Pipboy Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 http://www.gametrailers.com/video/cinematic-intro-wow-cataclysm/706290 Sidu leče ovi iz Blizza, sidu! Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Pa i nije nešto. Deathwingov glas je bzvz. Ostale WoW animacije su mi dosta bolje, a o WH:AoR animacijama da ne pričam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 a kakav treba da bude? ko stari theralionov? :) http://www.youtube.com/watch?v=M2wEcyo7o-Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Više sam mislio na nešto u fazonu Anub'araka i Mannorotha iz Warcrafta 3. Mada, ništa ne može da prejebe Carriera, Overminda i Goliatha iz SC1 po čistoj zvučnosti. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 brate zajebavao sam se, vidis da je ovaj zmaj peder :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Strava CGI, jebote kako umeju uvek da naprave kvalitetno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Dobar je, mada nekako mi nije najbolje što sam video od Blizza. Imam utisak kao da su oni nekako "ostali tu gde su" a da su drugi napredovali, pa je sad manja razlika u kvalitetu sinematika blizza i drugih developera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 Ne bih se složio, najbliže je tu blur, ali njihove animacije, ma kako ultradetaljno i kvalitetno izgledale, nekako mi deluju veštačkije in comparison sa Blizzom (naročito animacije ljudi). Daleko od toga da su loši (božesačuvaj), ali blizzove su uvek maksimalno ispeglane i tehnički i po pitanju režije. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ne znam, evo pogledaj Old Republic trejler "HOPE" pa vidi kako izgleda. Po meni je jako blizu, ne kažem da je istog kvaliteta ali je prilično efektan. Pa onda neki Square Enix naslov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 (edited) na wrath of the lich king se bolje vidi blizzardov skill u pravljenju cinematica. ne znam da li mogu da budem objektivan posto se lozim na warcraft, ali nekako su mi vise epic blizzovi cinematici a rezija je fenomenalna, evo koga ne mrzi da pogleda ctscene iz igre (koji bas i nema dobru grafiku) Edited October 19, 2010 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 Opet ne znam, imam nekako bolji osećaj kad gledam blizzove sinematike nego sve ostale. I mislim da je režija ključ svega (pored tehničkih aspekata ofc), često u drugim sinematicima imaš onu virtuelnu kameru koja zuji po nivou i efektno zumira tamo i vamo, kako bi sve izgledalo kul (a što ljudskom oku deluje neprirodno, kapiram, jer nismo navikli da tako doživljavamo stvari, u cugu i jednom preletu), dok je kod blizza stara škola sa kadriranjem i rezovima kada je to potrebno. Drugim rečima, svi ostali kad naprave sinematik to mi i izgleda kao sinematik za igru, kad bliz napravi to izgleda kao film iz bioskopa na koji bi i Kemurun drkao :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 pricalo se nesto malo o sinematiku na wow pricajte. ukratko, ja sam malo disappoint :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 dobro je, nisam jedini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ovo je najslabiji Blizzov cinematic.Totalno sklepan.Sve vreme sam se pitao kad krece ''cinematic'',kad ono kraj. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ok je, ali to nije dovoljno za Blizz. Meni više smeta koncept, odnosno taj isti pristup - detalj, detalj, detalj, total u kome neko pusti krik. Bilo davno. Nije na nekadašnjem nivou Blizzarda. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ako posmatrate samo kao sinematik, onda možda. Ako posmatrate u kontekstu igre, onda je omfg.DEATHWING SLEĆE NA STORMWIND, EJ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Nolajf slece na mene EJ. Jadno moje dete kad izadje expanzija :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 realno, ovo je vise pravljeno da nalozi masu koja vec igra thousand needles potopljen cunamijom omfg! ogroman talas pada na booty bay (iza one statue), stonewrough dam se srusio :(. auberdine unisten, deatwings scar na pola mape, i ogroman vatreni zmaj na kulama stormwinda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts