voodoo_ Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Poslednjih nekoliko Unleashed rilizova su bili isto što i Skidrow, samo prepakovano (izađe crackfix za Skidrow, odmah izlazi i za Unleashed). Tako da ću ja ovu manju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Još nisam počeo da skidam, da se malo iskristališe situacija oko rilizova, i sad izađe ovo: Mafia.II.DVD5RIP-Unleashed. Koja je apsolutno, ultra najbolja verzija za skidanje sada, a da nema puno cimanja sa njom? Moj ti je predlog da skines Skidrow, evo stigao sam do osmog chaptera, nema nikakvih bagova, sve super radi. U crackfix je ubacen i Made Man DLC - nekoliko odela + 2 automobila u garazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Ja ne mogu prestati da se odushevljavam, carska je igra MADA, ima poprilicno razlike izmedju ovog i prvog dela... Nekako je prvi deo vise bio onako gangsterski, ovde ne izgleda bas toliko... Mislim radi se o mafiji i sve to naravno, ali prvi deo je nekako vise imao taj "gagster family" fazon... No, nema veze, i ovo je do jaja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 FFS niko ne siduje ... nadam se da ce za vikend biti gotovo ! :@ Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 nesporazum mislio sam na torentu slabo siduju pa sakuje download :D a bilo bi glupo da nema sporednih misija :S Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) Hm, skinuo Skidrow, skinuo crackfix (da DLC-om), pokrenuo igru i otvori mi steam i prebaci na Mafia stranu, sa reklamom za igru (nigde play opcije or something). Votafak? Inače, nakon instalacije igre ništa nisam pokretao, nego odmah stavio crackfix. Edited August 27, 2010 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Predjoh i ja... 9 sati igre, sto je jako malo :( Prvi deo je bio mnogo duzi cini mi se. Ne znam, bio sam preodushevljen igrom a sad kad sam presao nisam bas toliko srecan, prvo sto je sve proslo tako brzo, nista od grada nisam video generalno, samo jurcanje od tacke a do tacke b... Nema one voznje van grada kao u prvom delu, nema onog bash gangsterskog "feel"-a ko prvi deo, nista od toga.. Bas bedak. jedini svetao trenutak igre je kad dodjete da ubijete glavnog lika iz prvog dela, kao u animaciji na kraju prvog dela, extra fora :))) Vidi se da ce biti nastavak, verovatno dl content sa dodatnim misijama... Sto je generalno sranje, samo ce tako da kao ubiraju pare. Greota baciti tolki novac za original, jadan onaj koji je tako kupio. Za free varijantu, igra je bas super, al' ne vredi 50 eura ili koliko vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) Apsolutno se slažem sa Starbakom, na stranu što je vizuelno impresivna, sadržajno je prazna. Na kraju svega samo "meh". -edit- I sa exijem Edited August 27, 2010 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 BRAVO COKO!!! @topic: Ja tek danas krećem da igram, možda je i bolje što je kratka jer nemam baš nešto puno vremena u sledeće 2-3 nedelje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 PERO CARE NEMANJA VREMENA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Eh Stijo jebote ti si nasho da poredish Mass Effect sa Mafiom II ... Idi igraj pacmana, on ti zivopisan skroz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 nadamo se da će biti neki expansion pack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Sinoc je odigrao, oko 10 sati sve ukupno. Prica odlicna, grafika odlicna, optimizacija odlicna..to je ono sto sam cekao 3 god. Chapter 14 epic :) Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 Super je Mafia 2, mada daleko ispod mojih ochekivanja Nekako mi se chini dosta amerikanizovana (kao i vecina igrica ovih dana) Onaj Chapter u zatvoru im uopshte nije treba, tj pola njega...zhiv sam se smorio tu :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) Skinuo i poceo, presao prvi cepter :D poceo malo drugog nastavljam kasnije. Odlicno zasad ! Samo bi voleo da je duze posto kazete da je kratka...valjda ce biti neki expansion ... Edited August 28, 2010 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Skinuo i poceo, presao prvi cepter :D poceo malo drugog nastavljam kasnije. Odlicno zasad ! Samo bi voleo da je duze posto kazete da je kratka...valjda ce biti neki expansion ... Prvih nekoliko su kratki, posle je svaki duzi i duzi, bar se meni tako cinilo :) Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Stigao sam do 10 chaptera i nekako mi igra nema isti smek kao prvi deo. Mislim dobra je i prica i grafika ali mi se sve cini da je prvi deo ipak bio bolji sto se tice atmosfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 Stigao sam do 10 chaptera i nekako mi igra nema isti smek kao prvi deo. Mislim dobra je i prica i grafika ali mi se sve cini da je prvi deo ipak bio bolji sto se tice atmosfere. To ti pricham, ja bi to okarakterisao kao Amerikanzaciju tj GTAizaciju, mada to se deshava sa svim igrama sad :/ Chak i SC2 na Hard...je ono...easy xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Znači skidrow radi kako treba svima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Eh da to sam zaborao da napisem igram na hard od pocetka i igra je jednostavno smesno laka, ne znam sta bi bilo da sam krenuo na easy, neprijatelji bi se samoubili?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Znači skidrow radi kako treba svima ? Meni je zabagovalo u chapteru 14..nisam mogao da otvorim vrata kako bih zapoceo odnosno zavrsio misiju. Morao sam da pocnem ceo chapter iznova, a nije bas kratak. Ostalo u fullu. Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Chapter 14 je epic xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Meni skidrow sve radi kako treba zasad(do chaptera 10), sad cemo da vidimo dalje ... mada dvaput mi se desio bag, kad sam vitlao luku onog on udario auto neki i stao samo, i kad bezis od policije kad opljackas draguljarnicu, dzo pocne da mlati rukama i stoji u mestu, ali samo retry i sve normalno ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 meh, nece da mi pokrene igru. izbaci mi error i ono cudo send/dont send bla bla ;( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 (edited) Upravo zavrsio ! kraj je :/ Ekspanzija mora da izadje inace su usrali motku sa igrom tesko! Kao da su presekli na pola radnje igru! Edited August 30, 2010 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts