Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Sjajna je keti :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 bump dajte slike keti Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) Dobro jutro :) @kreki: bice kad dodjem sa posla :D Edited October 14, 2010 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 desteeeeeeeeee \o/ Upravo stigoh kuci. Ljudi moji, sta se meni sve desilo za ova 4 dana, ja to ne umem da objasnim. Da ne davim mnogo, definitivno zanimljivo i mogu da kazem lepo iskustvo. Idem da jedem i spavam. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 /discuss hahahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 unka nisi ti 1.81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Njeo :* sve Leško, SVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Sjajna je keti :) A tek sestra... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Mislim da sam to već pisao, ali generalno morate da vozite kola po gradu da biste ih zamrzeli :) ko je išao samo gsp-om i misli da su kola spas, grdno se vara. Dobro jutro svima, po ovom divnom danu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Lol, gledam ortakinjine slike fejsu i naletim na ovo: Ko je doticni? :D POSTO KUME !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Mislim da sam to već pisao, ali generalno morate da vozite kola po gradu da biste ih zamrzeli :) ko je išao samo gsp-om i misli da su kola spas, grdno se vara. ovo je bukvalno nemoguće dokazati nekome ko nije vozio kola po beogradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 realno, a ima i sledeci stepen, a to je objasniti novopecenom liku koji je polozio, a nema auto, kako je gotiva kad zapravo tebe neko vozi a ti jedes govna na zadnjem sedistu:) ja na svakih godinu dana imam happy hour u vidu metar-dva autobusiranja i pesacenja, a posto dosta vozim, totalni mi je bliss kad blejim u basu, on vozi tamo gde treba, a ja ne pritiskam nista!:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Realno, kad bi se sredili saobraćajni čepovi po gradu (makar i na neki nadrealan način, npr izgradnjom mostova), a da cene gradskog prevoza ostanu ovakve, to bi bila jedna golema briga manje u životu svakog ovde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Sve što ste rekli je istina ... meni recimo do novog beograda po gužvi kolima treba 40-45 minuta, a peške kad "udarim" dođem za 1:05. A tih 20 minuta što idem duže mi skroz ne smeta, koliko sam opušten i kul dok šetam, kupim neki doručak gde hoću, slušam muziku, razgledam ... jedino je malo smor kad dođe zima, to stoji. Da ne počinjemo oko muke sa parkiranjem i slično, plus moraš da si koncentrisan na vožnju sve vreme. Ja zato jedva čekam lepo vreme da mogu svuda peške ići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 realno, kul je početi post ovom rečju. no, da se vratimo na temu - ja bih jako voleo da živim u jednom od onih gradova gde je javni prevoz efikasniji od automobila i gde su svi to prihvatili, pa je potpuno normalno da kreneš metroom u operu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 A u pauzama da piješ vino iz svečanih čaša! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) resio sam problem, mrzelo me samo da procackam po opcijama, hvala. Edited October 14, 2010 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 realno, a ima i sledeci stepen, a to je objasniti novopecenom liku koji je polozio, a nema auto, kako je gotiva kad zapravo tebe neko vozi a ti jedes govna na zadnjem sedistu:) i beg to differ! retko kod ume dobro da vozi. drugaru treba od skretanja za tosin bunar do ilije bircanina pola sata, meni 10 minuta, dan za danom, u isto vreme. naravno da cu ispizdeti kad me tako vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ne differujes se nego si drugi tip coveka:) takav je i moj cale, on i dok ne vozi, on vozi. ja imam mod vozaca i mod putnika i ukljucujem ih accordingly. mod vozaca kad vozim ili kad me vozi neko kome treba pomoc i nesiguran je. mod putnika u svim ostalim situacijama. a i onda stignete na tu zurku, on se parkira sat vremena jer nema mesta, ti se napijes ko stoka jer te boli kurac, on ne sme jer vozi, i onda kad krenete kuci, skontate da se neko ispeglirao na auto, a neki batica probusio gumu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ne differujes se nego si drugi tip coveka:) takav je i moj cale, on i dok ne vozi, on vozi. ja imam mod vozaca i mod putnika i ukljucujem ih accordingly. mod vozaca kad vozim ili kad me vozi neko kome treba pomoc i nesiguran je. mod putnika u svim ostalim situacijama. a i onda stignete na tu zurku, on se parkira sat vremena jer nema mesta, ti se napijes ko stoka jer te boli kurac, on ne sme jer vozi, i onda kad krenete kuci, skontate da se neko ispeglirao na auto, a neki batica probusio gumu tako sam ja letos imao srece, sa makiske strane ade. neki dziberi su izbusili gume na par automobila, jednom olupali retrovizor, drugom isharali haubu(nesto tipa 'picka', 'kurac', 'kurva')... sto je najgore, to se nije desilo samo tada, vec su mi ljudi pricali za iste situacije koje su se desavale ovog leta bas na pocetku parkinga sa makiske strane. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Evo kako razmisljaju neki novopoceni vozaci: http://introsfera.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 desteeeeeeeeee \o/ Upravo stigoh kuci. Ljudi moji, sta se meni sve desilo za ova 4 dana, ja to ne umem da objasnim. Da ne davim mnogo, definitivno zanimljivo i mogu da kazem lepo iskustvo. Idem da jedem i spavam. :* Djordje mislio sam na tebe ovih proteklih 2 dana, morash da mi prichash shta je sve bilo > referat odma! unka nisi ti 1.81 U vojsci mi rekoshe tako ,jbg :D mozda sam se i smanjio... s'obzirom da stojim pored krekija koji ima 1.90, i kalija koji ima 2m+ (jebo ga kurac) delujem kao da imam 1,60! A tek sestra... :D Ishao sam sa ivanom u osnovnu :P Ali meni iskreno nije nishta spec (mozda bas zbog toga sto je znam od malih nogu) :D POSTO KUME !:) Ja kokose delim za dzabe :D @tema: Dodjoh kuci gladan kao pas, idem da usisam frizhider,pa da dremnem,valja se :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 zar nije trebalo slike drugarica da okačiš kad dođeš gajbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 oce neko na (mrski) dram u sobaricu veceras? dudo? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 KO JE DUDA?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts