mIRA Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 nimulid + spavanje, ne moze drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Probaj da ispiraš usta heksoralom, ima blago anestetičko dejstvo. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 meni pomaze kafetin, to kada se overdoziram nimulidom pa mi telo postane imuno na isti :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 sad cu da grunem brufen od 600 i kunt Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 uzmi trodon Doktori to sa stilom :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Laku noc drugari :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Laku noć uNkind brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Jel 7:30 spada u jutarnjeg cara? :D mnogo dobar osecaj, zaspao sam oko 11, ustao prirodno sad, jebote koja milina. Odoh na poslic! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Djole car jutra! Dobro jutro :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Пушимо дуван и кадимо ђаволу Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Odoh da gledam Phoenix Suns vs Miami Heat, a u subotu Celticsi \o/ Stvarno nikad bolja nba sezona (a kad kazem nikad mislim u zadnjih 10ak dina) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Odoh da gledam Phoenix Suns vs Miami Heat, a u subotu Celticsi \o/ Stvarno nikad bolja nba sezona (a kad kazem nikad mislim u zadnjih 10ak dina) 95/96 uz stari 3K ... uh Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 ma radio bih u pocetku kao common elektricar, i to, verovatno, na izgradnji nekog aerodroma. za kasnije cu videti/snaci se za nesto bolje, samo da odem. stan mi je placen, plata 1k jura prvi mesec, a kasnije veca u zavisnosti od znanja/truda skup je život tamo u pm, biće frka sa tih 1k u prvo vreme 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) napokon sam se naspavao k'o car ! vidi se i Bg ! Edited November 18, 2010 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 pojma nisam imao da je italija ovako naseljena. praktično od trsta do ankone neprekidni grad, :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Ma samo su poređali više bandera da bi ispali face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 Hajli mi je rekao da su mi glupi postovi na ovom topicu :(( 1k je malo realno, ali ajde makar je plaćen stan. Lepo vreme, radujem se tome, ali ću morati da jurcam po gradu pa ću Coki javiti kakva je gužva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 italija ima prilicno veliku gustinu naseljenosti, pogotovu u dolini reke po... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 na mom si go The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) lol peja geja e da, nema bolje stvari od tek ispeglanih gaca/carapa \o/ Edited November 18, 2010 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 da vas pitam, jel normalno kad odnesete uredjaj pod garancijom na servis da u toj firmi traze od vas da platite transport njihovom dobavljacu i nazad? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 dobro ti nisu tražili pare i za rezervne delove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Odo na bazen da se rekreiram, konacno sam se odlucio na taj korak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Hajli mi je rekao da su mi glupi postovi na ovom topicu :(( 1k je malo realno, ali ajde makar je plaćen stan. Lepo vreme, radujem se tome, ali ću morati da jurcam po gradu pa ću Coki javiti kakva je gužva! to je fora Laki, čisto da bih naterao ližra da nam otkrije kolika mu je plata. Onda da je pravi gastos i da kaže par soma, stavimo čarape na glavu i pravac Vršac 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Možda je pametnije da prvo odete u Vršac pa tek onda stavite čarape na glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts