~JungleBoY~ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 kazem ja, bezobrazluk cist, dobijas ajteme za free koji se inace placaju i jedini su izvor zarade, ali ne mozes da dobijes i key za chestove, preterase ga. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 ko je igrao TF2 znao je da će tako biti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Pa ok... doduse, vidim da neki ljudi trejduju po chetu .. pa vidimda ima i tih key-eva u ponudi, sad nisam bas pratio.. jel zna neko da mi kaze sta ljudi traze za te keyeve? sta se trejduje najbolje? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Kolko sam primetio, retki kuriri i invajtovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Под хитно нерфовати јебену Нагу, а може и Ланају! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 molio bih gospodina sa nickom k0baya da se ne javlja vise na ovaj topic ukoliko zeli da se pozali na nekoga (ruse,fidere,livere itd) TIMEz0r Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 kobajsonbogotac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 0km8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 =C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 ma to tajmz0ru:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 zaboravio sam kako izgleda pobediti,samo ruse dobijam u timu :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 http://www.joindota.com/en/vods/1420-the-defense-quantic-vs-navi-playoffs-game-2 lanaja jebe i ne gleda levo-desno kad prelazi reku Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Vec danima sam u low priority queue...Puno je kazahstanaca...Puno.Ako ste mislili da su Rusi losi - niste videli ove. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Slucajno pritisnem windows dugme i ne mogu da se vratim al nvm to, restartujem komp ili sredim pa izadjem skroz sa win.task manager i onda opet udjem u steam, d2 i idem reconnect i vratim se u gejm, znaci nije isteklo 5 min i nastaivm gejm i kad se zavrsi tek onda me ''banuju'' odnosno abandoned na 1 dan... jel to bilo pre tako ili ne... ne kapiram vratim se pre isteka 5 min,sve normalno al na kraju mi iskoci kao low priority na 24 h -.- wtf Edited July 25, 2012 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Pa brate nemoj da ih prozivaš konstantno pa nećeš biti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Slucajno pritisnem windows dugme i ne mogu da se vratim al nvm to, restartujem komp ili sredim pa izadjem skroz sa win.task manager i onda opet udjem u steam, d2 i idem reconnect i vratim se u gejm, znaci nije isteklo 5 min i nastaivm gejm i kad se zavrsi tek onda me ''banuju'' odnosno abandoned na 1 dan... jel to bilo pre tako ili ne... ne kapiram vratim se pre isteka 5 min,sve normalno al na kraju mi iskoci kao low priority na 24 h -.- wtf Pa reportovali te, nema to veze da li je isteklo vreme ili ne. xD Rejdzeri ako odluce da te reportuju, nema ti tu spasa, ides u low priority.Inace - to ti je 36h low priority queue-a. :P Mnogo je glup sistem bacanja u low priorit, ako oderes coveka i izrejdzuje (ne moras da ga trollujes), on ce zajedno sa ortacima da ti sibne 3-4 reporta i odmah upadas u low priority na 8-24h.LoL je imao dobar sistem sa Tribunalom, lepo vidis ceo chat log, skor, inventar, farm itd, pa ti odluci. Laki, i nisam ih prozivao...Vec danima cutim i igram. :( Edited July 25, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Vec danima sam u low priority queue...Puno je kazahstanaca...Puno.Ako ste mislili da su Rusi losi - niste videli ove. xD Sta pricas, igrao sam sa Mantisom, ok je lik. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Znam al problem je sto sam ih i ja i ''tim'' prebili taj gejm.. koja glupost. valjda bi trebalo da se poniste ti reporti ako se igrac vrati a pritom da ne ugrozava svoj tim izlaskom na kratko vreme. pogotovo ako tvoj tim vodi, bezveze. Edited July 25, 2012 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 znam te kobajo masni su ti zubi! a za report, pa moraće tu nešto da menjaju kada kao zvanično krene igra, izađu iz bete itd. Recimo, oni te reportuju i ti automaCki ideš u low. Ali ti se "žališ" oni provere žalbu i ako si u pravu skinu ti low ali zato ubace ove što su te reportovali u low. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) ima neki link za report, odnosno za zalbu na report ,ako ne usmerite dje da potrazim Edited July 25, 2012 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 mislim da trenutno nema, u tome i leži problematika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Ја сам јуче играо гејм и ми већ рушимо трон, малтене крај гејма. Кева ме зове да одем да помогнем комшији да пренесе кревет. Враћам се, видим завршен гејм, стоји ми оно на крају шта је ко добио, излазим ја срећан задовољан. Стартујем нови гејм, кад видим да сам у low priority. DAFUQ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) pa da totalne gluposti. sta ono nestane struje u kuci na par sec i vrati se, ili nogom pritisnes na produznom dole i ugasis struju u njemu sto mi se cesto desava, il slicno sto kazes budes afk ili se nesto zapuca i odma prijave i low priority. gluposti totalno jedva cekam da je zavrse i da se popravi to ,a i valjda ce moci bez problema i alt tab kolkko hocu puta a da ne bude problema bar za w.xp Edited July 25, 2012 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 zaboravio sam kako izgleda pobediti,samo ruse dobijam u timu :S Takodje. Mislim da nisam pobedio vishe od 5-6 partija u poslednjih 30 i kusur odigranih... ne znam odakle mi vishe snage da igram, nikada u zivotu (Dota, HoN, LoL, Dota 2) nisam imao brutalniji losing streak. Bukvalno slavim svaki put kada pobedim, a to je jednom dnevno otprilike... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 pa da totalne gluposti. sta ono nestane struje u kuci na par sec i vrati se, ili nogom pritisnes na produznom dole i ugasis struju u njemu sto mi se cesto desava, il slicno sto kazes budes afk ili se nesto zapuca i odma prijave i low priority. gluposti totalno jedva cekam da je zavrse i da se popravi to ,a i valjda ce moci bez problema i alt tab kolkko hocu puta a da ne bude problema bar za w.xp od pre 2 dana i meni pocelo da baguje na xp,minimiziram i kad pokusam da se vratim,a pre toga sam zavrsio neki gejm,obavezno pukne dota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts