Cartman_ Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Upravo odgledao ... kakav dokumentarac! Progutah 300 knedli! Ne mogu se slozhiti vishe od ovoga... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 jeza kroz kicmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 odlicno skroz, jako sam malo znao o svemu ovome. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Meni je ovaj film jako tezak, a josh sam ja u to vreme imao 13-17 godina... Mogu da zamislim kako je ljudima koji su rodjeni pochetkom 70-ih. To je njihova generacija. I kad gledash kako su svi omatorili, Kukoch sa sedom kosom, Radja onako celav i Paspalj koji je uvek bio mrshavko tada. Tachno se secam pochetka rata, kada su Slovenci bukvalno deportovali vojsku, a Hrvati vec krenuli da ubijaju Srbe i kako nisam verovao da se tako neshto dogadja... Josh kad se setim kako nas je televizija tada lagala. Tada josh nismo znali koliki je uticaj jebenih medija na mozak. Zlo vreme, realno... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 ne verujem da se još pojavio, ovo je baš friško. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 no comment...sta god rekao,potpuno je nebitno =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Predobar dokumentarac ! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Meni je ovaj film jako tezak, a josh sam ja u to vreme imao 13-17 godina... Mogu da zamislim kako je ljudima koji su rodjeni pochetkom 70-ih. To je njihova generacija. I kad gledash kako su svi omatorili, Kukoch sa sedom kosom, Radja onako celav i Paspalj koji je uvek bio mrshavko tada. Tachno se secam pochetka rata, kada su Slovenci bukvalno deportovali vojsku, a Hrvati vec krenuli da ubijaju Srbe i kako nisam verovao da se tako neshto dogadja... Josh kad se setim kako nas je televizija tada lagala. Tada josh nismo znali koliki je uticaj jebenih medija na mozak. Zlo vreme, realno... vis kolko malo treba...(ne mislim na zakulisne i geopoliticke tripove, vec na obicnog coveka) jako je tesko ostati normalan, ko zna da sam ja tad bio njihovih godina, mozda bih bio najgori napaljenko, mozda bih i ostao normalan, ovako sam ostao relativno normalan, al ne skroz. al ne znas sta je grdje, zamisli da ti ne ujebu mozak i gledas kako se sve to desava tu oko tebe, a i tebi, a ne mozes nikog da dozoves pameti iako ti je sve krajnje logicno i vidis sta se desava. to je jedan od najgorih osecaja koje covek moze da dozivi, pogotovo kad je ovako intenzivno i na great scale... a stvarno tesko ostati normalan, eto, meni zaklase bar desetoro rodjaka koje sam znao odlicno i blejao s njima i sve. takodje, spalili mi selo, ja sad ne mogu tamo da idem jer tamo nema nista, spaljene kuce i sumetina. i onda vidim slavi se domobranski rat...pa razumeo bih da su zauzeli te kuce kao spoils of war, ovako su razjebali svoju teritoriju samo izivljavanja radi. i onda jebiga, kad pogledam tako, ispade da sam zen master sto sam 5% u tom nekom podozrivom fazonu, trebalo bi da sam 80% barem...al nervira me i tih 5%, sta ce mi to koji kurac u zivotu...a mogu da zamislim neke likove iz epicentra dogadjaja, pa taj ako je polunormalan, on je ubermench... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Interesantan film. Tuga je velika i rane ce dugo zarastati. Shteta za tim, sigurno bi dominirao dugo dugo vremena. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 film je dobar al samo iz razloga shto odlichno oslikava nash i ustashki mentalitet, njih koji su opsednuti nama i nas koji zarad nekog sentimenta pokushavamo da povratimo neko staro prijateljstvo, previshe mi brzo zaboravljamo neke stvari. cenim, i da je ziv dan danas, ne bi petrovic tu nishta menjao, preveliki je on hrvat da bi se druzio sa jednim srbinom, uostalom, I DON'T THINK SO. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 taj fazon pogotovo je bitno to sto je ono bila nazi ustaska zastava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Odusevio me dokumentarac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Meh... ništa posebno. Ponukan vašim oduševljenjem, očekivao sam više. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 sta si ocekivao tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Više "inside" priča o njihovom odnosu. Onako se sve svodi na: jeste bili smo do jaja ortaci, i onda se više nismo čuli. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 hahahaha, nasmeja me :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
serdawe Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 savrsen dokumentarac, jako mi se dopao.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts