Jump to content

geografske pitalice

Dule_smor

Recommended Posts

daki brat bugarin!

samo sto nije stara planina, vec rila, ciji najvisi vrh musala 2925m je najvisi na balkanu (in your face olimp 2917m!)...celo podrucje je nacionalni park sa mnogim endemskim vrstama...u blizini se nalazi i legendarni rilski manastir iz 10 veka...blizu vrha nalazi se 7 rilskih jezera...najvise je ledeno jezero na neverovatnih 2710m nadmorske visine...daki postavljaj!

Rila_7_lakes_circus_panorama_edit1.jpg

57220794.jpg?redirect_counter=1

srpskivojnik-3.jpg

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ziveli su recimo u periodu Jure (kontam da se film "Park iz doba Jure" zove tako sa razlogom :D ) ? :)

riknuli su kada su se pozdravili sa metorom, tj, oblakom prashine :) period u kome se to desilo je van trenutnog opsega mog secanja xD

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

hahahaha :D e bratac, davno je bio 5. razred, odnosno 1. godina gimnazije (u mom sluchaju), kada se to uchilo :) mislim da tu negde ide i kreda kao razdoblje, chak mozda i posle jure, ali moguce je i da sam sve to pobrkao, poshto u principu tih prvih 3-4 lekcije nikada nisam preterano voleo.. vishe sve ostalo shto je sledilo (u tadashnjim udzbenicima, od novijih sam imao prilike da vidim samo istoriju za 1. godinu relativno skoro, deluje lepo odradjena) :)

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

neka pita Dule, meni trenutno nishta geografski zanimljivo i interesantno za pitati ne pada na um :)

a i bicu na slavlju danas i sutra poprilichno, pa da ne ispadne da nisam hteo da isposhtujem ljude sa adekvatno brzom potvrdom odgovora na moje potencijalno pitanje ;)

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

hm.. ni ja nesto nisam kreativan .. u cemu je vojni znacaj Prevlake?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...