Jump to content

Liga Sampiona 2010/2011

GibanicA

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa nista, posto mi se konstantno brisu postovi na partzanovom topiku, aj da ovde prokomentarisem tekmu..

iako je najavljena totalna ofanziva od strane trenera stanojevica, cak je to i startna postava govorila sa dva ofanzivna vezna, dva krila i napadacem, sa racom kao jedinim defanzivnim veznim, na terenu je bilo sasvim suprotno. bez ideje, na momente neke akcije koje su se zavrsavale sutevima daleko preko gola. boja izgubljen totalno, sale mrtav vec na poluvremenu, mo izuzetno nervozan, ilijeva da ne spominjem, coveka su godine sustigle, kleo bez lopti.

sve u svemu, standardna nasa prica, prica nasih klubova, tresla se gora rodio se mis! samo sto sam ocekivao jos golova u drugom poluvremenu..

realno !

a sta je sa klisijem koji k , onako nonsalantno da izgubi loptu :S pa moze se reci mozda i zasluzena pobeda sahtjora, pogubljeno je delovao arsenal od 35 minuta, pa sve do pred kraj utakmice :S

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Klisi je nub, bolje da im igra onaj mladi crni Englez, zaboravih mu ime... Nego, ste videli Sahtjorov stadion koji ckura?? Kakva stadioncina.. Para vrti 'de burgija nece, ce ce ce ...

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Kieran Gibs povredjen, protiv njukasla se povredio na pocetku odma, a traore na pozajmici u juventusu trenutno nema ko drugi da igra. Nije klisi los, cak sta vise odlican je, ali pamtim bar 3 takve greske da je napravio.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Klisi je nub, bolje da im igra onaj mladi crni Englez, zaboravih mu ime... Nego, ste videli Sahtjorov stadion koji ckura?? Kakva stadioncina.. Para vrti 'de burgija nece, ce ce ce ...

kako nismo, i prosle godine i ove :)

a Klisi je premator za Arsenal, tako da se ceka da se Gibs oporavi !

Um caruje, Dundo Maroje!

Kasiljas je kiksnuo jer je mislio da ce centarsut Ibrahimovica ici ispred njega, tj. tacno na glavu Inzagija, tako da je hteo da istrci i da izboksuje loptu, ali posto je lopta presla preko noge Ibrahimovicu, on je centrirao blize golu, tako da Kasiljas u trku nije mogao da iskontrolise sebe i namestio Inzagiju zicer...

P.S Inzagi jeste cigan, daje samo ciganke( ako znate kakav je to gol)... ahhaa

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Odakle li je ovaj protoss uopšte izmileo i koji kurac postuje?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

i ja želim da pitam šta se desilo kasiljasu? Ok, neko je već objasnio za prvi gol, ali drugi... jebote škoči a ovaj spusti po zemlji, dobro jeste onako odskočila pre šuta ali opet... počinjem da sumnjam da je namešteno... ipak je bwin sponzor ove dve ekipe...

Edited by BLACK JESUS IS BLACK

Omg, sou meni hejteerz....

Ciganka je kad ti ostane najlaksi deo posla, samo gurnes loptu u gol sa 2 metra kao ckura u picku.. Prosto...

Edited by Pr0toSS