absolute Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Uh, bre...bas je mlad bio...:( Koliko je, u stvari, zivot kratak... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Zato live life to the full... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Živeo, ne živeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ...isto ti se hvata! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Probao da iscimam slobodan vikend, imao u planu da odem do Sarajeva sa nekom ekipom na takmicenje u preciznom sletanju sa glajderima, ali nista od toga. :/ bas mi se ide i jako sam se smorio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 posisao sam se grozno punjene tikvice i kajmak poz sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) mislio sam da nema goreg naroda za izvlacenje zaradjenih para od srpskog, dok nisam upoznao ruse. Isti mentalitet, 15 puta vishe lopova plus imaju izgovor o prostornoj udaljenosti... sa crnim arapinom, sudancem nisam imao toliko problema Edited August 16, 2010 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 rur je skola zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ova online strategija Lord of Ultima sabija, eto mi nove zaraze \o/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 bio u zoo vrtu sa ortakom i 2 ortakinje, bilo kul. Skuvao sam se jako, pa cu sad da odmorim, jedem, mozda cak i bacim partiju kuntanja, a veceras u 11 neki "ozbiljan" fudbal, lol. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 posisao sam se grozno punjene tikvice i kajmak poz Identičnu stvar sam i ja ručao, lol :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Хеј, овде је неко шизофреничан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 posisao sam se grozno punjene tikvice i kajmak poz Teretana? Najeo sam se pasulja kao car, jao kako ce mi nedostajati kevin lonac u Bgdu! (Poz Ivane, moram da dodjem da nastavim sa faxom) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Plazma and Coka time!!!! Umri Sunce, umri. Jel neko radio sa metalom po ovom suncu? Jel oce a da je na sat voznje od mene? Nema dnevnica, samo moje drustvo, pohovana piletina i pivo. Mada, zavrsavam uskoro :) Ajde ako i sutra crncim, ista ponuda :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Teretana? Najeo sam se pasulja kao car, jao kako ce mi nedostajati kevin lonac u Bgdu! (Poz Ivane, moram da dodjem da nastavim sa faxom) veceras, kupio sam ciz kejk u kmn-u, koji sam burzuj, trosim pare! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 A nisi ih zaradio, pičko jedna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ali jeste moj otac, kojeg volim i postujem! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 kisa car :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Plazma and Coka time!!!! Wait, what ? :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Zhivim solo par dana, i uspeo sam totalno da se usvinjim. Pa sam lepo oprao nagomilano sudje, radni i kuhinjski stol, kuhinjsku plocu, ispekao neko meso, osisao se, platio racune, sredio matorom roming. Pa cu veceras da odem da se usvinjim parama koje mi je otac zaradio i ostavio dok ja nisam radio nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 pre 10 minuta bacio okrajak strudle od maka preko terase jer me mrzelo da idem do kuhinje (bio dobar napad Manchestera u tekmi) i kante. posle pet minuta neko zvoni na vrata, ja otvaram a ono 2 pajkana. Ja reko, prijavio me penzos iz prizemlja koji mi redovno zagorcava zivot ( prijavljuje je kevi i caletu, kao da imam 10 godina, kada prospem vodu na terasi na ovoj vrucini da se malo rashladim jer mu curi oluk na prozor 4 sprata ispod) a ono oni dosli jer je neko primetio dva, tri narkomana na krovu zgrade kako skice,ali bukvalno, kao svinje, razbijeni It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 bio u zoo vrtu sa ortakom i 2 ortakinje, bilo kul. Skuvao sam se jako, pa cu sad da odmorim, jedem, mozda cak i bacim partiju kuntanja, a veceras u 11 neki "ozbiljan" fudbal, lol. :D i ja isto, možda idemo u isti balon! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ovo nije balon, ovo je neki kao kavez u Kosutnjaku, odnosno na otvorenom je + ima aut. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Upravo dosao iz Pariza...bilo super :) ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 pa gde si bio? sa kim? sta si radio? kako je bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts