Dule_smor Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 ima neki evangelion rebuild koji se sastoji od 4 filma, dva su izasla...a jbga, vec me prosao hajp da gledam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Septembar je bio mesec animea za mene :D Evo sta sam sve pogledao: AnoHana: 8/10 Ako trazite dramu od koje ce vam zasuziti oci, look no further! Guilty crown: 6/10 Potencijal za mnogo vise ali jednostavno deluje kao da samo nabacuju nove informacije na gomilu i na kraju ni na sta ne lici Another: 7/10 Solidan horor Spice and wolf: 8/10 Zanimljiv anime o srednjevekovnom putujucem trgovcu koji srece boga zetve (polu-vuka polu-zenu) i o njihovim avanturama dok pokusava da je vrati u mesto njenog rodjenja. clannad: 6/10 relativno dobar harem. clannad after story: 8/10 drama o porodici, zivotnim odlukama i ljubavi Welcome to the NHK: 9/10 Prica o nezaposlenom liku koji zbog psiholoskog poremecaja ne sme da izadje iz kuce i tripuje da je sve zavera. Misteriozna komsinica obecava da ce da ga izleci... Bakemonogatari: 9/10 Fenomenalan anime o srednjoskolcu koji posle ujeda vampira pocinje da vidi razne vrste bogova,duhova itd. Mali krug visedimenzionalnih likova, veliki broj dobro odradjenih dugih dijaloga i neobican stil animacije su glavne jacine ove price. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Jupi napokon neko da napise/oceni ovoliko... mada sve sam vec gledala :/ s tim sto mi je od pomenutih najbolij Another Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Je l' moze neko da mi da kratak review o "Wolf's Rain" i "Ergo Proxy" oba mi deluju interesantno, ali bih zeleo da cujem mishljenje ostalih , Unapred hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Ergo Proxy je vrhunski nacrtan i solidna mu je dinamika, međutim meni se nije dopao filozofski aspekt serije. Problem je u tome što je u pitanju neka egzistenicalistička priča (ako se dobro sećam) u kojoj se autori dosta pozivaju na evropske filozofe, pre svega, 20. veka i po meni to nije dobro urađeno jer je suviše komplikovano/zakomplikovano bez potrebe. Tako da bih ti ja predložio da gledaš, pa ako ti se dopadne dopalo ti se, nije da je bačeno vreme čak i ako ti se ne dopadne. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Hvala na brzom odgovoru, skinuo sam pa i da mi se ne svidi nije mnogo tridesetak epizoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Te dve anime su mi sigurno medju top 5 ikada. Rekla bih ti obavezno pogledaj, ali me je Bole podsetio da nisu za svakoga. Obe su egzistencijalisticke price, ma da ne serem preterano, ne znam ni sta ti volis al gledaj svakako pa napisi ovde svoj komentar posle Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Odgledao Resident Evil: Damnation i Starship Troopers: Invasion. Majko moja koje đubre, pogotovu truperi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 (edited) Cowboy Bebop. Skinuo sam sve i pogledao prvih 6 epizoda, serija je imbalance. Odlucio sam da je maksimalno razvucem jer ce mi biti zao ako je pogledam iz cuga. Neo ty za preporuku. Edited October 15, 2012 by Member Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Pa bas zato i gledam polako, tako sam i Firefly gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Ja mislim da je Yvone direktno bila umesana u ona ubistva i da ce Dexter da sazna i da je ubije. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Zaluto sa dextera :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Odgledala sam Mardock Scrable 1 od tri filma dobar je samo ne znam dal imaju i druga 2 ili tek treba da se pojave za dl Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 http://special.movies.yahoo.co.jp/detail/20121116136953/ Berserk Ova 3 trailer Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Mahou Shoujo Madoka Magica Nije los anime ako izuzmete visak cmizdrenja Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYBER GAMER Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 kao jedan od velikih ljubitelja animea,mogu svima da preporucim jedan veoma dobar naslov od ukupno 7 delova u pitanju je serijal the garden of sinners prica je fantasticna,horror zanr ako niste,pogledajte i garantujem da ce vam se dopasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Napokon sam nashao vremena da pogledam neshto, Ergo Proxy 9/10 Malo je u pocetku bio naporan ali kako se razvija prica bash mi se svideo, s obzirom da obozavam sve postapokalipticno nije bilo shanse da mi se ne svidi. Bakemonogatari 7/10 Najperverzniji anime koji sam gledao, ukratko (what TingoL said) => "Fenomenalan anime o srednjoskolcu koji posle ujeda vampira pocinje da vidi razne vrste bogova,duhova itd. Mali krug visedimenzionalnih likova, veliki broj dobro odradjenih dugih dijaloga i neobican stil animacije su glavne jacine ove price." I da ne zaboravim danas je uploadovan "Berserk Golden Age Arc II-The Bettle For Doldry" na piratebay-u, pa kome se gleda nek skida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted December 27, 2012 Author Report Share Posted December 27, 2012 Jel moze neko da mi iskopa link za ovo? Nailazim na zasebne epizode i nisam nasao preko 9 komada od 22 ukupno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Here you go: http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=76430&sort=6 Scroll down ;) Ali serija jos uvek nije zavrsena, izlaze epi...stigli su do 11. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=9127 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted December 29, 2012 Author Report Share Posted December 29, 2012 Katsu prijatelj u nevolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Psycho-pass Pogledao 7 epizoda. Od 1-10 dajem 3, ponajvise zbog plitke price i iritantnog protagoniste. Necu gledati dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 колико царска последња епизода нарута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 ah dobro si me podsetio za naruta, nisam gledo poslednjih 10tak epizoda, volim kad se nakupi pa onda zabodem ispred TVa..... to the streammobile!! o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 ја не могу да чекам да се накупи, морам сваког четвртка да одгледам, а сад су били отказали на 2 недеље јебем их у уста јапанска. Toлику паузу нису правили ни кад их је стрефио цунами Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts