Pr0toSS Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Solidno gazi ovaj Sahtjor. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 ma sramota sube, KRADJA VEKA! nisu imali nijedan sut, imali su 30% posed lopte i na kraju izgube! PRAVDA ZA VENGERA!!! to je svima sada argument,zasto se Arsenal buni kad nije imao shut...pa nije imao ni Inter pa su svi govorili MURINJO CAR TAKTICHAR! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 ja ni tada nisam govorio murinjo car vec samo govorio isto sto i sada, ove godine je drugacije jer se venger popeo na k sa njegovim DRUGI NAJJACI TIM NA SVETU IGRAMO NEVEROVATAN NAPADACKI FUDBAL osvojicemo sve zivo.. a kad treba da se pokazu nema ih nigde i igraju ko babe aj donekle razumem brane se, imaju prednost ali da ne mogu da organizuju kontru jednu jedinu, da bar jednom sutnu na protivnicki go, da ne mogu da sastave 4 pasa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Koma4 plz. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 ja ni tada nisam govorio murinjo car vec samo govorio isto sto i sada, ove godine je drugacije jer se venger popeo na k sa njegovim DRUGI NAJJACI TIM NA SVETU IGRAMO NEVEROVATAN NAPADACKI FUDBAL osvojicemo sve zivo.. a kad treba da se pokazu nema ih nigde i igraju ko babe aj donekle razumem brane se, imaju prednost ali da ne mogu da organizuju kontru jednu jedinu, da bar jednom sutnu na protivnicki go, da ne mogu da sastave 4 pasa.. Pa oni nisu ni hteli da igraju na kontre, vec da su isli na kartu da igraju kratke pasove kao sto su igrali do sada i kao sto igra Barselona, ali im nije poslo za nogom... A i iskljucenje Van Persija ih je ubilo u pojam, narocito jer je bilo totalno apsurdno iskljucenje. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 zasluzeno je dobio drugi zuti.. nego inter osvaja LS opet , mark my words Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 GO GO GO REAL! Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 zasluzeno je dobio drugi zuti.. nego inter osvaja LS opet , mark my words Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 nemoj da mu se smejes nego podvuci njegove reci. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 @koma i mare Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Inter osvaja, ali na PES-u.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Toterhem odlicna igra ove sezone. Real do kraja :) Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Toterhem odlicna igra ove sezone. Real do kraja :) smisao gde je? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 trol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 razguzio ih bajern... a ja odigrao x2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 trpaj rugobe iz minhena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 jebem ima mater nesposobnu, kada od 5-6 stopostotnih prilika ne mogu da iskoriste jednu, onog milera kada su bili 3-1/2 treba staviti na lomacu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Italijani ce zauvek ostati Italijani :) 3 suta u okvir gola, sa ocajnom igrom prodju dalje...ali dobro, Snajder car! Kad se zavrsilo I poluvreme, bio sam u fazonu - Bajern ce doci bar do polufinala... Zamislite na kraju MARE bude u pravu i Inter osvoji LS? Pa ja ne znam BTW. Kako Snajder sada ima kosu a bio je procelav? Edited March 16, 2011 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j0RsU64c22k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 mnogo mi je drago sto je prosao inter, iako ih nesto i ne gotivim. ne volim nemce. inace, stvarno dobra tekma :) zao mi je sto je nisam gledao vec samo slusao i bacao pogleda kada je neka prilika/gol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Ja navijao za Bajern i kladio se singl na njih da ce da prodju :/ Ko sto Starbak kaze, kad od 50 sansi za gol ne iskoristis jednu, onda moras da ga primis. Jbg, krivo mi al sta je tu je :v Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Kad se zavrshilo prvo poluvreme rekao sam odma Inter dobija 3-2, Snajder daje drugi gol i na kraju u 89 Lusio iz naleta zabija. Nisam bash pogodio za treci gol, ali bio sam siguran da ekipa koja promashi onoliko prilika ne moze da prodje dalje u LS. A italijani su italijani... Edited March 15, 2011 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 pa kako je barsa onda prosla? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) inter odigrao ocajno :D julio cesar covek nije svestan svoje nesvesti .. da nema etoa i snajdera .. ali i srece posto se bajern ispromasivao i onda je dosla i kazna .. jedva , nije bila ni losa utakmica man utd - om .. bilo lepih prilika za oba tima. Edited March 16, 2011 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 baš čudno, obično ne sere mančester Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts