Pr0toSS Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Usralo ga. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 hehe stojke drug! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Inzagi brat, genijalan je http://www.youtube.com/watch?v=CxuNU-dfd_s Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 A zbog cega su zabranili da povlace linije da bismo videli da li je bio ofsajd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 pa nista, posto mi se konstantno brisu postovi na partzanovom topiku, aj da ovde prokomentarisem tekmu.. iako je najavljena totalna ofanziva od strane trenera stanojevica, cak je to i startna postava govorila sa dva ofanzivna vezna, dva krila i napadacem, sa racom kao jedinim defanzivnim veznim, na terenu je bilo sasvim suprotno. bez ideje, na momente neke akcije koje su se zavrsavale sutevima daleko preko gola. boja izgubljen totalno, sale mrtav vec na poluvremenu, mo izuzetno nervozan, ilijeva da ne spominjem, coveka su godine sustigle, kleo bez lopti. sve u svemu, standardna nasa prica, prica nasih klubova, tresla se gora rodio se mis! samo sto sam ocekivao jos golova u drugom poluvremenu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 a koju dilemu je imao sudija kod drugog gola? Pa covek je bio 3 metra u ofsajdu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 realno ! a sta je sa klisijem koji k , onako nonsalantno da izgubi loptu :S pa moze se reci mozda i zasluzena pobeda sahtjora, pogubljeno je delovao arsenal od 35 minuta, pa sve do pred kraj utakmice :S Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Klisi je nub, bolje da im igra onaj mladi crni Englez, zaboravih mu ime... Nego, ste videli Sahtjorov stadion koji ckura?? Kakva stadioncina.. Para vrti 'de burgija nece, ce ce ce ... Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Kieran Gibs povredjen, protiv njukasla se povredio na pocetku odma, a traore na pozajmici u juventusu trenutno nema ko drugi da igra. Nije klisi los, cak sta vise odlican je, ali pamtim bar 3 takve greske da je napravio. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Klisi je nub, bolje da im igra onaj mladi crni Englez, zaboravih mu ime... Nego, ste videli Sahtjorov stadion koji ckura?? Kakva stadioncina.. Para vrti 'de burgija nece, ce ce ce ... kako nismo, i prosle godine i ove :) a Klisi je premator za Arsenal, tako da se ceka da se Gibs oporavi ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 pipo u ofsajdu ko vrata..glupi cigan, samo tako zna da da go..i sta je bilo sa kasiljasom? nesto se pogubio kod prvog gola.. Marsej je dominirao! a arsenal necu da komentarisem..ujebao me x2 za pare..nisam ni hteo da gledam pregled, samo sam video da je usein bolt u telu volkota dao solidan gol.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Kasiljas je kiksnuo jer je mislio da ce centarsut Ibrahimovica ici ispred njega, tj. tacno na glavu Inzagija, tako da je hteo da istrci i da izboksuje loptu, ali posto je lopta presla preko noge Ibrahimovicu, on je centrirao blize golu, tako da Kasiljas u trku nije mogao da iskontrolise sebe i namestio Inzagiju zicer... P.S Inzagi jeste cigan, daje samo ciganke( ako znate kakav je to gol)... ahhaa Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 zemljo otvori se :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Odakle li je ovaj protoss uopšte izmileo i koji kurac postuje? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) i ja želim da pitam šta se desilo kasiljasu? Ok, neko je već objasnio za prvi gol, ali drugi... jebote škoči a ovaj spusti po zemlji, dobro jeste onako odskočila pre šuta ali opet... počinjem da sumnjam da je namešteno... ipak je bwin sponzor ove dve ekipe... Edited November 4, 2010 by BLACK JESUS IS BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 pa da je namesteno ostao bi kec... @protose ne znam sta su ciganke,objasni mi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 protosse banuj se Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Omg, sou meni hejteerz.... Ciganka je kad ti ostane najlaksi deo posla, samo gurnes loptu u gol sa 2 metra kao ckura u picku.. Prosto... Edited November 4, 2010 by Pr0toSS Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Omg, sou meni hejteerz.... Ciganka je kad ti ostane najlaksi deo posla, samo gurnes loptu u gol sa 2 metra kao ckura u picku.. Prosto... :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 bas znate da primite nove clanove :):) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) zasto onda svi napadaci ne daju po 50 takvih golova po sezoni? Edited November 5, 2010 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 bolje da da 20 ko drogba nego 100 ko inzagi.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 bolje za koga? .... sta vi pricate... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 inzagi bog fudbala da neko toliko ne zna sa loptom, a u isto vreme i da toliko zna - carski :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts