SHMEKER Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) kako bre ? ne moguce,skoro sam negde procitao da li pocetak marta tako nesto al nisam siguran,pa zato pitam vas :D Edited January 31, 2012 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ne zna se :D mada ljudi prijacu za jedno 3-4 meseca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) Kakva su generalno misljenja ljudi oko vas o doti2, igram dotu od 2004 bez nekih duzih pauza i pre neki dan sam dobio key i nekako sam razocaran igrom :/ Izgleda mi kao da su je pravili da uzmu neku lovu.Stvatno ne znam sta im je trebala "nova" igra sem ako izuzmemo rekonekt opciju koja je stvarno bila potrebna.Grafika, modeli(itema posebno) i voiceoveri su nekako meh. Edited January 31, 2012 by asdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Pa znas kako , ja sam recimo probao par partija na tudjim nalozima i prvi put mi je bilo malo konfuzno , dok je posle vec islo skroz ok , za razliku od LoL-a recimo , u koji sam gledao jedno nedelju dana i i dalje nisam uspeo da se prilagodim. Sto se tice promena, jebiga, druga firma , drugi proizvod, s tim sto ne znam zasto su toliko zadrzali stvari, mozda u ovom prelaznom periodu, pa ce kasnije dodavati nesto novo i unique non-wc3. Ne moz' da ocekujes neki dota vajb jer je ona zasnovana na Warcraftu, osim imena heroja/itema/izgleda mape i tako nekih stvari. Istina je da su neke stvari ujebali sto se tice dizajna odredjenih heroja/magija/glasova, ali dobro ima i dosta kul inovacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) Dajem Battlefield 3 za dota 2 ili full hon acc za dota 2 :D Edited January 31, 2012 by eXpAns1on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Pa znas kako , ja sam recimo probao par partija na tudjim nalozima i prvi put mi je bilo malo konfuzno , dok je posle vec islo skroz ok , za razliku od LoL-a recimo , u koji sam gledao jedno nedelju dana i i dalje nisam uspeo da se prilagodim. Sto se tice promena, jebiga, druga firma , drugi proizvod, s tim sto ne znam zasto su toliko zadrzali stvari, mozda u ovom prelaznom periodu, pa ce kasnije dodavati nesto novo i unique non-wc3. Ne moz' da ocekujes neki dota vajb jer je ona zasnovana na Warcraftu, osim imena heroja/itema/izgleda mape i tako nekih stvari. Istina je da su neke stvari ujebali sto se tice dizajna odredjenih heroja/magija/glasova, ali dobro ima i dosta kul inovacija. Pa sigurno da cu se navici posto mi je obicna dota super i dan danas, nego ocekivao sam da mi prva reakcija bude kao "uf kida igra" a ono nista kao odigrao sam i to je to :) A za dizajn ih je blizzard usrao sigurno sa zabranama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Pa da, al ono, bilo bi i trulo da kao uspesna kompanija uz sve sto su prekopirali do sad kopiraju jos, ne nama nego njima i njihovim dizajnerima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 http://blog.dota2.com/2012/02/we-got-nothing/ Betaception! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 kako bre ? ne moguce,skoro sam negde procitao da li pocetak marta tako nesto al nisam siguran,pa zato pitam vas :D https://developer.valvesoftware.com/wiki/Valve_Time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Izmusce betu dokle god mogu, vidis da teraju ljude da prodaju majku za acc Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 key se moze naci za 2k kod nas :D nije tako strasno :D jbg i meni je smesno sto prave beta verziju beta verzije al sta ces :) mada mogu vam reci da se dobre igrice mogu uzeti za ove kljuceve :D oce daju ljudi svasta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 a necu platiti betu pa makar nikad ne nasao key...ali cu po izlasku full dote 2 odmah otrcati da je kupim :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Moze neko da mi baci link gde imaju strimovi mecava profi ekipa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Mene baguje jedino ovaj sistem predmeta, kupovine, itd, valjda zato što se nisam još uvek navikao dovoljno. sve drugo je "jasno kao dan". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Samo kad se naviknes, posle ide kao podmazano. Jos je super opcija za quick buy, na pocetku partije postavis iteme koji ti trebaju, bindujes invetar, sve moze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 aha, zanimljivo, zanimljivo :)) super je ovo kad igraš online, isto se nerviraš kao RHH, samo ne poznaješ ljude :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzarBG Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Uglavnom ima dobrih streamova na: GGnet , cesto Dendi streamuje, a za profesionalne partije trenutno su joindota i Premier League, ali generalno na ggnetu pise sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Hvala Care! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Touche ovde imas snimke profi meceva :D http://www.joindota.com/en/vods Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Thx. A ko je trenutno najdominantniji u dota2? Navi? Ehome? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Na'Vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ja sam tek sad video da sam dobio dota key na playdota LOL, dobio sam pre mesec dana...inace dobio sam davno invajt od druga tako da sam voljan da prodam ovaj cd key ako je neko zainteresovan?:P Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 iskreno, proslo je vreme prodavanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 E to.Ko je ugrabio pare/trejdovao za igre, uradio je.50e u keshu ili igra od 50e (ja uzeo civ5 goty, nudili mi skyrim i jos neke koje me nisu zanimale). Sad 20e ako ugrabis, ugrabio si.A i mnogo ljudi dobija kljuceve ovih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 JA SAM DOBIO 60 MUAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA shoutout za matorog i grad New Now Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts