gruja Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 arsenal ima najlaksi raspored,to nije diskutabilno,ali dzabe kad cemo da imamo jos dva puta 3:0 i da ispustimo bodove Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 i da,dzabe dok ce sve zivo da se tolerishe kornjachi i njegovim pulenima i posle pobede sa 4:0 http://www.101greatgoals.com/videodisplay/wayne-rooney-elbows-james-mccarthy-wigan-manchester-united-8615694/ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 i da,dzabe dok ce sve zivo da se tolerishe kornjachi i njegovim pulenima i posle pobede sa 4:0 http://www.101greatgoals.com/videodisplay/wayne-rooney-elbows-james-mccarthy-wigan-manchester-united-8615694/ mene više ništa ne čudi. Koliku protekciju imaju kod sudija, plus pola drugih trenera igra za njih (Brus, Pulis, i Alardajs dok ga nisu šutnuli) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ok, ali nebitno za sudiju, zasto ga fa nije kaznila? jebote Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 nema veze, KAZNICE IH CELZI VECERAS! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ako ima neke pravde (a uglavnom nema, kao što svi znamo) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 tores mece u 93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ok, ali nebitno za sudiju, zasto ga fa nije kaznila? jebote Navodno, ne mogu da kazne ako je sudija video prekrsaj i resio da mu ne da karton (tako je bar pisalo u blicu, ali nisam siguran da li to vazi i za premijer ligu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ne, to vazi samo za blic Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 otkaz Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Van Persie out for a minimum of three weeks http://www.arsenal.com/news/news-archive/van-persie-out-for-a-minimum-of-three-weeks le fu Edited March 1, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 dajte neki link za live prenos man utd - celzi veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 http://www.arsenal.com/news/news-archive/van-persie-out-for-a-minimum-of-three-weeks le fu tezak blow. krenuo je da sipa kao lud, stigao bi bugarina bez problema Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 mozda im je to trik pred duel sa barsom! kao 'povredjen je nema sansi' i onda udje u 70. i da gol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 nerviraj se kornjacho,ima boga ne zna se ko je bio bedniji realno,uzas ali drogba kad je krenuo da ih tiltuje u cosku hahahaahahah koji car,cetiri minuta je drzao tamo loptu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Protekcija sudija, nema sta! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Drogba ih ubio u poslednjih 4 minuta... Maluda - wtf Vidic :((( nece igrati protiv Liverpula Ivanovic pojeo Nanija Tekma je bila super, zadovoljan sam! Edited March 1, 2011 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Kakva kradja za onaj crveni sto nije dobio David Luiz , isto tako zasluzen za Vidica , penal nema veze sa vezom sam natrcao na nogu Smollinga Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Protekcija sudija, nema sta! :) pa normalno da je protekcija, da nema protekcije Runi bi dobio crveni i danas, kao što je trebalo protiv Wigana, a i Vidić je trebalo ranije na tuširanje. Da ne govorim o startovima na kraju. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Highl1 budi realan jednom u zivotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 sta bre da bude realan, svinja nije trebala da bude na terenu danas!ko bi dao gol? chicarito mozda? ma daj, odvratan je mancester, celzi jeste u kurcu, ali pokazali su se u drugom Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Trebao je da bude kaznjen, ali ja pricam o ovoj utakmici koju je sudija odlucio. (nije dao crveni Luizu i sudio nepostojeci penal) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 crveni luizu? nemoj mi reci da mislis na "duel" sa runijem. pa to bi onda bila nevidjena sprdnja, na konto wigana, a vidic koliko god ga voleo, je trebao ranije da izadjep.s. ako ovo celziju nije wake up call, stvarno vise ne znam Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Hoces da kaze da "duel sa Runijem" nije za zuti karton? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Postoji razlika za zuti, i drugi zuti...bar po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts