Jogi_ Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Sta znaci ono "high skill" na dota buffu? Danas sam izfidovao sa tiny-jem imao 1-9, ljudi nas odvalili kao zeceve, zavrsili u 25 minutu, a stoji to high skill pored. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Dok nije bilo mmr-a u doti high skill je obicno znacio za partiju sa ljudima preko 55% win rate-a sad neam pojma, ne igram ranked. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Bio je mmr uvek u doti samo nije bio vidljiv na profilu, a high skill/normal/ very high skill su bracketi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 ajmo ljudi, siguran sam da umete da koristite valjani topic za prijave nickova - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234935537 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Strogo pro! :D ne igrate ranked! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 ne igramo ranked i plus ja igram snajpa. reci koji smo homoseksualci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 samo vam još fale vajper, luna i venge i autoattack can commence Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 imamo i lunu, to je lawl. a ne znam ko je venge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Najbolja odluka sto sam doneo je sto sam prestao da igram ranked :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 (edited) Nisam jos prestao ranked, jer jos mislim da na 5k rating i vise su bolje igrace i partije... samo prvo da stignem do taj rejting :D Edited August 18, 2014 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 samo se nadaj, ortak je na 6k, da ne veruješ koliki umnobolni trajhardovi igraju Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 pa je l' su umNobolni ili su trajhardovi? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Jel to kapsovano n jer je pogresio??? Svugde su trajhardi, samo sto ljudi ne kapiraju da trajhardi mogu da se counteruju i onda se u svakoj partiji zale kako ne moze da prodje partija bez voida/tinkera itd itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Ortak ima 5k+ i ima stvarno imbecila :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Mene samo nervira što nema sd, ar i rd u rankedu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 pa je l' su umNobolni ili su trajhardovi? pa oba! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Mene samo nervira što nema sd, ar i rd u rankedu... Ja bih sve debile koji udare random i potom sakuju stavio na lomacu. but that's just me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Tesko mm-uje party ranked kad su razliciti skillovi igraca, zato me mrzi da cekam pa igram public. A i nub sam za ranked relano :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 es da se ne pitam, al zar ne bi bilo bolje da ako igras solo ranked onda treba da bude 10 random likova, a ne 3party-man i 2 solo, ili 2 i 3 solo :S msm da bi se 10 random likova mnooogo vise cimalo za mmr, mozda gresim? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 pa mozda je tako logicno, al meni se cini da u partiju duze trazi gejm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 @jebeni ako ti tako kazes, mada mi je to malo nespojivo :) @post iznad nije da nema smisla to, kad god se desavalo da se neko namerno debilise, feeduje jer mu je neko uzeo heroja i slicno, bio je sa nekim u partyju i boleo ih je kurac za party mmr kapiram Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 @jebeni ako ti tako kazes, mada mi je to malo nespojivo :) kada imaš likove koji su nagledani replayeva i tryharduju da postignu to, ali numeju! nemaju odgovarajući APM, multitasking, ili štagod onda vidiš likove koji u teoriji igraju meepa bolje od bilo kog top tier igrača, ali im zato isti umre u šumi zato što mu treba ~10 sekundi da kupi ajtem na šopu, iako ima 294924892489 sati samo u doti2 :D ili lupam, kad bi ti i ja pokušali da odradimo neki sabijački dual lane zato što smo gledali replayeve kako to sabija, a da ne skapiramo da smo prosto prevelike bulje da bi to izveli :) sad kad malo pogledam, fascinantno mi je da je obična WC3 kastom mapa evoluirala toliko da ti u nekim momentima zahteva više skila i brejnstormovanja od tog istog WC3-a :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Nekad mi je u WC3-u bilo prelako da upravljam jedinicama i herojem a sad se pogubim kad treba dve iluzije da pomerim na dva razlichita mesta. :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 zato sto si u wc3-u koristio grupacije,to mozes i ovde da namestis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 (edited) a sto se tice grupacija, namestim na 1 - heroj, 2- svi ostali juniti, 3- svi zajedno, e sad kad pokupis iluzije, 3 sve kontrolise, ako ja selektujem heroja i jednu iluziju, kako da namestim da je to nova grupacija, lupam shift+2 i onda uvek kad pritisnem 2 da mi budu heroj i ta jedna iluzija a recimo shift+3 ta druga iluzija koju saljem negde drugde...ako me razumete :D edit: NP- tp-am se top pravim treantove, pusam sa njima, tp-am se bot, stvaram necro-e i pritisnem 2 i ovi od topa krenu na bot :D i isfejlam.. Edited August 18, 2014 by GeNoC1de 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts