LESkOpoz Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Žena, ssi. oh dude. :( nisam upoznat sa vašim pričama, al me ozbiljno brine količina depresije oko mene. Ovo je neka jebena sezona raskida, bar 3-4 ortaka su ili u svađi sa ribama ili raskinuli u zadnjih mesec dana. A sve duže veze u pitanju ... Ja sam mislio da je period pred leto vreme za to :( Ili da kažeš kao zima kreće, pa je depresivno vreme ... kurac moj, 20 stepeni napolju, sija sunce već nedeljama unazad ... pa, ja onda bas i ne spadam u tu grupu, jer sam ja pre 8-9 meseci... Ali bedak je jos uvek, opasan. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 onda ugradi vestacku pizdu, ffs!!! Tugujes za bivsom a na svakom rodjendanu si okruzen vrh ribama! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Trupsi, oćeš ti na vops :( pa mogao bih i to da probam, da se odvalim od alkohola u sred radne nedelje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 “One of the hardest things in life is watching the person you love, love someone else.”, rece jednom jedan mudar covek. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 To je zato što su ljudi postali sebične sisice koje misle da su samo njihovi problemi i potrebe jedini bitni, pa nisu spremni za odricanja koja su sastavni deo veza. sad but true! vudu car, cista istina kao suza ! danas sam video nekog(verovatno forumas :D) u beloj camo pejb majici ispred ftn-a oko 2 sata, pa eto cisto da se kaze da je neko vidjen :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 sad but true! vudu car, cista istina kao suza ! danas sam video nekog(verovatno forumas :D) u beloj camo pejb majici ispred ftn-a oko 2 sata, pa eto cisto da se kaze da je neko vidjen :D Video si dantea. Ne skida tu majicu otkad ju je dobio. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Ako se sve kockice poklope uskoro kako sam zamišljao vrlo verovatno ću živeti od interneta :D "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Danas vidjam rur lookalike-ove po prevozu. Hipster Prota, Dz, poludeli Margi koji prica sam sa sobom :D Edited November 15, 2010 by dustman sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 hvala ti za mentalnu sliku hipster prote :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Ahahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 onda ugradi vestacku pizdu, ffs!!! Tugujes za bivsom a na svakom rodjendanu si okruzen vrh ribama! ajde, ajde, mozes ti to i bolje, znam ja. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Koliko mi je pun kurac svega... Koliko mi je pun kurac ljudi okolo... Koliko mi je pun kurac nakaradnog drustva... Gde mi zivimo? Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 U Srbiji :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Doći će i naše vreme Stano, ne predaj se još uvek je rano. I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Videh nekog u SSI beloj majici u subotu vece u sali osnovne skole na Labudovom brdu (ili je CAMO PEJB majica ne mogu se setiti tacno) hu iz it? :) Edited November 15, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 ahaha, adolf drug ima najjace avatare:) btw, ozdrao se jako, tesko mi je sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 Zašto bi neko bio u sali osnovne škole u subotu uveče? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 haha, i meni je to palo napamet, ali opet, subota uveče, nije ponedeljak treći čas :) to je kao ono kada panduri zaustave lika jer je u zoni škole vozio 40 a ograničenje je 30, a sve to u pola tri ujutru subotom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 mozda postavlja zamke :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Mene pandur jednom zaustavio u pola 4 ujutru, ja se vraco iz igraone, i odjednom iskoce lik i riba iza kontejnera. Dal su se vacarili tu pa sam im pokvario momenat il sta... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Zašto bi neko bio u sali osnovne škole u subotu uveče? :) Neki kosarkaski trening cini mi se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Mene pandur jednom zaustavio u pola 4 ujutru, ja se vraco iz igraone, i odjednom iskoce lik i riba iza kontejnera. Dal su se vacarili tu pa sam im pokvario momenat il sta... pandur se navatavao sa ribom iza kontejnera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Ako se sve kockice poklope uskoro kako sam zamišljao vrlo verovatno ću živeti od interneta :D I already do. QA jebe keve. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Moraš da se rodiš lep i sa dobrostojećim roditeljima U ostalim vestima koje su bitne, svi firmveri za PS3 su razbijeni, embrace the piracy http://www.afterdawn.com/news/article.cfm/2010/11/15/all_ps3_firmwares_now_jailbroken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts