Lucky Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 ahahaha, nice 1 :)) Samo napred Lukić, javi ako bude nešto od onih stvari za mene, da ti uplaćujem na karticu pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ili da ja platim Paypal putem Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 that longli troll xD lolovao sam jako ;D Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Alaaaaaaaaaaaa, bravo Luka Srbine! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fushi.ryuu Posted March 20, 2014 Author Popular Post Report Share Posted March 20, 2014 http://imgur.com/a/YJz74 5 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 japan car Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 http://www.dw.de/kratak-put-do-pakla-za-strance/a-17629954:oNisam znao za ovo. Kolko ima istine ovde? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 Nedovoljno, kad se pogleda koliko Nigerijaca pimpuje po Shinjukuu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ne bi me čudilo da je sve istina, više me interesuje odakle baš sada ovaj članak. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 i luka daj te slike već jednom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Nedovoljno, kad se pogleda koliko Nigerijaca pimpuje po Shinjukuu. ahaha:) Ne bi me čudilo da je sve istina, više me interesuje odakle baš sada ovaj članak. alfija placa sheki da pljuje po japanu zato sto su priznali kosovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 :DNaleteo sam na članak i iznenadio se...koliko god da mi se Japanci gade zbog svoje genocidne istorije, uvek su mi bili i fascinantni zbog samuraja i tih sranja :)Svakako bih posetio Japan nekada, ali me je ovo iznenadilo :o Nisam znao da su iz tog gasa! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 ne kapiram što te je iznenadilo, meni ovo deluje kao japan 101 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 шта знам, мислио сам да су се американизацијом мало променили :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 yeah right, uveli im ameri demokratiju '45! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 I demokratizovali su se jer su im zabranili da imaju vojsku. Ali i tu su zaobišli, iznad su situacije Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ne bi me čudilo da je sve istina, više me interesuje odakle baš sada ovaj članak. A zasto mislis bas sada? Mislim to su ono neki vajni borci za ljudska prava oni to stalno rade :) Ne vidim neku dublju ideju u tome. Deluje mi da su Japanci skroz u tom fazonu, s druge strane ne vidim neku preterano potresnu pricu ovde - neko je dosao tu nelegalno i jbg zakoni i smestaj su takvi, sta sad. Kapiram da im sigurno nije gore nego odande odakle su dosli. Izuzetak je ovaj s Novog Zelanda, ali on prosto deluje kao potpuni retard kad je advokat a to mu se desilo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Pa kao, u ovom trenutku se odlučuje o tome ko će (na primer) hostovati fudbalsko prvenstvo 2026 godine i glavna borba je između Japana i Nemačke i op - DW odjednom pusti ovakav članak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) E vidis to nisam znao, pa dobro onda ima logike :) Edit: Mislim ima logike ako se stvarno desava tako nesto, nego ja nisam upoznat. Edited May 14, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 "Laki Zwerku odgovara, pa to nije red, ja ću Realnost zato povući za rep, ja ću Realnost zato povući za rep!" A realno i ja kenjam! Ko ih jebe, prave olimpijski stadion koji liči na pičku! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 japan 101 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 i luka daj te slike već jednom! Biće jednog dana! A realno i ja kenjam! Ko ih jebe, prave olimpijski stadion koji liči na pičku! Vaginu! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Renoviraše ulaz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 pa kad grcaju u suficitu! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 El ovo znaci da mozemo da ocekujemo novi serijal fotki odande? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts