Highl1 Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Ja bih isto šutnuo Rašića, lik je dement. Ali jebiga, mora da se proda dobro Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 ja bih iskreno paunica izbacio,ali ja sam noobara pa nemojte mene da uzimate za gotovo.Ne vidim zasto bi Macvan otpao,po meni,on je mnogo potcenjen..i ja bih sutnuo tepica,mamu mu jebem,ko ga jebe!!! :)) Kali,fali nam TRIPKO!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 ja bi' sutno Gasola, ide mi na kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 ja bih iskreno paunica izbacio,ali ja sam noobara pa nemojte mene da uzimate za gotovo.Ne vidim zasto bi Macvan otpao,po meni,on je mnogo potcenjen..i ja bih sutnuo tepica,mamu mu jebem,ko ga jebe!!! :)) Kali,fali nam TRIPKO!!! pa ista nam je logika :) posto ima 5 bekova tepic paunic rasic markovic teodosic :) tripko dement :D:D:D prvo kod psihijatra da ide pa tek onda moze da igra :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Zna Duda sta radi.... Ne sumnjam ja u njegov izbor... Samo da mi ove prve 3 dobijemo...Ne mogu docekat da pocne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 bacite ovo u stiki pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 ja bi' sutno Gasola, ide mi na kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 mene samo zanima kada ce ovaj kosta perovic da prestane da bude ovolika PICKA, i da kad je pod obrucem, umesto da se BACA UNAZAD i sutira onako jadno skoci NA KOS SA DVE RUKE I ZAKUCA Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 tepic slina. fali nam teo za kreativnije napade. dobri smo. osvajamo. kiss Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Dobra igra , ponizili smo ih na startu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Argentina jedna dobila Nemacku, pa vi vidite da li ce nama biti bas lako sa njima. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ma u argentini igraju dva igraca :) skola i delfino :) kao i u nemackoj :)mada onaj nemac jagla moze da bude extra igrac :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Uzimamo zlato. EDIT: Ameri jedu slovence :) Edited August 29, 2010 by LanFan Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Ja bih isto šutnuo Rašića, lik je dement. Ali jebiga, mora da se proda dobro morao sam da kvoutujem, bilo je jace od mene :)) Edited August 29, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 rasica dosta ljudi ne voli, al meni je on car :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Tacno nam fali Teodosiceva brzina, ovaj zadnji napad nije imao ko da probije. Sreca Svabe nisu kaznile. Rasic je car, onomad je sam pobedio Olimpijakos onom utakmicom zivota. Edited August 29, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 au jbt koji je ovaj tepic dement,znao sam cim je uzeo loptu da nema nista od kosha,eksplozivan je i ima fintu ko ja u pihcku materinu,sisa mala Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Pa dobro bre vishe dokle sa ovim Tepicem idiotom! Stalno mu daju da zavrshava utakmice a napravio je cetiri greshke na ovoj utakmici samo. Koji govnar. Edited August 29, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 zajebao sma se jagla je mator :) nece biti extra igrac :D grujo jebo te tepic :) a teodosic nije brz nego kreativan :D jedini koji je jos takav je bjelica :) ali on je slabo igrao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ju,ju,ju, koliko sam se ja iznervirao. Toliko o toj Nemackoj... poz Kali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 jako sam se iznervirao tacno se videlo da nije islo Tepica, bolje Rasic da je probao sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ju,ju,ju, koliko sam se ja iznervirao. Toliko o toj Nemackoj... poz Kali! NEMCI SU KURAC UA LESKO :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 pa dobro,nije kao da nismo zasluzili da izgubimo.koliko su nam samo sudije pomagale pa to nema nigde :)).ovaj savanovic je zalutao u reprezentaciju,a tepic bolje da nije ni igrao danas i juce. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 zajebao sma se jagla je mator :) nece biti extra igrac :D grujo jebo te tepic :) a teodosic nije brz nego kreativan :D jedini koji je jos takav je bjelica :) ali on je slabo igrao :D brate sta jebo me,on je sisa,jebote,vidis mu na faci da u zivotu nije progovorio tri rechenice jer je mala sisica.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 nemci su jadni realno, kenjalo ih je jako, samo ona lol trojka je dovoljna nama ocigledno jako nedostaje teo, previse je bilo napada gde nisu znali sta ce sa loptom... naravno i krstic osvajamo, poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts