Jump to content

Prenos broja telefona?

Trooper

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Imam taj prenesi plus 500 paket. Poslao sam 2 mmsa ovog meseca i rachun mi je nekako povecan za 75dinara, iako je 1 mms 10dinara. Kad se potroshe besplatni minuti ne ispisuje mi koliko sam potroshio preko kad uradim proveru, trenutno i dalje stoji samo tih 75 dinara koji su tu vec 10dana a prekorachio sam limit juche recimo. To mi je prvo palo na pamet a da znam da provereno failuje kod Telenora.

.

ništa ne fali telenoru, uz prenesi plus paket ja ne vidim razlog za prelazak na vip

jel telenor ima 3g?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Imam taj prenesi plus 500 paket. Poslao sam 2 mmsa ovog meseca i rachun mi je nekako povecan za 75dinara, iako je 1 mms 10dinara. Kad se potroshe besplatni minuti ne ispisuje mi koliko sam potroshio preko kad uradim proveru, trenutno i dalje stoji samo tih 75 dinara koji su tu vec 10dana a prekorachio sam limit juche recimo. To mi je prvo palo na pamet a da znam da provereno failuje kod Telenora.

danas sam presao na postpaid telenor... rekli su mi da servis ne radi poslednjeg i prvog dana u mesecu kako treba... razlog im deluje logicno, posto je prenesi + paket... pa dok to regulisu...

ima hspa na većini iole prometnih mesta. jednom sam iz dosade uradio speedtest i vukao je oko dva megabita na zelenom vencu. kontam da je drugde brže.

Poređenja radi VIP 3G mreža izvlači 5-10Mbps u DL režimu, trećina brzine za UL

Videćemo kako će raditi pod punim opterećenjem.

• 2 weeks later...

jebote kako da izdrzim jos sest meseci da ne odem od ovih lopova mamu im jebem

a i do tada ce p1 da mi se raspadne,nema veze,prodacu ga vuduu ili nigeru za 20 evra!:>

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.