RaveN Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 realno ne lozimo ga, vidi se da se iscimao decko i upiso je budzet, sto je za svaku pohvalu ( swe pohwale sto bi reko skazi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 bravo kralju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 a što pošta? Ako je zbog plaćanja računa - isplati se dati 20 din više za proviziju u banci, uštedeti vreme i ne zaraditi boleštine sa gerijatrije. ako je zbog nečijeg tekućeg računa - onda smor :) Ma sredjivao neshto oko racuna,pa reko dok sam tamo i da uplatim neshto i kiks,sl put obavezno banka :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ili jos bolje menjacnica, neka jaca, nema redova a provizija je mala. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 bas sam lepo cirnuo, poz stanko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 ja srecan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Kasno je mrzi me da se cimam da jedem se pretvorilo u 100 grama suvog vrata, pola crne cokolade, i 200 grama oraha. jizz in my pants. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Mesec dana izolacije u maloj sobici u bgu i 12h štrebanja dnevno nije ništa kada uporedim sa tim da sa upisao godinu na budzetu i time sebi obezbedio gomilu stvari koje će da mi učine nardenih godinu dana fantastčnim, a tu je i onaj fenomenalan osećaj uspeha koji negira svaku žrtvu koju sam učinio da bi stigao do njega. bravo, još samo malo i ispunićeš tvoj dečački san da predaješ istoriju u osnovnoj školi! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Pero, nemoj mu rushiti sneshka! Inace sedim u pidzami i bash me briga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 BRAVO COKO!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 bravo, još samo malo i ispunićeš tvoj dečački san da predaješ istoriju u osnovnoj školi! ne pero, to je moj san, da budem pijani profa koji objasnjava klincima da su mesersmit i zero najbolji avioni ikada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 jel upisivao neko etf i ako jeste, gde se spremao za prijemni? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 bravo, još samo malo i ispunićeš tvoj dečački san da predaješ istoriju u osnovnoj školi! Ali ja neću biti profesor. Ta karijera mi je zadnja rupa na svirali, tipa kad budem želeo da se ''smirim' , tamo sa 50 i kusur. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 BRAVO COKO!!! COKO KRALJU PIDZAMA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 al jesi izvalio koliko je proces koji su planirali da sprovedu u SSSR-u sličan onome što se desilo u SFRJ nešto kasnije? bogu hvala što nisu nuke padale... Vrh je kad covek ne radi i sedi kuci, a nije suvise bolestan...:D Ma, da... Ubacio sam se u neki trip sa rusima....citam knjigu "Likvidacija Rusije - ko je pomogao crvenima da pobede u gradjanskom ratu"...Kakve igre su bile oko oktobarske revolucije i izlaska Rusa iz I sv. rata...i svi su bili umesani...i Englezi i Ameri i Nemci...pakao...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Kako volim ovo zlatno pravilo kod mene, dobre stvari se desavaju po jedna, a lose dodju u paketu od po kilu :) Uglavnom popio kafu, odslusao jutarnju sesiju muzike, jos malo do sajma poslovno. Bacio 150 din na novi CKM, izgubili su "nit" definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 hmmmm predavanje u osnovnoj.... hmmmmm klinkice :)))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Ma vec dosta vremena, ali kad ih od nekog 10-og broja pratim, priraste srcu, pa i dalje pun nade pazarim novi broj :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Momci, pregazilo vas je vreme...oh, wait...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Dajte neku dobru browser strategiju, hocu na poslu da se zanimam procitao sam ceo internet :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/209374/Blejanje-kao-sudbina Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 jel upisivao neko etf i ako jeste, gde se spremao za prijemni? Organizuje fakultet pripreme (plaćaju se naravno, al lepo te spreme).- Upisao sam Višu elektrotehničku, posle godinu dana predavanja i ispita odustao sam od obrazovanja. Od tada pokušavam da nađem stalan posao, a u međuvremenu provodim dane i noći sa ortacima u kraju - kaže Stole. Jebote, postoje ljudi koji su ODUSTALI od više elektrotehničke! Ovaj verovatno ne zna da izrecituje azbuku do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Maya МислеДаМеЗнају -аЗнајуМиСамоИме (ДокЈаПричамТиЋутишЈелЈасно СадТиКажеш-ЈАСНО) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 moram da naucim kako da se ophodim prema glupim kurvama. Da ne duzim, sinoc umesto da sam sprcao, ne samo tu ribu sto sam smuvao, nego i njenu drugaricu, ja sam se iznervirao sto se ova nesto neckala, oterao je u kurac i otisao kuci. :\ Inace sam bio u Corbi, ortak peva u bendu, bilo je bas pijano i dobro. i da, smuvao sam ribu u ssi majici! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Dajte neku dobru browser strategiju, hocu na poslu da se zanimam procitao sam ceo internet :D minecraft ima online browser mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts