Jump to content

Slike ljubimaca forumaša


Recommended Posts

Šta su mlevene kosti? Mislim, znam šta su, nego sam očigledno propustio taj vid hranjenja kučića, gde se to uopšte kupuje?

Mlevene pilece kosti..Ima kod nas u Indjiji tip koji inace ima odgajivacnicu Rotova,staforda itd prodaje iste..Ja iskreno nisam bio za to je nisam znao da li se to uopste i sme davati psima ali kada sam video da i on sam daje svojim psima da jedu zajedno sa granulama a bio je prisutan jedan i od veterinara onda sam se definitivno opredelio i za tu vrstu ishrane pasa..Moram priznati da se psi prosto dave od mlevenih pilecih kostiju..Samo neka krkaju :)

Link to comment
Share on other sites

haha ...

e, sad je i meni poznato to za mlevene kosti, zapravo, kad si ovo sve napisao, ali nekako bi mi bio zent da to dajem velikom kučetu, šta ga znam.

Neces verovati ali psi se bukvalno razvaljuju od mlevenih kostiju...Ne idu samo mlevene kosti ,ide tu jos dzigerica srce...itd pa se sve to lepo samelje i dodaju jos neki kurci palci pa ispadne dobrooo..Kud nisam dzukela e :)

Link to comment
Share on other sites

Otisao sinoc da gledam tekmu sa drugarima do kafica (inace vec jako jako dugo zelim da uzmem neko malo mace/kuce da se zezam sa njim) izlazim i krecem ka autu,kad kod vrata mi stoji mala mala macka,onako zuckaste boje...ma preslatka.Mazio je tu malo ona uziva,seo ja u kola uneo nju jos malo da se sprdam,kontam ima da zapali iz auta iz straha...jok,uzivancija,mazi se,prede i ne mrda...doveo sam je kuci na kraju,evo ga spava iza mene sve u 16,nisam siguran jbte sta da radim,nisam nesto pri parama a treba da se vakcinise a i treba oko desno da mu se pregleda posto malo vise krmelji,takodje trebalo bi jos da se kupi par stvari verovatno,sampon za pocetak posto sam izvalio da ima par buva,2-3...ako ga vratim ima da umrem od muke sledecih par dana...

Inace cekam komsinicu da se vrati sa posla da pogleda koji je pol posto ja pojma nemam:P

takodje me je strah da mozda nije neko izgubio to mace posto je jako cisto,nema miris nikakav a i usrao sam se nocas da me ne pokenja i popisa u sobi,kad u neko doba nocas dok sam kucao neke izvestaje na kompu on sleti sa stola i odjuri do ulaznih vrata,nabije se u cosak tamo kod sarki i izkenja se like a boss tako da mi deluje prilicno istreniran...

vrhunac je bio sto me je riba kod koje sam posle tekme trebao da odem tako napusila kada sam joj rekao da sam zapalio kuci sa zivotinjicom koju sam pokupio na ulici umesto da sam dosao kod nje da sam se smejao celim putem do kuce :)

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Link to comment
Share on other sites

ako je ona standardna žuta boja domaćih mačaka, onda je mužjak 100%.

stavi mu pesak u neku posudu da ti ne sere po parketu, samo mu pokaži gde je i trebalo bi da skonta odmah šta je to.

mačka je jeftina za održavanje, tako da nedostatak para nije neki razlog da ga batališ, ali to je na kraju tvoja odluka.

Link to comment
Share on other sites

Ako si već planirao i ako ti je već prirasla za srce, zadrži je. Mačka ne bi trebala da je "skupa za održavanje". Naravno izdataka će biti, ali ne verujem da je to u nekoj velikoj meri. Dosta je rentabilnija od kučeta u svakom slučaju. Pa kasnije ako budeš hteo i mogao da uzmeš i kuče, zašto da ne. Na slici ti ovo mače deluje kao da si je kupovao negde i birao, a ne sa ulice uzeo.

Raspitaj se malo koliko ti treba za nju mesečno i vidi da li možeš da se uklopiš.

Edited by Vitjsa
Link to comment
Share on other sites

Nije 100% ali vrlo verovatno da jeste mužjak. Ono što ti treba da uradiš je da ga očistiš od parazita i naprašiš protiv buva, u svakom pet šopu će znati šta da ti daju. Uostalom odnesi ga kod veterinara nekog pa će ti reći tačno šta da radiš.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...