Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Nema veze, sad imaš iskustvo za naredni razgovor, i tu će već biti bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Laki zvani optimizam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Ne zajebavaj hajli :)) Možda ja jesam optimista, ali je činjenica da će sada znati da prvo izdeklamuje šta je završio u tih 10 sekundi ili šta god, što sada nije znao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 zajebao si me sad, u pravu si, dečko je u teškoj depresiji, trenirao je danima kao roki i odricao se svega, međutim nije vredelo, surova zla korporacija mu je ugasila svaku nadu... duboko se izvinjavam zbog mog nerazumevanja siguacije i incidenata "navijača" u Đenovi. Voleo bih te da mogu! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Ne zajebavaj hajli :)) Možda ja jesam optimista, ali je činjenica da će sada znati da prvo izdeklamuje šta je završio u tih 10 sekundi ili šta god, što sada nije znao :) to ti pričam, svakog dana naučiš nešto novo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ok ... zajebantu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Kako je krenulo sa poslom , vidim ja da cu da guram kontejnere do save i nazad :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 @lacky: Ma ne zajebavam te, nego mi je uvek do jaja tvoj smireni stav da svakome lepo odgovoriš na topic, kralj si keve mi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 da ga vidis tek uzivo sa ljudima, ne bi verovao :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 √Ma ne zajebavam te, nego mi je uvek do jaja tvoj smireni stav da svakome lepo odgovoriš na topic, kralj si keve mi ahaha smejem se i na ovo dovlino, jer znam što je to rekao, ali šta da mu radim kad je bio na pogrešnom mestu i pogrešno vreme :) Mada mu je produžilo život, ne skratilo, produžilo! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 dajte neki hint i nama sa jeftinijim ulaznicama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Ma ništa, glupo je u suštini, bili dovla i ja da pričamo sa nekom ženom koja je potpuni mentol, ali moraš da budeš ok i "diplomata". Mislim, situacija i komedija u tom trenutku, takozvani sitcom :) pa ne bi bilo smešno nekome sa strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Isli smo da gledamo neki stan: Zena: "Moj muz je umro, znate, ali ne brinite! Umro je u bolnici, a ne ovde u stanu! hihihih" Laki: "Aha dobro, hahah" Ja: "omgwtf?" Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 hahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Al' što je najjače, kaže se "stujarta" a ne "stjuarda" hehae nepismeni kanteraši lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 izvini osvajacu Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 kolko ste nepismeni vi katerasi, za nepoverovati lol Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 @lacky: Ma ne zajebavam te, nego mi je uvek do jaja tvoj smireni stav da svakome lepo odgovoriš na topic, kralj si keve mi zen mu je neverovatan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 zen mu je neverovatan Nishta to ne vazhi dok ne provede bar 6h sa dredom :D Ko se tu ne iznervira dobija titulu zen majstr xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Znači ja sam kvalifikovan za to ako se računa suđenje u forumu, bilo je i više od 6 sati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Znači ja sam kvalifikovan za to ako se računa suđenje u forumu, bilo je i više od 6 sati! Ti jesi jer si prezhiveo 16h sa mnom :DDDDDD Bozhe koliko je trajao taj turnir LELE Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 a ja shto sam prezhivo 10 dana ? :D spomenik da mi dignu shalim se, tad si josh bio fino dete, sad te treba tuci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 (edited) a ja shto sam prezhivo 10 dana ? :D spomenik da mi dignu shalim se, tad si josh bio fino dete, sad te treba tuci :D Da :( mada nznm kolko bi gazda T+ reko da smo fina deca :DDDD Edited October 16, 2010 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Stvarno, ja patim Dreda dok je još konstitucijom bio sličan Krekiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Da :( mada nznm kolko bi gazda T+ reko da smo fina deca :DDDD nisam mislio na to nego na 10 dana na tari :D ne mogu se setim jesmo li bili u istoj sobi, a mislim da jesmo, al se secam da sam nekako uspeo da ti raskrvarim nos :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts