Coyote Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 uspeo sam sinoc da udjem, ulazim na hh, hocu da uzmem healthstone .. naravno game frozen ajmo jovo na novo, alt f4 pa ponovo :D napravim koji korak napred, eto ga opet, ajmo alt f4.. i tako jedno 3-4 puta onda sam rekao ovima, sta god uradim zabode igra, ja cu stajati ovde i tenkovati a vi udride :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Juce zabodem HH mounta...I sada opet...Fuckin' sreca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 (edited) nvm snasao sam se Edited October 21, 2010 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Kili dobio glad titulu i nehvali se, koj smrad od coveka :p gz I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Juce zabodem HH mounta...I sada opet...Fuckin' sreca. Kako bre sretja? Ja bi popizdeo ko besni jazavac. Sa drugim ne moz apsolutno nishta da napravish sem da ga bacish. Ne moze da se proda chak ni vendoru, ne moz altu da poshaljesh, samo "delete". :( ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 povecali su droprate izgleda, i maski, padaju nenormalno od danas Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 A pet nikako da jebeno padne. Ffs! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 juce mi pade tikva, danas pet.. al od mounta nista, tikvu sam dobio iz inn-a tho. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 ja sam tikvu peta dobio iz daily kvesta za gasenje vatre fali mi samo head od hha da padne a nisam primetio iskreno to ikad :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 To mi alt sinoc dobio iz trick or treat kese.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Fali mi ona chachkalica u da uzmem titulu , svi imaju stackove tog govanca ja ne mogu je dobijem PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 mnogo mi zabada igrica :C i onda kad ugasim na altf4 cekam 5min da se ulogujem na loading screenu........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 el ima neko savet kako uraditi zombie fest sada u 4.0.1 zombiji vise ne prate kroz inn... nego se svi do jednog vrate na svoja stara mesta..probali smo da ih ubijemo ispred inna pa sa hunterom da odemo na drugu stranu, ali nam je zafalilo 14 zombija tj bili smo kratki sa vremenom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 el ima neko savet kako uraditi zombie fest sada u 4.0.1 zombiji vise ne prate kroz inn... nego se svi do jednog vrate na svoja stara mesta..probali smo da ih ubijemo ispred inna pa sa hunterom da odemo na drugu stranu, ali nam je zafalilo 14 zombija tj bili smo kratki sa vremenom :( Uh, ne sećam se tačno kako to ide, ali bila je fora da se razidje ekipa po celoj instanci napolju i onda na znak svako ubija svoj deo, a druga je bila ta da se čeka respawn pa se dovuku u inn. Ja inače samo da kažem Duliju da je do jaja crtež, da mi ne bude posle žao što nisam odao priznanje umetniku. Ali gay elf je gay elf. Tačnije, lezbijan elf. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 hah ljudi ustvari kupuju bele cooking recepte na ah Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ja inače samo da kažem Duliju da je do jaja crtež, da mi ne bude posle žao što nisam odao priznanje umetniku. Ali gay elf je gay elf. Tačnije, lezbijan elf. Pretty lesbians? No whai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 taj rad. sladjana je ful strejt, to mogu da posvedoce brojni dwar...ovaj, sladjana je ful strejt! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 pre 5min pao :) pug iz trejda od 10 ljudi rolao sam 22 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 /cry prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 jebo te ja... Igrao sam basket veceras.lol. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 bukvalno mi se place :D prodo bi za 1k eura acc odma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) i ja zbog toga kazem /cry :D ma dobro bice drugi put NOT Edited October 22, 2010 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 olol, majndfakovo sam se u ajronfordzu malopre:) neki lik kreno da yelluje "sladjanaaaa! dusaneeee!" i ja kao omg evo ga neko sa rura:) i ja kao ko je to ovo ono, i lik kao pa ne znamo se lol. i ja reko jebem mu mater, nemoguce da se deres dusane i sladjana:) i lik mi kaze da je to iz 'kad porastem bicu kengur':) naravno, ja nisam gledao film:) btw, sad sam 57. level, trckaram po eastern plaguelandsu. jel vredi turnovati one tripove za one insignije, nesto gledam sta se dobija za njih i deluje mi ko da nije vredno truda (pobij milion sranja za jednu insigniju, onda turnuj milion insignija za neko sranje od odece)... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Ne vredi, lvl59 asap pa outlands. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ma jok batali. predaj po jednom ako imas matse ezy exp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts