gruja Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Okej, verujem da si u pravu, koliko znam pises clanke o sportu itd. Ali ja ipak ne mogu da shvatim da protivnik moze da te gurne i ti da padnes preko nekoga i da to bude faul (svaki kontakt je faul, cak i takav, u napadu?) + Maskerano nije mogao nista da uradi a pao je kao da ga neko upucao u koleno...ja uopste ne volim real, ne volim onog marcela, pepea pogotovo ali stvarno sam imao utisak kao da sudije pomazu Barci... Kazu - "Pa Real je sutnuo jedva na gol, nisu ni zasluzili" ... pa naravno da su jedva sutnuli kada su navodno nacinili 31 faul a realno nije bilo tako, kako pridjes igracima barce oni padnu, niko osim mesija nije ni pokusavao da izdrzi u duelu, odma su padali! Xavi i Messi su jedine face u Barci po meni ostali se foliraju vise od italijana, pike, alves, buskets, pedro, maskerano - ne zna se ko je veci italijan Bas cu da se lozim da Man.Utd odvali Barcu. faul je faul...sudija je nacinio gresku jer nije svirao faul nad ronaldom,ali nije nacinio gresku kad je svirao faul nad maskeranom...mask je jedno govedo koje se dralo ko njegov zubar kad on udje u ordinaciju,ali to je druga pricha,realno je bio faul,a ja sam misljenja i da je blizi lopti nego iguain,ali opet,to spada u sta bi bilo kad bi bilo... situacija je jako specificna jer je faul prethodio faulu,pa su svi misljenja da ako kristijano nije dobio faul,da je trebalo da se postuje prednost,ali to nije tacno...najispravnija odluka je trebalo da bude faul za kristijana i slobodan udarac za real,a posto je sudija procenio da nema faula,on je ispravno postupio (u svojoj glavi) dosudivsi zatim faul u napadu nad maskeranom,iako smo mi mogli da vidimo da je tom kontaktu prethodio kontakt koji je uzrokovao faul... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Slazem se sa ovime. Kristijano cak i nije hteo da doda Iguainu, nego je dao for ,krme raspalo, pa mislim da bi Maskerano stigao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 to to,videlo se da nije hteo da doda djafrim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 mogao je da stigne jedino da je u tom trenutku pozajmio brzinu obafemija ili volkota..djubretar argentinski Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 evo vam oba kontakta jebo vas konj:))) http://www.youtube.com/watch?v=zSzMTBaAjzc Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 (edited) Pa nije ga on sapleo nogama nego se postavio telom i odgurnuo ga, jako je jadan klip... A evo zasto navijam za Man.Utd u finalu, a ovo je samo prva tekma, na drugoj je Maskerano pobedio Edited May 9, 2011 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Eh Grujo nisam ocekivao ove jeftine trikove od tebe, pa gornjim delom tela ga je faulirao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 koji ste retardi,ja sam sve vreme pricao da je faul nad kristijanom,ovaj klip sam postavio da se konacno vidi kontakt ronalda i maskerana:)) opet se hvatate za faul nad ronaldom,a on nije uopste sporan,kao ni maskeranov koji svi vi osporavate,evo vam kontakt jebote,faul cist ko suza...meni je i ovaj kontakt nogama izmedju pikea i ronalda dovoljan da vidim faul,sta ste se uhvatili za to jbt,pocecu da pisem na ruskom,barem ce srba da cita sta pisem Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 polako grujo, dobices srcku :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Pa dobro Grujo ako cemo tako nikome nije bio sporan ni kontakt Ronalda i Maskerana :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Pa da ali si napisao evo vam oba kontakta, a kada gledas samo noge ispada da je ronaldo simulirao i tako napravio faul - samo sam kliknuo play, nisam video naziv klipa. Nije ni bitno vise, Vidic dize pehar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 ali moraju ruzno i nezasluzeno da pobede Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 to je druga prica:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ali moraju ruzno i nezasluzeno da pobede iskreno previse kenjas... tvoja je stvar koliko mrzis ili ne mrzis manutd, ali ne moramo na svakom topiku da trpimo tvoje kenjanje kako im se duva u ledja i kako su tu gde su nezasluzeno. najbolji timovi su uzeli premijer i primeru, i te dve trenutno najbolje ekipe igraju za 2 nedelje finale lige sampiona, koja god ekipa uzme trofej zasluzila ga je igrama tokom cele sezone. navijam za manutd, ali prednost dajem barsi (mladji su tim i imaju najboljeg igraca sveta), i trebace nam nesto vise od chicharitove molitve da dobijemo ovu tekmu (naravno hejteri ne aludiram na to da se sudi nepostojeci penal vec da zaustave barsin vezni red) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 mislim da je to rekao u kontekstu osvete vs barseloninog foliranja, mada mozda i gresim Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 I ja sam tako shvatio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 i ja. ali sacekajmo gibanicu, on ce razresiti sve sumnje. znaci paznja, jos nista nije gotovo izmedju njih dvojice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 (edited) mislim da je to rekao u kontekstu osvete vs barseloninog foliranja Edited May 11, 2011 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 naravno da sam to mislio, decko se malo zaneo.. da ima malo mozga i da obraca paznju, provalio bi da sam vec napisao da cu navijati za prokleti mancester u finalu..zbog pravde i naravno da kenjam jer mi se kenja po mancesteru..i nastavicu, kao i ovi ljudi ovde - http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:324619-Mancester-Junajted-najomrazeniji-u-Engleskoj...tako da kome se ne svidja neka slobodno preskoci moj post. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 (edited) Meni se svidja! ali ne mogu navijati ni za jedna govna ! nek se polome svi do jednog, i da se gvardiola i fergi potuku i dobiju dozivotne suspenzije :D mozda onda uzme neku titulu arsenal Edited May 11, 2011 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 3.55 dvojka na mancester, odigrao sam singl iz principa, protiv cigana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 h2 kvota 11 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 AJMO VIDICU PODIGNI TROFEJ OSVETI RATKA Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 [roflmao] Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 tesko da moze, ali se nadam da ce pobediti Mancester. Ajmo Nemanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts