Jump to content

WOW Cataclysm CGI intro

Pipboy

Recommended Posts

Ne bih se složio, najbliže je tu blur, ali njihove animacije, ma kako ultradetaljno i kvalitetno izgledale, nekako mi deluju veštačkije in comparison sa Blizzom (naročito animacije ljudi). Daleko od toga da su loši (božesačuvaj), ali blizzove su uvek maksimalno ispeglane i tehnički i po pitanju režije.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

na wrath of the lich king se bolje vidi blizzardov skill u pravljenju cinematica. ne znam da li mogu da budem objektivan posto se lozim na warcraft, ali nekako su mi vise epic blizzovi cinematici

a rezija je fenomenalna, evo koga ne mrzi da pogleda ctscene iz igre (koji bas i nema dobru grafiku)

Edited by Dr. Steinman

Opet ne znam, imam nekako bolji osećaj kad gledam blizzove sinematike nego sve ostale. I mislim da je režija ključ svega (pored tehničkih aspekata ofc), često u drugim sinematicima imaš onu virtuelnu kameru koja zuji po nivou i efektno zumira tamo i vamo, kako bi sve izgledalo kul (a što ljudskom oku deluje neprirodno, kapiram, jer nismo navikli da tako doživljavamo stvari, u cugu i jednom preletu), dok je kod blizza stara škola sa kadriranjem i rezovima kada je to potrebno. Drugim rečima, svi ostali kad naprave sinematik to mi i izgleda kao sinematik za igru, kad bliz napravi to izgleda kao film iz bioskopa na koji bi i Kemurun drkao :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

realno, ovo je vise pravljeno da nalozi masu koja vec igra

thousand needles potopljen cunamijom omfg! ogroman talas pada na booty bay (iza one statue), stonewrough dam se srusio :(. auberdine unisten, deatwings scar na pola mape, i ogroman vatreni zmaj na kulama stormwinda!