Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mene pandur jednom zaustavio u pola 4 ujutru, ja se vraco iz igraone, i odjednom iskoce lik i riba iza kontejnera. Dal su se vacarili tu pa sam im pokvario momenat il sta...

pandur se navatavao sa ribom iza kontejnera?

QA. Ukratko, sastavni proces izrade nesto kompleksnijih sajtova (konkretno Gtech, firma u kojoj radim, radi na sajtovima za online kladjenje) i posto u takvim slucajevima sve mora da radi savrseno, moj posao je da testiram i trazim greske u aplikacijama u raznim browserima i OSevima. Mislim, ima tu jos stvari koje treba da se rade, ali ovo je neka osnovna funkcija. Mi dodjemo kao policija web developerima. :D A posto sam ja lvl 1 web tester, glanvi deo posla mi je da blejim na tom sajtu i izvrsavam neke razne testove, tako da placaju me da blejim na netu. :D Edited by Sinistral

QA. Ukratko, sastavni proces izrade nesto kompleksnijih sajtova (konkretno Gtech, firma u kojoj radim, radi na sajtovima za online kladjenje) i posto u takvim slucajevima sve mora da radi savrseno, moj posao je da testiram i trazim greske u aplikacijama u raznim browserima i OSevima. Mislim, ima tu jos stvari koje treba da se rade, ali ovo je neka osnovna funkcija. Mi dodjemo kao policija web developerima. :D A posto sam ja lvl 1 web tester, glanvi deo posla mi je da blejim na tom sajtu i izvrsavam neke razne testove, tako da placaju me da blejim na netu. :D

I koliko zaradjujes mesecno? :)

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...