrao, ali svi govore da je cela klasa OP. Fat man's chain gun disagrees! :D Najinteresantniji jeste predpostavljam, da je OP ne bih rekao a daleko od togada ne valja. Ok nije sentinel fejl, prvi snajp je ok, fejl je kupovina phase rifle-a (100k) to zaboravite. Edited April 13, 2012 by ウエーター Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Imam kljuc viska za spinfjuzor. Ko prvi devojci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) Har,har,har! Nije se znalo gde je levo :D 31k zaradjenih, max do sada. o7 Jos jedan spinfjuzor kljuc imam za soldiera ako treba nekome. Edited April 18, 2012 by ウエーター Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 (edited) Hvala ti za prethodni key, bas zelim ortaka da navucem na igru. Nije ga privuklo prvih pola sata... Btw, krivo mi sto sam ja potrosio gold koji se dobija preko facebook-a na spinfusor Fazon dan, da sam sacekao... Realno to oruzje je vitalno za Soldier-a a oni ga zakljucali [:(!] Edited April 20, 2012 by Pipedream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Pa nisu ni oni mutavi, ali nije kod svake klase tako, da je bolji izbor pod lockom. Primer sentinel i doombringer. A da si sprco gold-sprco si. Sta je tu je, teraj dalje. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 do jaja je to kad tako možeš da brzo trčiš i klizaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) Smorio me bas ovaj impact he od Pathfinder-a, nisam znao da ti ispada zastava ako se boost-ujes sa njom :D Kod ove sto se otkljucava ne ispada jel? Edited April 21, 2012 by Pipedream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Kad juris za zastavom koristis imact nitron, kad uzmes zastavu (ako imas HPa) roknes bolt iza sebe, ne znam da li spinfjuzor radi isto. Nisam siguran za drugu granatu, nisam je uzeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 imaj na umu da se HP ne regenerise kad imas zastavu, tako da pazi sta radis sa spinfjuzorom/boltom =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Najjaki potez koji sam video, dva drugara jurcaju preko mape, jedan ima zastavu a ovaj ga prati i valjda kad je ovaj bio na malo energije u vazduhu baci onu zastavu ovaj je samo pokupi dok je padala i nastavi dalje :D Je jedino sto sam uspeo dvoje da skinem thumperom u vazduhu, kapiram da ostali ubijaju po pet :D I da, jedan lik, ping 12, rastavi protivnicku ekipu od zivota ukljucujuci i mene. Rifle i taka-taka-taka po nama. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Da to sa bacanjem zastave sa pola mape sam video par puta u zadnjih nekoliko dana. Izgleda novootkriveni nacin sa safe delivered flag od baze do baze. :) imaj na umu da se HP ne regenerise kad imas zastavu, tako da pazi sta radis sa spinfjuzorom/boltom =) Perk Survivalist-a must za pathfindera. Koliko me puta spasio dok sam jurcao ne mogu ni da se setim. Zadnji apgrejd perka daje 40% energy restorea na pickup ammoa, prva dva daju HP a i base perk (bez apgrejda) daje neki mali HP restore, dakle cim se otvori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Jel vredi stedeti exp za boltom? Jel puno bolje od spinfusera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 za pocetak, projektil ima "tezinu" aka ne leti pravolinijski kao spinfjuzor. najbolje je da ga isprobas neko vreme protiv botova, pa ako ti se svidja, onda otkljucaj =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Meni je bolji, treba vreme da se naviknes, razlikuju se dosta. Cak sam se smorio kad sam uzeo prvi put da pucam sa njim. :) Sto kaze Dig, idi na practice, promeni loadout pa probaj. Inace sto se toga tice, apsolutno sve mozete da probate i lockovane iteme i perkove...double click na to sta vam treba. Jel neko odavde Eginox ili Equinox? Stoji u followerima a ne znam ko je co'ek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Jel vredi stedeti exp za boltom? Jel puno bolje od spinfusera? Spinfuser = za capovanje zastavica (capture the flag kada skupljas zastavice bolji je jer manje damage nanosis sebi pa moze bolje da se ubrzas , takodje je lakse pocistiti zastavicu ) Duelovanje = boltlauncher ( u areni ili na sredini mape oko zastavice u team deathmatch damage i splash su jednostavno super itd ). Chaser = spin fuser i bolt launcher , spinfuser jer je precizniji al bolt pravi veci damage zavisi od osobe do osobe. Posto uglavnom kapujem zastavice koristim spinfuser iako imam bolt launcher. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Aha vidim :) Reci te mi, koliko exp-a dobijete od jedne igre? Ja naprimer, igram samo TDM. Igre su od 5 do 10 minuta, i u obicnoj partiji nakupim skoro uvek 200 do 300 xp-a. Kako je u ovim drugim modovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 ctf ~15 minuta 400-100xpa (uzevsi da je 1000 savrsena partija) zavisi od ucinka naravno, arena slicno. Capture and hold sam igrao 3-4 puta nemam procenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts