Kaurin Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 ... jedino se pomfrit malo ubajatio na putu al tu nema mnogo pomoći. to je verovatno od one proklete ambalze. mrzim kad mi je bljutav pomfrit na dobro meso :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 BRAVO VIĆO! :* OLOLOL PIJANI POST \o/ \o/ \o./ http://soundcloud.co...odcast-01-pilot radili smo ozbiljnu emisiju pa smo napravili i ovu pored nje, SLUSAJTE NAS! ahahaha svaka čast, obavezno implementirajte vuduov predlog, biće vrhčina :D samo bez kašnjenja emisija, izaberite neki termin, tipa usrani ponedeljak :D Uvedite gostovanja rurovaca u vaš podkast i ispitujte ih o svemu i svačemu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 od 11. aha, onda je ok, ja sam mislio da ideš pre posla u teretanu, a da tipa radiš od 9 :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 podkast sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Nego da ne otvaram temu, treba mi trimer za bradu da je održavam na nekoj dužini (par milimetara), jel koristi to neko ovde, koliko je cimanje u poređenju sa brijačima i koje su cene? U mesari ne znaju ništa o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 braun cruzer 3 ~80e tehnomanija, dobar :c The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 braun seria 1 150 :) http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09034581 pusti peju on baca pare :D meni je ovo hit :D mislim jeste da mi je to prva masinica ali ima i trimer i brijac :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Nastavljamo definitivno, vi se slobodno javite sa lepim idejama, trudicemo se da ih implementiramo u emisiju! intervju sa kilijem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Kakav pobeda dorucak pre posla. Mesara Tri Bika (u Makenzijevoj ili kako vec malo pre Slavije, kod one staklene zgrade nove) koji peku odma. Ajd sto je fantastican rostilj, ali sto je dzabe... Punjena pljeka, sa suvim vratom i kackavaljem, u maramici, 200g u svezem somunu = 150 din. Pljeka 150g, 100 din. Kako sam nacuo dok sam cekao, masovno raznose has firmama u blizini, pa otuda valjda niske cene. Ili to ili sam jutros jeo macice za dorucak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 nazalost mislim da ce biti pitanje vremena kada ce da podignu cene :D:D jedino ako tako ne posluju vec godinama :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Ma dobro, cak i da dignu na 200 kinti nije problem, jedem tamo zbog kvaliteta ne zbog cene. :D Jel zna neko koliko otprilike kosta zamena baterije na satu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 intervju sa kilijem! podsetio si me na wow forum, pa bih ovom prilikom izrazio želju da se uradi ozbiljan intervju sa Silencerom, lik me fascinira svaki put kada zađem u wow kutak :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 intervju sa kilijem! samo ako dobijem prvu rur podcast majicu :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 braun seria 1 150 :) http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09034581 pusti peju on baca pare :D meni je ovo hit :D mislim jeste da mi je to prva masinica ali ima i trimer i brijac :D Ovo "ТРИМЕР ЗА ПОТКРАЋИВАЊЕ ДУЖИХ ДЛАКА" mi ne deluje tako ubedljivo kao kod Pejinog modela! Fala Pejo buržuju, kad legne plata kupujem taj (ili eventualno kruzer 2, pošto je par hiljada jeftiniji). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Kakvi su Philipsovi modeli u odnosu na Braun, pošto oni koriste sasvim drugačiju tehnologiju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 doolio, sta bi sa popustima za slike? :)) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Kakav pobeda dorucak pre posla. Mesara Tri Bika (u Makenzijevoj ili kako vec malo pre Slavije, kod one staklene zgrade nove) koji peku odma. Ajd sto je fantastican rostilj, ali sto je dzabe... Punjena pljeka, sa suvim vratom i kackavaljem, u maramici, 200g u svezem somunu = 150 din. Pljeka 150g, 100 din. Kako sam nacuo dok sam cekao, masovno raznose has firmama u blizini, pa otuda valjda niske cene. Ili to ili sam jutros jeo macice za dorucak. true true don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 vudu, rekao sam ti već jednom, ne postoji aparat za održavanje trodnevne brade. pogledaj koja je minimalna dužina na koju trimuje taj kruzer, sumnjam da je to to što hoćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 možda hoće nešto drugo da trimmuje HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 e to jel mogu ti brijaci stvarno da seku do nule? :) ceo zivot se brijem sa klasicnim, pa ne znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 ne moze kao brijac The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 To nije nula, već 0.5. Recimo veličina koja poraste nakon 24 sata od brijanja u proseku, ima i onih kojima uveče dođe do te veličine ako su se brijali ujutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 nije 0.5 nego 0.1! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 .1. veličinu su dali pro brice, a ti si pro pa stoga...you do the math Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts