shoosh Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 jesu oni najbolji i imaju najbolji tim, ali se iskreno nadam da ce ih neko zaustaviti. tipujem na celzi, da, celzi ili mancester... mislim da ce pobednik tog duela osvojiti ligu sampiona. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 pk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 pkako Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 napred murinjo! ^qft Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Murinjo je najveći šef koji postoji, sry. Real ne volim, ali je on čovek genije. A od svih ostalih timova mi niko nije simpatičan, jedino želim naravno da Utd ispadne što pre Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Ja takodje navijam da man utd ispadne i barcelona naravno! :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Murinjo je najveći attention whore koji postoji fixed Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 murinjo je doktor, ali ce se namuciti protiv totenhema, pogotovu sto mu je revans u londonu..geret bejl vs serhio ramos! mmmmm...sjajan duel.. salke jeste bedan ali nikome ne moze biti lako protiv njih. iz prostog razloga sto na golu imaju fuziju lava jasina, zubizarete i smajhela..nojer je najbolji golman na svetu i otezacce svakom posao..nadam se da nece preci u mancester, to bi kreiralo pakao.. nadam se da ce bar sahtjor pokusati da caasno ode..jer oni realno nemaju sta da izgube..prevazisli su sva ocekivanja, sad ih boli kurac..bar nek dodjau malo zanimljivosti u taj duel Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Shahtjor ce napasti silno, u to sam siguran. Jedino je pitanje hoce li uspeti da daju taj gol pa da naprave zanimljiv mec ili ce ga primiti iz kontre i onda ce popiti bar josh 3 komada. Nisu loshi parovi, jedino mi zao shto englezi igraju izmedju sebe, prizeljkivao sam da se sretnu sa Barselonom ali ok... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 uz duzno postovanje sahtjoru pricamo o ekipi koja je jedva dala gol partizanu gajbi i koja je dobila i pobedila raspalu romu u najboljem mogucem trenutku,a da ne pricamo da su primili pet-sest komada od Arsenala i to bez Van Persija....u Ukrajini su dobili zato sto su Vengeru igrala deca od 15 godina...nemaju sta da traze protiv Barselone Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 murinjo je doktor, ali ce se namuciti protiv totenhema, pogotovu sto mu je revans u londonu..geret bejl vs serhio ramos! mmmmm...sjajan duel.. dzabe im bejl a i van der vart kada imaju raspade u napade (sto su i danas dokazali u premijer ligi) a i odbranu u kojoj najbolji igrach, ledli king ne sme trenira izmedju vikenda da se ne bi povredio... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Grujo nije da se ne slazem sa tobom, samo moram da iskomentarishem. Ne zelim da posle ispadne da sam rekao da ce Shahtjor da pobedi . Samo sam rekao da ce napasti, a posle cemo videti shta ce biti :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 sto je najgore,ni to nisam video od njih protiv arsenala,igrali su ko sisice:/A secam se i mecha protiv brage kad su pobedili 3:0 u Portugalu,a usralo ih najstrasnije,ne znam,mnogo su jaki,ali ne znam,nemam pojma,ne ocekujem bas nista od njih:/ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Murinjo je najveći šef koji postoji, sry. Real ne volim, ali je on čovek genije. A od svih ostalih timova mi niko nije simpatičan, jedino želim naravno da Utd ispadne što pre +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Dragan drug Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Xyobvv-HbHI POZVOZ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 deki se specijalizovao za ovakve golove lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 drago mi je sto se inter - posle odlaska murinja - vraca tamo gde pripada odvratan klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 veliki salke 04 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Eh, što Dejan ne igra ovako za reprezentaciju :c Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) Realno i [edited]Milan[/edited] Bishevac bi dao isti ovakav gol da se nashao u toj situaciji. Volim shto gube i shto ispadaju. Inache zhao mi zbog Totenhema, naguzili ih ovi :c Edited April 5, 2011 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 ko je nenad bisevac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Greshka, Milan Bishevac. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Iju koje trpanje shalkea ala su popucali ljudi pare na kladzi Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 popucale neznalice, rln Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts