badnick Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 IG ili Newbee dobijaju, jos uvek nisam siguran ko! Sad sam siguran! Odgledah samo poslednjih 10 min finala i po onome sto sam cuo od komentatora bas su ih sabili, sto draftom sto igrom. Bice Kijev bas zanimljiv. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 navijao za og ali ako mi je zbog nekog drago,to je burning,covek je pokazao da je najbolji carry od kad postoji dota 2 i to je kraj,i ja poslednji dan skoro ceo propustio a gledao sam ceo turnir :),OG ce biti u vrhu svaki turnir ali za potpunu dominaciju im treba bolji mider od ane,GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Mislis bolji carry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 (edited) najbolji ikada. edit>tek sad vidim da si mislio na notaila,pa ni priblizno on nije problem kao ana :) Edited April 4, 2017 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 TBT onda kad su ubedjivali po forumu da je Mirakul razlog sto OG dominira - Liquid drugi najgori tim turnira - a uspeli su da izgube i od najgoreg tima turnira. A to govori Liquid fangay. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 cekao sam ih za pare tad u meridianu,najbedniju 1.3 kvotu,ne podsecaj me,kako sam video da je miracle position 4 znao sam da padam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 7.05 Treant ubacen u cm, lina i mk popili nerfove * Lina: Level 10 Talent changed from -30s Respawn Time to +125 Cast Range Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Ne znam, ja sam treanta igrao tonu, bio je retard kad je 7.00 izašao ali mislim da su ga opet osakatili u neupotrebljivost sa poslednje dve runde nerfova. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Ovo je Black sa opadajućim stackovima (dodirnuo je 85) :) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 nijedna vest za novi patch,konacno da se i meni posle xyz godina svidi 1 update,mnogo dobrih stvari izbaceno/ubaceno,jedini minus mi je ogroman nerf na mk-a ali konacno cu imati razlog da cesce igram dotu,neutralci ponovo na 1 min respawn je ono cime sam najsrecniji,8 min bb cd,sto vise to bolje,izbaceni prokleti respawn talenti,izbaceno par shrajnova u bazi(da oce sve da ih izbace),cd prvih 5 min igre na shrajnovima,konacno igra sada ima koliko toliko smisla,igrao sam uglavnom supporte poslednjih pola godine jer nisam hteo da igram igru u kojoj nemam dovoljno neutralaca niti mogu da stackujem svaki minut :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 hmm, mozda i udjem da bacim koji gejm:D, bukvalno mi se nije dalo od decembra da se bavim igrom nakon izbacivanja mk-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 17, 2017 Report Share Posted May 17, 2017 2:30-2:45 :D :D :D koje divljaštvo :D Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivojin Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 prodajem 5500 mmr account javite se na 061/1726621 cena po dogovoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 lel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 TI invites:OG,EG,TL,VP,IG i Newbee. Ocekivano,kvalifikacije ce biti brutalne,pogotovo kineske.Svidja mi se kako su resili SEA region,bez direktnog invite-a,ali zato su dobili 3 mesta iz kvalifikacija.Svidja mi se i novi sistem odigravanja,18 ekipa u 2 grupe,poslednji tim u grupi ispada direktno,dok ostali idu u razigravanje. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 mirana najbolji heroj ingame boys Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 AJMO MILANEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Svaka cast Planet Dogu!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 (edited) milan i swift na TI,lepo lepo :),zao mi zbog brace grka ali ako je morao neko,dobro je da je to PD Edited June 29, 2017 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Je l' si i njemu uništavao kurire i fidovao jer nume digra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Ahaha, samo toxic! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 1 hour ago, traktori said: Je l' si i njemu uništavao kurire i fidovao jer nume digra? sa swiftom nisam nikad igrao ali sa milanom jesam vise puta i pravo je zadovoljstvo bilo igrati sa njim,lik je rodjeni pobednik i try harduje cak i na pubu :),jako mi je drago zbog obojice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 tryhardovanje ne postoji. svako se trudi najvise sto moze da pobedi jer je to cilj, jelte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 hm,eh sad :/ ,sluske koristim samo kad smo 5 man pt i jedva me nateraju da udjem discord :),retardi uzmu 4 core role i cekaju mene da ih solo supportam,opekao se xyz puta,randomujem i glupiram se ceo game,poprilicno sam siguran da se "svako" ne trudi podjednako,o tiltovanju zbog russtarda necu ni da pocinjem,mozda napisem knjigu jednog dana ;),"attitude",taj odnos prema igri i ponasanje je verovatno najbitnija stvar i oni koji mogu da predju preko mnogo toga try harduju i dizu mmr...dok god valve boli ona stvar i ne uvede neke neophodne promene,uvek cu pre pobede da izaberem trollovanja maloumnih istocnih govana iz "bratske" nam rusije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 2 hours ago, Aca~ said: tryhardovanje ne postoji. svako se trudi najvise sto moze da pobedi jer je to cilj, jelte :) ne znam da li je vise netacan prvi ili drugi dio ove recenice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts