Sheyn Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 ma sve je to kul...ali kad vidim da gori.. to je mnogo lepse :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Ti nisi dobra osoba. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 naravno da nisam, samo tako izgledam :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 bio juce na razgovoru za posao i po svoj prilici, sve ce biti ok...bar se nadam posao je u Nemackoj btw pa se sada cimam sa dobijanjem lekarskih uverenja and shit...mrzi me da objasnjavam, znate i sami kakva je nasa birokratija http://www.youtube.com/watch?v=KbVHbEGerRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 E stvarno Doolio, koliko su slike po narudzbini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 para bez ... keva me salje u Alzir don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 bio juce na razgovoru za posao i po svoj prilici, sve ce biti ok...bar se nadam posao je u Nemackoj btw pa se sada cimam sa dobijanjem lekarskih uverenja and shit...mrzi me da objasnjavam, znate i sami kakva je nasa birokratija http://www.youtube.com/watch?v=KbVHbEGerRA a šta tačno je šljaka i sl? Daj napiši nešto više, barem da imamo da čitamo nešto pametno pored gomile glupih postova 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 ma radio bih u pocetku kao common elektricar, i to, verovatno, na izgradnji nekog aerodroma. za kasnije cu videti/snaci se za nesto bolje, samo da odem. stan mi je placen, plata 1k jura prvi mesec, a kasnije veca u zavisnosti od znanja/truda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 radi quakelive jeeeeeee nabadam malene Francuze... to mi je skillmatch :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 (edited) nabadam malene Francuze... Šta ti je pravi Nemac. Samo napred dunjo moja. Edited November 17, 2010 by Adolf I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 prosla me anestezija na zubu i boli u picku lepu materinu. muda svoja bih pojeo sad samo da me prodje ovo. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 uzmi nimulid Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 uzmi nimulid ili brufen, ali u svakom slucaju bolje nimulid ! zavrsio sa ucenjem za danas, imam osecaj da cu opizditi prvi ozbiljniji kolokvijum samo zbog straha, treme etc . to mi je ogromna mana ukenjacu se ziv :( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Je l' ovo sad doba vadjenje zubova? Jer znam puno likova koji vade zub ovih dana.. ahaha Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 bio na basketu u nekom ledenom balonu, i ne zagrejem se i uvati me takav grc u listu kad sam skocio da nisam mogao 2 minuta da pomerim nogu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 deste drugari! danas je valjda dobro proslo sve, videcemo po rezultatima. Umoran sam strasno, sad cu da jedem i spavam, jer ustajem u 7, radimo neki animaciju u Drinki Pavlovic od jebenih 8:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 mnogo no lajfujem i ne radim nista u picku materinu gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 mnogo no lajfujem i ne radim nista u picku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 mnogo u picku materinu i ne radim nista no lajfujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 mnogo no lajfujem i ne radim nista u picku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 znaci tako se igramo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 ajmo na poker, grujore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Igrajte Top Eleven Football Manager na fejsbuku i budite srecni! Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 popio nimulid i nista Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 uzmi trodon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts