Jump to content

DOTA 2 - slobodna diskusija

Pr0toSS

Recommended Posts

Imam jedno pitanje, na kom ratingu (otprilike) pocinju malo normalnije partije u solo queue? Znaci ono osnovno, da team setup ima koliko-toliko smisla i da likovi ne rade yolo 1v3 ?

P.S. Btw na 3200 rating sam trenutno zahvaljujuci tri gamea sto su mi ljudi izasli ili otisli afk tokom prvih 10 placement meceva i od tad samo idem do 3300 i nazad.

Edited by Souldrinkah

Jeste. Ja sam non stop 4400-4500, nikako da predjem iznad 4600. Ima puno retarda i u ovaj queue rank, ali ono, bas puno. Mozda pikuju dobar setup sto se tice tima, ali kada dodje do gameplay-a, uvek ima neko ko ga boli kurac, igra solo, fiduje non stop, ili uopste ne dolazi u bitne teamfight-ove. 

Tako da slazem se sa mohr, igraj 4 fun i ne opterecuj se sa rejtingom. Mada ja se opterecujem zato sto igram da pobedim, ali mi rejting ne znaci bas puno.

Ja ranked nisam igrao od kad sam kalibrisan jer mi je AP bas trench mod a solo captains je jednako samoubistvu. Ne volim AP uopste.

Odigrao kalibraciju u Januaru, dobio 7-8 puta zaredom uzimajuci samo Shadow Shamana istog dana kad sam kalibrisan i nisam ni prisao vise rankedu. Kontam da bih mogao lagano da se probijem sad da krenem sa Phoenix/Terrorblade/Shadow Shaman/Death Prophetom.

Kada bi RD bio u rankedu igrao bih ga bez problema.

Sto se tice retarda, imas ih svuda. Ono sto mene iznervira i zbog cega u poslednje vreme dosta budem muteovan su stackovi. Mrzim ih iz dna duse jer znam da ce u 90% partija da mi se zakenjaju u zivot i da cu morati da ih nosim cak iako ne zasluzuju da pobede. Redovno se svadjam sa njima a onda se jos vise iznerviram kad krenu da stite jedan drugog umesto da priznaju da nemaju pojma. Redovno me igra ubacuje kao petog lika u 4 man stack.

http://dotabuff.com/matches/615748682

Bio sam Doom, ignorisao sam sto su fidovali jer sam uspeo da izvlacim tim, a onda je Brewmaster uzeo aegis umesto mene. On crkao odmah i bacio aegis, ja crkao posle i gotova igra. Da sam ga ja uzeo uspeo bih da izguram tim to pobede, ali ono sto mene ubija u pojam je to sto osim sto pomazu protivnickom timu stackovi istovremeno i meni odmazu i gledaju da me ukopaju i krive za svaku mogucu situaciju.

I dalje ne razumem sto su izbacili solo queue, jedina promena sto se desila je to sto su mi igre postale 5 puta gore i mnogo manje zanimljivije, jer bilo koji role da uzmem znam da cu morati da nosim igru. Zivim za dan kada solo queue bude vracen u igru.

Inace, ako ima neka inhouse partija ili par ljudi (pozeljno da ne budu iz Srbija/Serbia kanala) koji zele da odigraju koju, ja sam za (samo ne volim AP da igram).

Edited by TheDrunkDemo
  • Downvote (-1) 1

Da, svi su se urotili protiv tebe. To ima svoj naziv u psihologiji i zove se Dunning-Kruger effect.

Tip: U rankedu nema 4man stackova.

Pogledaj replay pre nego sto pocnes da pises ovakve nebuloze. Ja ne kazem da sam pro igrac, vec kazem da su stackovi uglavnom shitteri i da u ogromnoj vecini unistavaju igru solo queuerima, bilo to da su toliko ocajni da povuku ostatak tima dole ili da su previse dobri za prosecan random pub team pa pubstompuju. Na Dota2 forumu poll za vracanje solo queue je bio 90% za. 

Ovu igru sto sam igrao kao Doom mozes i sam da presudis. Imas match ID i replay pa gledaj da li je dunning kruger ili bilo koja druga glupost u pitanju.

To sto nema 4 man stackova u rankedu ne znaci meni nista jer kao sto sam rekao AP mi je jadan mod i ne igram ranked.

Edited by TheDrunkDemo
  • Downvote (-1) 1

одиграм партију са 4 руса у тиму и добијемо лагано

следећа партија 3 србина у тиму, пукнемо најстрашније и један од њих узме мене још да напушава што сам ја фејловао са варлоком (мислио је да сам рус), а он наравно још горе фејловао мид са вајпером, а ни ова двојца са њим што су играли нису ни мало бољи али они су бар ћутали

• Downvote (-1) 1