Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

skuvala sam neku uzasno jaku kafu..muka mi je i ide mi se u wc na veliku nuzdu ( da ne bude posle "kako je prosta ova Dunja, zgadila nam je sve zene ovoga sveta sa svojim izrazima "kenja mi se" ")...

prethodna dva dana sam se zaljubila u lika sa kojim sam u kombinaciji..ali sad uvidjam da od toga nema nista i da verovatno ostajemo na starom :P :)))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

imas 26 godina kad ces da nadjes ribu? heahaeahe! <3

nego vudu, kako se iskljucuje "glas" na xpu? Klinac je nesto brabonjao po kompu i sad stalno neki glas govori kad palim/gasim laptop??? Neki robotizovani uzasni glas

nema u startup delu novih programa, servisa, kakve su ovo madjije??

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

cpanel, sounds -> startup i shutdown zvukovi ?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

poceo je malo da me kara vrat,namazao sam konjsku mast,valjda ce mi biti malo lakse...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

FIRST YORKSHIREMAN:

Because we were poor. My old Dad used to say to me, "Money doesn't buy you happiness, son".

FOURTH YORKSHIREMAN:

Aye, 'e was right.

FIRST YORKSHIREMAN:

Aye, 'e was.

FOURTH YORKSHIREMAN:

I was happier then and I had nothin'. We used to live in this tiny old house with great big holes in the roof.

SECOND YORKSHIREMAN:

House! You were lucky to live in a house! We used to live in one room, all twenty-six of us, no furniture, 'alf the floor was missing, and we were all 'uddled together in one corner for fear of falling.

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

prethodna dva dana sam se zaljubila u lika sa kojim sam u kombinaciji

to nikako buraz

in the otha news, moram da se iscimam do vojvode stepe 347 po neku kremu. an arm and a leg.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Control Panel, accessibility options.

\o/

Zahvaljuje klinac, kaze "spasio me vudi prvih batina"

jos jedan problem je upravo napravio, ali sad sam zatecen??

Na desktopu nema ni jedne ikone?

Iz explorera naravno da ih ima, napravio desktop toolbar, sve je tu, ali se ni jedna ikona ne vidi. kreate new folder radi ali opet, ne vidi se?

Sta je sad ovo jebote? winxp sp3

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

desni klik, view, show desktop icons

to je fora, nema te opcije.

Edit, a u krac, ima ali ne pod view nego arrange desktop icons zato sam i zabagovao :)

Tnx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...