exile Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Duletovi postovi me podsecaju na Koletove koje je nekad pisao, dugacki i zamrsheni, samo mu fali "=o))))" na kraju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) aj da pokusam nesto da napisem o sportu na sportskom delu foruma partizan dobio u drugom kolu vrscane 77-66, vazna pobeda posle poraza od buducnosti u prvom kolu kazu da je najbolje odigrao milosavljevic gg jos jedna vazna vest je da je dosao bek, Lafajet neki, nikad cuo :D ali s obzirom na odabir crnaca predhodnih godina...verujem da je dobar ps. samo za grujana inace, fk igra u petak sa smederevom, posto je tako tole namestio da bi se vise odmorili za LS Edited October 13, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 ovi grobari su postali nvo definitivno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 nije daleko od istine Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 http://www.mondo.rs/s185777/Sport/Fudbal/Liverpul_za_Klea_-_12_miliona_funti.html hihihih Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 taj pool je definitivno dotakao dno dna ako za klea da 12m funti :) btw za razliku od komsinice mi imamo evropska desavanja za vreme radnih dana, utorak Braga, cetvrtak Zalgiris, obe u gostima ne znam da li ce onaj Lafajet igrati, uzasno nam treba dobar plej i plej uopste a fudbal, po onome sto sam ja gledao, ova Braga mnogo vise zna nego sto rezultati iz prva dva kola govore, mada kazu da im nece igrati neki igraci, bice kidanje sa njima za 3 mesto, samo da ne izgubimo jos mislim da mi necemo izgubiti od Sahtjora u Bg-u o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 18, 2010 Author Report Share Posted October 18, 2010 basket ce biti jako zajebano dok se ne kompletiramo fudbaleri imaju sanse za bar nereseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 taj pool je definitivno dotakao dno dna ako za klea da 12m funti :) btw za razliku od komsinice mi imamo evropska desavanja za vreme radnih dana, utorak Braga, cetvrtak Zalgiris, obe u gostima ne znam da li ce onaj Lafajet igrati, uzasno nam treba dobar plej i plej uopste a fudbal, po onome sto sam ja gledao, ova Braga mnogo vise zna nego sto rezultati iz prva dva kola govore, mada kazu da im nece igrati neki igraci, bice kidanje sa njima za 3 mesto, samo da ne izgubimo jos mislim da mi necemo izgubiti od Sahtjora u Bg-u o/ Lafajet je prijavljen, nosiće četvorku, iz proverenih izvora sam saznao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 "Igraćemo derbi, pod uslovom da tribine budu prazne", poručio je predsednik FK Partizan Dragan Đurić iz Portugala. sve ti jebem. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 „Naš stav je jasan – mi želimo da odigramo derbi. Mi predlažemo da se derbi igra pred publikom sa uslovima koje smo već naveli, koje su mediji preneli ili da se igra bez publike. To su jedine dve mogućnosti da uslovi budu regularni i da se utakmica završi kako treba“, rekao je Đurić za B92 nije da ga branim, meni je to sve sljam, ali nije tako rekao :) a uslovi su koliko znam da se pismeno garantuje bezbednost igraca, a ako to ne moze da se garantuje, zasto bi se igralo ffs Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 samo zabranite doci da dodje i svi ce biti bezbedni realno! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 Dobrivoje vec narucio 'Derbi komplet' iz top shopa kupovinom je dobio i litru loze gratis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 nooooo, not the loza Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 koje proseravanje, kao da se derbi igra prvi put. inače, swe pohwale za štosove :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 pa da, ali majka istorija nas uci da se ona ponavlja, a zna se sta je bilo u rupcini nedelju dana posle 5 oktobra 2000te, tako da ako su ovi sigurni u tu sigurnost, nek potpisu, kazu u medijima ili sta vec poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Koja golcina jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 glavno da nama igraju Boja i Tomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ne zelim vise da se mucim. Dosta mi je fudbala. Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 opet vas stojke kostao bodova..dzabe sto posle skine neodbranjivo,kad on opet primi slobodnjak metar i po od stative :/ braga nista posebno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 koj ce kurac partizanu onaj boja i tomic... goli kurci... boze moj, to je realnost... bez ideje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Sasa Ilic, majstor svog zanata :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Koja sramota kakve mi golove primamo opet iz slobodnjaka , cist golmanov gol primi kao sto je neko napisao u postu iznad metar od stative.Onog Boju treba izbaciti i onog Tomica rupcage najvece , svaka cast ovom malo Savicu izrasta u vrhunskog defanzivca. Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 ajde boYa duso moYa napolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 meni je jako smesna situacija kako je boja dosao ?!:) sam se covek ponudio preko novina :) nemam angazman strava mi je bilo pre u partizanu mogao bih sad da igram !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ajde ko ce da se menja sa mnom da ja navijam za zvezdu a on za partizan ? Moze leshko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts