prota_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Stvarno je majmun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ja mislim da njega jebu crnci u dupe posle svake tekme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 stojke mentolcina, navijanje je bilo lol na obe strane, fudbal je bio jos veci lol, objektivno Partizan je kvalitetniji tim, mozda je bolje reci iskusniji, ali opet realno sa ovim igracima trebaju bar 2+ razlike da dobiju, poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 do jaja je bio derbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Stojke car. Ove "Oprostite mi moju ružnu prošlost" majice treba u mass production. Npr. u sledeći batch RUR majčica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 i kako da ga ne vijaju sa bakljama, KAKO?!?! kako mu je nisu ugasili u ustima jaoooo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ladno je stojke pismen Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ali kako je valjda jovanovic, pao na guzicu, sam bez kontakta, kod sanse kadua, jebeno sam se valjao :)))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) i kako da ga ne vijaju sa bakljama, KAKO?!?! kako mu je nisu ugasili u ustima jaoooo Pa ovo je i uradio zato sto su ga jurili bakljama. Da mi zvizde i da me pljuju jer sam presao u rivalski tim okej, ali da me neko napadne fizicki zbog toga i ja bih ih se odrekao. Mislim nije da ce ista dobro da uradi time sto je napisao to na majici, ali ga razumem zasto je to uradio. Majmun je jer je sada navukao jos veci gypsy rage na sebe. Edited October 23, 2010 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 i ja ga razumem, uradio je to zato sto je ponikao u ciganskom okruzenju :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ne bi ovo uradio da ga nisu napali u djenovi, ovako ko ih jebe, i treba da ih prca u mozak. sad to sto ce najebati kad tad - jebi ga :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) povodom ove sprdnje da je jug postao nvo :) ne mogu da iskopam grobarske slike, sve u svemu, došli su na utakmicu bez ikakvih obeležja i u jednom trenutku istakli transparent vezan za navijače czv i to što su radili u poslednjih mesec dana, gde sam lolnuo zbog tog njihovog "mi nemamo ništa sa neredima tu i tu, i oštro osuđujemo takvo ponašanje", na šta su dobili odgovor: Edited October 23, 2010 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 da to sam hteo da pitam, sto nije bilo obelezja i barjaka na jugu, zabranili im ili su se usrali od silnih balondzija ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 I kako ste znali da nece biti zastava pa ste poneli taj transparent ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) I kako ste znali da nece biti zastava pa ste poneli taj transparent ? :D wh,jao daj boze da ga malo iznasutira neko ovog stojkovica! Edited October 23, 2010 by djoleman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Pa ovo je i uradio zato sto su ga jurili bakljama. Da mi zvizde i da me pljuju jer sam presao u rivalski tim okej, ali da me neko napadne fizicki zbog toga i ja bih ih se odrekao. Mislim nije da ce ista dobro da uradi time sto je napisao to na majici, ali ga razumem zasto je to uradio. Majmun je jer je sada navukao jos veci gypsy rage na sebe. nije uopste fazon u tome sto ih se on odrice, nek se odrice ko koga oce, to je nebitno. nego sta je napisao...stvarno je retardiran, sad mi ga je zao. pa sam sebe zajebava jedino, o boze koje reci, koja konstrukcija:( da je napisao "grobar 100%" ili "cigani pusite ga", mislim, sta god, al ovo. jebote, koji blam...neprijatno mi jebote...mislim, ne znam, pa dal je moguce da je toliki frodo jebote... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) ulete ovaj dulio :( sad mi propade fora Edited October 23, 2010 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 nije uopste fazon u tome sto ih se on odrice, nek se odrice ko koga oce, to je nebitno. nego sta je napisao...stvarno je retardiran, sad mi ga je zao. pa sam sebe zajebava jedino, o boze koje reci, koja konstrukcija:( da je napisao "grobar 100%" ili "cigani pusite ga", mislim, sta god, al ovo. jebote, koji blam...neprijatno mi jebote...mislim, ne znam, pa dal je moguce da je toliki frodo jebote... Istina. Popisao se on po sebi. Ali mislim da ce posledica da bude ista kao sto bi bila da je napisao i "grobar 100%" ili "cigani pusite ga" ili sta god drugo u tom kontekstu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 on je Undertaker njemu niko nista ne moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Istina. Popisao se on po sebi. Ali mislim da ce posledica da bude ista kao sto bi bila da je napisao i "grobar 100%" ili "cigani pusite ga" ili sta god drugo u tom kontekstu. da je napisao nesto od ta dva, onda bi mozda bio majmun ili seljak ili batica, ali ne bi bio frodo. a najgore je biti frodo, jos te snimaju kamere i gleda te milion ljudi... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 tek sada bi mu se najebo mile matere... do sada sam bio ravnodusan, ali ovaj njegov potez je .... ne znam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 sta ste ocekivali posle onoga? nego, sto smo igrali bez epsa na dresu danas? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 pa čovek sve vreme potencira ne tome da je profesionalac i da je došao da pomogne partizanu u lš ali da je i dalje zvezdino dete itd. i kako da mu se ne smeješ posle ovoga ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts