Sion Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 jel ima jos kljuceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 I ja sam za. o/ Jel imaju rurovci neki kanal mozda gde se inace skupljaju? Ja sam tek skoro nasao key, jedva prepoznajem heroje jos ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 djoni, kanal KlanRUR o/ elem, sad cu da napravim novi topiks, pa da se prijavljuju ljudi i da vidimo koje bi bilo neko okvirno vreme kada bi najvise ljudi bilo onlajn i da krenemo polako da se skupljamo i da se zajebavamo kako dolikuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Ал се дешава некоме да кад спектејтује неки гејм и жели да се врати натраг у main menu, да му се екран заледи и да мора преко цтрлалтдилита да се искључи? Мени у последње време се то дешава. Od kako sam uzeo novi komp 5/5 mi je zabolo Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Ko uzima internationals, kako cenite? :-) Zadnje dve veceri preodlicne partije NaVi-ja, ali LGD 18-0 do sad! :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) jel ima jos neko problem da mu se dota2 ukoci kad alttabuje? kucaj ovo -window -w 1024 -h 768 -noborder -console u setlaunch options naravno brojke zavise od rezolucije koju koristis Edited September 2, 2012 by CONFY Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Ili uđeš u video options i staviš borderless window bez da kucaš išta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Ko uzima internationals, kako cenite? :-) Zadnje dve veceri preodlicne partije NaVi-ja, ali LGD 18-0 do sad! :-) Искрено се надам да ће НаВи узети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 LGD, prebrutalno igraju, realno imaju najbolje supportove, na svim pozicijama dominiraju. Zanimljivo mi sto nikad ne pikuju glasicnog junglera(chen, enigma, ench, lycan), vec uvek samo pull. I solo mid morph o/ Ali ja navijam za Burning-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Urlao sam u sebi dok sam gledao to sinoć... Neverovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Burning till the end! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 ono protiv darera je bilo nerealno,zasenio je i xbocta,ipak navijamo za na'vi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Kog crnog xbosta, on je prejadan carry u odnosu na ove kineze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 realno, hvost je retard u odnosu na ove :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 vec ste zaboravili njegovu miranu iz 2011 ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Kada su u pitanju top ekipe, tu nema losijeg ili boljeg igraca vec je sve do timske igre tih 5 ljudi i do taktike/draftovanja i kretnji. Neka mi neko objasni zasto je keri top3 ekipe u svetu losiji od kerija ostalih top 5 ekipa u svetu? losije last hituje,sta? :O Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 slazem se sa momkom iznad,ako vec trazis neku individualnost,neki kvalitet ispred svih,onda je tu dendi bez premca,jako strci,ferrari iz ig-a takodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 PPozicioniranje u fightu, kajtovanje protivnickog tima kad ima malo helta. Navi nije dobar zbog Hbosta, nego zbog LoH-a i Dendija. Kad oni igraju lose, gube. Hbost nema nikakvog uticaja na igru, sem debilnog rightclick-a zato sto je nafarmovan(ako to uspe sa necim a da nije am sa 2 supporta).Dendi ti strci zato sto je mid igrac, svaki mid igrac. Ako je vec tako dendi dobar, zasto su ga odvalili mushi/yamateh iz oradza? Inace, loh najbolji igrac navija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 a mogu ga oni dobiti mid,ja nisam to rekao,ali jel si primetio da je pudge uvek banovan ? :),seti se njegovog rubicka protiv ig-a samo...a to za pozicioniranje je inace zaduzen estonac,on je cak ocenjivao saigrace ocenama u svesci verovao ti ili ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 ЛоХ је најбољи јер може све да игра. Ако се гледа соло мид гејмер, Денди је непрејебив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Nije, ako si gledao navi vs orange, znas zasto nije. Ako nisi, jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 tom logikom kojom ti ides,ja bih sad kao trebao da pitam,sto mushi i yamateh sad nisu u finalu ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Ne dobija solo mid partiju, ja sam samo rekao da su bolji mid od dendija, a tu ima jos par njih. I jos mnogo kerija boljih hbosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) Da, jednu partiju je lose odigrao, bas je sranje igrac. A hvost je jedan od vecih throwera trenutno u doti, milion puta sam ga gledao kako pravi greske kakve ne vidim od rusa u pubovima Edited September 2, 2012 by Shomidrugar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts