mohr Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 au jbt sta sam ja sada gledao,ko nije odgledao uziva Alliance vs NIP,obavezno pogledati drugi game,makar poslednjih 10-tak minuta ako vas mrzi ceo game,najveci comeback koji sam ikada video,A vs aegisa,2 cheeza,mega kripova,5 buybackova koje je imao NIP i dobise game,JE BO TE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 pocetak klipa je bukvalno trenutak kada sam ugasio stream, kao gledacu treci mec idem da jedem :D standardno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 To mohr igrao za nip sinoć? :::: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 hahaha,da je throw jeste ali nije on purpose :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/s720x720/10433152_983393315049439_8407351664149398871_n.png?oh=fd52ebb8ae427fe129fb133d816ce43c&oe=56CEBF83ne znam kako se sad postavlja slika,izgleda je menjano nesto :D Edited October 14, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 A gde je moj vicious cycle od 0.97 versatility i 0.95 supporting gde mi se zivot sveo na vadjenje kompira iz vatre i rotaciju petog picka izmedju wyverna, wd, pugne i dazzlea zato sto su cetiri druga idiota dosli u partiju sa tvrdo u glavu ucrtanom idejom da igraju AM firstpick i vecne leshrace/stormove mid iako imaju mehanicke sposobnosti jednogodisnjaka? Bolje biti core nego win, pravilo kojim se svako vodi. 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 ni mog nema posto je moj cycle whatever + versatility :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 NaVi je disband-ovao svoj Dota2 tim. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 NaVi je disband-ovao svoj Dota2 tim.zanimljivo, imajući u vidu da su tu najveće pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 a treci najbogatiji rus na forbsovoj listi ? ulozio covek 100 miliona u VP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 zanimljivo, imajući u vidu da su tu najveće pare.Ima i toga ali uzimajuci u obzir da u poslednje vreme NaVi u doti nije osvojio nista od vecih turnira ( mislim da ni na manjim nisu imali uspeha ) sto znaci da nisu vracali ulozeno i da su ovi samo ugasili propalu investiciju. Ne mora da znaci da NaVi nece u neko skorije vreme naci novi tim kao sto se skoro desilo sa Liquid-om ili sa Mouz-om pre nekog vremena.a treci najbogatiji rus na forbsovoj listi ? ulozio covek 100 miliona u VPStvarno dobra stvar za e-sport i mislim da je to potvrda da ce VP stvarno dobiti svoju tu neku arenu u kojoj ce igrati o kojoj se pricalo. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 a treci najbogatiji rus na forbsovoj listi ? ulozio covek 100 miliona u VPali on je uložio ne samo u njih kao ekipu već i ceo njihov esports "brend" - sajt, kanal, etc - što je kul vest naravno za njih kao takve, možda zaista urade nešto zanimljivo sa tim kešom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 (edited) Ovaj secret je ogavnije od alijanse... Bljak dota, voleo bih da ih cdec razvali Edited October 17, 2015 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 samo sto A nikad ne bi ovako throw game sa ovim lajnapom :D,ja iskreno obozavam ovo jebanje u mozak split pushom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Ovo ti je zanimljivo? Izbegavanje teamfighta ceo gejm, dobijes zato sto igras 2 retardirana splitpush heroja, malo visiona i cao. Da, to je jako zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 its called outplay,samo sto je envy isuvise retardiran za tako nesto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Stvarno mi nije jasno kako je WR zaobisla nerfbat u ovom patchu, ovaj shackleshot u kombinaciji sa ovom metom i ovim aghs ultijem je komedija. Skill koji potencijalno lockuje DVA heroja na 3.5 sec (top 5 najduzih stunova/hard kontrola ingame?) i njen potencijal da sa odredjenim item buildovima podeli 4 hiljade dmga unutar tih 3.5 sec je komedija. Jel ovaj novi phase boots change namenjen da nju kao nerfuje? Heroj je op smece, shackleshot je bio skill dependant ability, danas fizika igrice, matematika skilla i range koji su mu dali prave komediju od heroja. 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 bliži se frankfurt, moraju da paze šta stavljaju u patcheve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Stvarno mi nije jasno kako je WR zaobisla nerfbat u ovom patchu, ovaj shackleshot u kombinaciji sa ovom metom i ovim aghs ultijem je komedija. Skill koji potencijalno lockuje DVA heroja na 3.5 sec (top 5 najduzih stunova/hard kontrola ingame?) i njen potencijal da sa odredjenim item buildovima podeli 4 hiljade dmga unutar tih 3.5 sec je komedija. Jel ovaj novi phase boots change namenjen da nju kao nerfuje? Heroj je op smece, shackleshot je bio skill dependant ability, danas fizika igrice, matematika skilla i range koji su mu dali prave komediju od heroja.Ja sam poslednjih par nedelja main wr i iskreno ne moze se izgubi game mmr 4900-5100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 (edited) ta i wr nisu dirani uopsterange na searing chains bez sleight of fista je ogroman, i treba nerf.a heroj sa kombom wr + slardar ulti, padne za 1 sekundu doslovnometa puna melee tanky heroja ns, doom, tusk, undy, spirit breaker, slardar - nerijetko se vidja i 5 melee line upsecret kreira svoju sopstvenu metu, sa ee na offlane sa carry herojom, a misery na safelane sa offlane herojom do 6 levela, onda se rotiraju. misery gankuje mapu, ee preuzme safe lane, puppey farma offee opet osvojio mlg, pokupio neki build na 'pa' od nekog pubstara, bacio mu shoutout na twitterudobar turnir, sustinski priprema za frankfurt Edited October 19, 2015 by SchKabBio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Za TA sam bio siguran da je ok heroj smatrajuci njene defanzivne sposobnosti kako imaju mane i koje item buildove mora da juri u late game da bi bila korisna dok nedavno nisam video dva gejma, jedan na TI, cini mi se protiv IG neka druga kineska ekipa, gde je cuvao dva rapiera da zavrsi game(znate sigurno na sta mislim), a drugi je sad u kvalifikacijama za major cini mi se, mislim dva tima iz jugoistocne azije gde je TA solirala citav tim dva puta u 50oj minuti, sto realno i nije bas njeno vreme. Mogu naci replaye ako se iscimam. Mislim da joj moraju promeniti dmg output kroz meld i refraction, mozda dodati malo hp/speed da to counter, taj heroj se vec tipa 4 godine igra samo na jedan nacin i najveca varijabla ne pt vs phase i dagger vs yasha/speed. Za EE cu zauvek ostati pri stavu da je mali smecar za kog mogu naci 10 replaya(verovatno i 100) gde je direktno on throw game za svoj tim svojim losim openerima i gankovima na njemu u kojima gine zbog extra 2 kripa zbog kojih rizikuje itd. Svaka cast liku sto je doneo par buildova i ideja u dotu ali je isto tako upropastio ideju koju timovi imaju o mnogo stvari, mada su to drugi timovi krivi sto razmisljaju na samo jedan nacin pa razor npr idejno ima jedan build o sad svi proglasise heroja za loseg i izgubise xyz partija sa njim a heroj je ok i moze imati svoju funkciju i sa drugim buildovima itd. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 dobar disband navi, dendi soneiko funnik ostali u timu ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Ko je dobio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts