Jump to content

SD Partizan 10/11

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stojke mentolcina, navijanje je bilo lol na obe strane, fudbal je bio jos veci lol, objektivno Partizan je kvalitetniji tim, mozda je bolje reci iskusniji, ali opet realno sa ovim igracima trebaju bar 2+ razlike da dobiju, poz

Um caruje, Dundo Maroje!

i kako da ga ne vijaju sa bakljama, KAKO?!?! kako mu je nisu ugasili u ustima jaoooo

Pa ovo je i uradio zato sto su ga jurili bakljama.

Da mi zvizde i da me pljuju jer sam presao u rivalski tim okej, ali da me neko napadne fizicki zbog toga i ja bih ih se odrekao.

Mislim nije da ce ista dobro da uradi time sto je napisao to na majici, ali ga razumem zasto je to uradio. Majmun je jer je sada navukao jos veci gypsy rage na sebe.

Edited by prota_

povodom ove sprdnje da je jug postao nvo :)

ne mogu da iskopam grobarske slike, sve u svemu, došli su na utakmicu bez ikakvih obeležja i u jednom trenutku istakli transparent vezan za navijače czv i to što su radili u poslednjih mesec dana, gde sam lolnuo zbog tog njihovog "mi nemamo ništa sa neredima tu i tu, i oštro osuđujemo takvo ponašanje", na šta su dobili odgovor:

delije07.jpg

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Pa ovo je i uradio zato sto su ga jurili bakljama.

Da mi zvizde i da me pljuju jer sam presao u rivalski tim okej, ali da me neko napadne fizicki zbog toga i ja bih ih se odrekao.

Mislim nije da ce ista dobro da uradi time sto je napisao to na majici, ali ga razumem zasto je to uradio. Majmun je jer je sada navukao jos veci gypsy rage na sebe.

nije uopste fazon u tome sto ih se on odrice, nek se odrice ko koga oce, to je nebitno. nego sta je napisao...stvarno je retardiran, sad mi ga je zao. pa sam sebe zajebava jedino, o boze koje reci, koja konstrukcija:(

da je napisao "grobar 100%" ili "cigani pusite ga", mislim, sta god, al ovo. jebote, koji blam...neprijatno mi jebote...mislim, ne znam, pa dal je moguce da je toliki frodo jebote...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

nije uopste fazon u tome sto ih se on odrice, nek se odrice ko koga oce, to je nebitno. nego sta je napisao...stvarno je retardiran, sad mi ga je zao. pa sam sebe zajebava jedino, o boze koje reci, koja konstrukcija:(

da je napisao "grobar 100%" ili "cigani pusite ga", mislim, sta god, al ovo. jebote, koji blam...neprijatno mi jebote...mislim, ne znam, pa dal je moguce da je toliki frodo jebote...

Istina. Popisao se on po sebi.

Ali mislim da ce posledica da bude ista kao sto bi bila da je napisao i "grobar 100%" ili "cigani pusite ga" ili sta god drugo u tom kontekstu.

Istina. Popisao se on po sebi.

Ali mislim da ce posledica da bude ista kao sto bi bila da je napisao i "grobar 100%" ili "cigani pusite ga" ili sta god drugo u tom kontekstu.

da je napisao nesto od ta dva, onda bi mozda bio majmun ili seljak ili batica, ali ne bi bio frodo. a najgore je biti frodo, jos te snimaju kamere i gleda te milion ljudi...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)