Mixoman Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 kao sto rekoh.... Valjda nece da nam pokupe opremu zbog buga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 sad je bio neki hotfix manji patch od 15mb , ko se reloguje videce sta je ali nema patch notes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Kako smarate sa kukanjem. Ajde da ste poceli da igrate wow pre manje od dve godine pa da razumem, nikad niste igrali wow izmedju dve ekspanzije. Isto ovako je bilo i pred tbc i pred wotlk, nista novo, igrica atm i netreba da bude balansirana zato sto ste svi sada u lvling fazi (samo sto nemozete jos da lvlujete) i imate wotlk epic opremu koja je slabija od cata lvling opreme. Naravno da ce mele da radi manji dps jer imaju 80 iteme koj imaju kao fazon 150 str i 300 dps dok plavi 85 itemi imaju kao 300 str i 600 dps a kod castera je manja razlika u brojkama. tbc endgame>>wotlk leveling... gloves of fast reaction je bio skoro kao t7 :D sve ostalo si u pravu... ali sta da radi warrior koji je pre 3 dana uzeo GC??? da leveluje alta ili da se loguje 7.12? :D ladno se izbagovalo kupujte dok ne hotfixuju ... i izvinjavam se svima koji su bili glupi :D ahahaha... a djura ce ti oprostiti sto te tukao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 sta da radi warrior koji je pre 3 dana uzeo GC??? Warrior (Forums / Cataclysm Talent Calculator / Beta Skills/Talents) Arms * Rend base damage has been increased by 50%. * Bladestorm now deals 150% weapon damage, up from 100%. * Mastery: Strikes of Opportunity now deals 115% normal damage, up from 75%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Warrior (Forums / Cataclysm Talent Calculator / Beta Skills/Talents) Arms * Rend base damage has been increased by 50%. * Bladestorm now deals 150% weapon damage, up from 100%. * Mastery: Strikes of Opportunity now deals 115% normal damage, up from 75%. JOS JOS JOS! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Mene samo zanima koliko ce raditi dmga shadow pristov mind blast sa sva tri ona buffa koji mu se stackuju i shadow masterijem. Odokativno sam izracunao oko 450-480% jaci dmg mind blasta. Shadow Orbs You have a 10% chance for your Shadow Word: Pain and Mind Flay spells to grant you a Shadow Orb each time they deal damage. Each Shadow Orb increases the damage done by your Mind Blast and Mind Spike spells by 34%. Each point of Mastery increases damage by an additional 4.3%. You can have up to a maximum of 3 orbs. Znaci sa 31 talentom u shadow totalni bonus dmg od jednog orba iznosi 34% + 31*4.3% = 167.3%. Sto znaci da tri stack-a ovoga povecavaju dmg mind blasta i mind spikea sta god to bilo za 500.1%. Vecini ostalih klasa je taj bonus dmg koliko sam video od 30ak% do 100% maksimum total. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Juce lvlujem dk na stormscaleu,ostao mi jos 80ti lvl da uzmem.Lvlovo sam preko eots weekenda i brao cvece po outlandu i kad god uberem mana thistle dobijem po 4200 expa.Jebeni lol.Desavalo mi se da udjem u combat tek onako,niko ni blizu mene i ne mogu da izadjem iz combata dok ne ubijem nekog.To mi se desavalo i na pvp i dok sam brao cvece. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 (edited) Rogue je golo govno koje ne moze da ubije vevericu u dalaranu iz jednog udarca , mage me danas zajebavao u wsg , kako me vidi pocne da spamuje /lol /lol/lol zato sto me je kritao 24k [:(] a nije mi jasna jedna stvar oko warlocka , jel imaju neku novu magiju pa mogu da skakucu po 6-7 yardi ili sam glup totalno =\ Arcane Mage udara 45-50k crit sa 4xbuff Arcane blast.. u prosecnoj opremi i ja bih se zajebavao tako veruj mi :D I da neko je vec spomenuo zabadanje igre u BG's meni je zabo u EOTS.. I kupovina itema bez ratinga radi, uzeo sam iz fore wrathfull helm... i equipovao bez problema Edited October 16, 2010 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Ovo novi patch (1,3Giga)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 5.2 GB (u 3 stagea) + 1.4 na kraju koliko se secam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Znaci nije moguce sta ce sve ovi iz blizzarda da urade samo da namaknu jos vise para, wrath oruzje bez ratinga :-( i head. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 samo sholdere nisam mogao, sve ostalo da :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Balance druid... srsly, you gais. You gais. Srsly. :/ Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 kreator kaze da radi manje dpsa kao druid nego u naxx periodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Procitaj ono sto sam napisao tamo gde se zalio Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarDS Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Druid vise ne hiluje iz drveta.. druid je raid healer ali pre ovog peca se mogao lepo hilati tenk ali ipak posle ovog peca su smanjili nourish ... i pojacali magije za raid hilovanje .. toliko o druidu .. perfeknto hiluje raid .. dostasam zadovoljan samo mi se nesvijda sto se vise nehiluje iz drveta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Haha, el ovo bug ili .. Warrior tank full hp udari ga boss za 13 hiljada i umre ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Krekerius igra enh shamana, mojne klevetate! :D Uopshteno, jako mi se svidja: UI poboljshanja kojih je previshe da bi se pobrojali, voda (iako izgleda malo mastiljavo), xp za skupljanje nodova, novi glyph sistem (mnogo veca fleksibilnost). Podeljen sam po pitanju: Novih talenata - previshe je hit & miss, hotfixuju gluposti na koje ljudi kukaju mesecima, shta su radili dosad koji kurac... tweakuju neshto shto su postavili na staklene noge. Sa druge strane, svidja mi se levelovanje, mozesh u startu da izaberesh playstyle, npr. shadow je sasvim igriv odmah, ne morash da chekash 50 i neki nivo pa da obustavish sa holy fire-smite-smite-smite-smite-kill yourself muchenjem. Also, rogue i lolcuperate + deadly momentum = Bog Smrti, zbogom bandaziranje i hrana. Na 80, sve je nekako lakshe, ljudi rade mnogo veci damaz, i pored navikavanja, svaki heroic se gazi, chak i ako je pola ljudi u grupi zrelo za susret sa defektologom, prosto nije bitno shto dva pajvana u horu rade ispod 1.5k dps i shto cu da uzmem aggro od "hi, I'm new to this" tanka, bice mrtvo pre nego shto i stigne da me udari... ukratko, sa jedne strane lakshe se uzmu ti justice poeni, a sa druge ne znam ni koji ce mi vishe kurac... dosadno je. :/ Ne svidja mi se: Jebeni bagovi, zvuk mi se uzasno baguje, juche u VoA ostali su efekti od prvog bossa koga smo uradili, sve vreme sam slushao loopovano 5-6 sekundi zvuka shishtanja magija i udaraca, pa se naprasno iskljuchuju neki delovi, npr. ambient zvuci ili samo sfx, uzasno je iritirajuce. Random dissconectovi takodje smaraju. Cene heirloom-a su wtf? Kao da hoce da forsiraju ljude da igraju ovaj imbalans na 80 umesto da, ko je lud/neiskusan pa je uplatio ovih mesec i po dana moze da se sigra malo na nekom altu sa novim talentima. Odnos prema klasama koji su zavisile od arp-a koji je otprilike "jebite se, snadjite se, regemujte i reforgujte sve u nadi da cete povratiti malo dps-a". Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 kreator kaze da radi manje dpsa kao druid nego u naxx periodu Kili, igram shamana, znas i sam da sam tog druida prodao jos davno Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 ja sam bio siguran da je pisalo feral/druid ali kako god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Krekerius igra enh shamana, mojne klevetate! :D Uopshteno, jako mi se svidja: UI poboljshanja kojih je previshe da bi se pobrojali, voda (iako izgleda malo mastiljavo), xp za skupljanje nodova, novi glyph sistem (mnogo veca fleksibilnost). Podeljen sam po pitanju: Novih talenata - previshe je hit & miss, hotfixuju gluposti na koje ljudi kukaju mesecima, shta su radili dosad koji kurac... tweakuju neshto shto su postavili na staklene noge. Sa druge strane, svidja mi se levelovanje, mozesh u startu da izaberesh playstyle, npr. shadow je sasvim igriv odmah, ne morash da chekash 50 i neki nivo pa da obustavish sa holy fire-smite-smite-smite-smite-kill yourself muchenjem. Also, rogue i lolcuperate + deadly momentum = Bog Smrti, zbogom bandaziranje i hrana. Na 80, sve je nekako lakshe, ljudi rade mnogo veci damaz, i pored navikavanja, svaki heroic se gazi, chak i ako je pola ljudi u grupi zrelo za susret sa defektologom, prosto nije bitno shto dva pajvana u horu rade ispod 1.5k dps i shto cu da uzmem aggro od "hi, I'm new to this" tanka, bice mrtvo pre nego shto i stigne da me udari... ukratko, sa jedne strane lakshe se uzmu ti justice poeni, a sa druge ne znam ni koji ce mi vishe kurac... dosadno je. :/ Ne svidja mi se: Jebeni bagovi, zvuk mi se uzasno baguje, juche u VoA ostali su efekti od prvog bossa koga smo uradili, sve vreme sam slushao loopovano 5-6 sekundi zvuka shishtanja magija i udaraca, pa se naprasno iskljuchuju neki delovi, npr. ambient zvuci ili samo sfx, uzasno je iritirajuce. Random dissconectovi takodje smaraju. Cene heirloom-a su wtf? Kao da hoce da forsiraju ljude da igraju ovaj imbalans na 80 umesto da, ko je lud/neiskusan pa je uplatio ovih mesec i po dana moze da se sigra malo na nekom altu sa novim talentima. Odnos prema klasama koji su zavisile od arp-a koji je otprilike "jebite se, snadjite se, regemujte i reforgujte sve u nadi da cete povratiti malo dps-a". Za cene heirlooma - zato su pametni ljudi kupovali to za badgeve pre patcha i sada imaju kolekciju za levelovanje čega 'oćeš jer skoro sve što se dešava na lvl 80 uopšte nije zanimljivo, dok je levelovanje do jaja. Čak su i mali warovima ubacili neki instant strike, kao i šabanima. Nego, Wulfgare, poslednji put kad sam te video ovde, žalio si se da su te banovali zbog imena Wifebeater i rek'o si da nikad više u wow ući nećeš. :D Kao Kemp kada je krajem 2005. (kad sam ja počinjao da igram) ovde prodao nekog šabana za koga ja nisam mogao da verujem kako je girovan i rekao da nikad više u wow neće ući...pa ga nije bilo celu godinu ovde, valjda ga bio blam što se vratio posle mesec dana. :D Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Shraf :O Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Ne znam shta da kazem za patch, ima i dobrih i loshih strana. Treba se navici. Neke klase sam pohvatao, al' mi main mage kao tudji. Nemam osecaj da igram svoju klasu koju igram vec 2 godine. Mada, nisam se neshto ni udubljivao. Huntera i shamana sam pohvatao, vishe manje sve, dok npr. sa boomkinom nemam pojma shta radim. Pucam lasere, munje i gromove al' neam pojma kakva rotacija najvishe valja. Igra neko boomkina i ne mrzi ga da podeli par stvari? Sa warrom i nisam imao mnogo problema tankujuci, vishe manje isti posao, ne znam bash zashto je ljudima problem. Nerviraju me bagovi jako, ne mogu da inspectujem, u svaki drugi hc koji udjem dobijem instant dc, i ne mogu da vidim health barove iznad likova. Ovo poslednje me posebno nervira. I tako...I da, nemam pojma shta cu sa hitom ni na jednoj klasi. Pre sam uz talente sa mageom skidao 6%+1% draenei racial, sad to nemam pa ne znam jesu li menjali neshto oko toga ili moram reforgeovati iteme. ;c Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Čak su i mali warovima ubacili neki instant strike, kao i šabanima. lol je taj udarac udara fazon za 20 dmga a poenta postojanja je da se dobija na 10om lvlu i deli cd sa msom sto ga cini potpuno beskorisnim kasnije I da, nemam pojma shta cu sa hitom ni na jednoj klasi. Pre sam uz talente sa mageom skidao 6%+1% draenei racial, sad to nemam pa ne znam jesu li menjali neshto oko toga ili moram reforgeovati iteme. ;c potpuno bacanje golda tbh ja sam se zajebavao sa reforgom i samo sam izgbubio i vreme i pare bzv nema nikakve poente da se sada neko trudi za nesto preporucio bi samo da reforguje jednom nesto da znaju sta ljudi sta ima od opcija i sta moze i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts