agrsv Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Mali scepovic ima potencijala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 levi bek je super bio, kleo je dao par dobrih lopti na kraju, scepovic ce izrasti u dobrog igraca. ostali rupe Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ajde ko ce da se menja sa mnom da ja navijam za zvezdu a on za partizan ? Moze leshko ? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 meni je jako smesna situacija kako je boja dosao ?!:) sam se covek ponudio preko novina :) nemam angazman strava mi je bilo pre u partizanu mogao bih sad da igram !:) Nije bilo tako, zvanicno je trener trazio da ga vrate ako je slobodan zato shto ga "veoma poshtuje kao igraca". Nemam pojma jel to neka izmishljenja prica ili shta, ali to je Stanojevic izjavio ja ga licno cuo... Shto se tice utakmice, ne znam zashto gledam jebeni fudbal kada sam gubim zivce. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 gledao drugo poluvreme...partizan, barem meni, nema sredinu, kreatora igre uopste. Svakako ne za Evropu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ajde ko ce da se menja sa mnom da ja navijam za zvezdu a on za partizan ? Moze leshko ? evo ja cu... ali da me ne jebes u subotu vece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 evo ja cu... ali da me ne jebes u subotu vece :) javi se exile... javi se exile... PICKO CIGANSKA... PICKO CIGANSKA... ahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 zasto babovic uopste postosji u listi igraca koji imaju sansu da udju da igraju ovu igru ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 stefan 'driblam samo ulevo' babovic Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ali koliko sere svaki put kad sjebe akcijutacno bi ga napuco u glavu kad bi jos jednom pokazao sudiji sta da dosudi da sam tamo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Mrtva utakmica, jedina pozitivna stvar navijaci koji su pokazali da propagandna mashinerija vlasti sere o nekakvim hiljadam i hiljadama huligana koji zele da ih skinu sa vlasti da bi sprecili Srbiju da udje u Evropsku Uniju. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 koji fail... svi panduri su bili na brdu... mogli smo komotno da odradimo neku banku :D exile cergaru ovo ti je prvi u nizu izgubljenih derbija kao navijaca komsinice... pisacemo ti u oko! stojke srbin exile vise nije... ://// jebi ga da se malo i ja radujem do sledeceg evropskog potopa :DDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 koji fail... svi panduri su bili na brdu... mogli smo komotno da odradimo neku banku :D exile cergaru ovo ti je prvi u nizu izgubljenih derbija kao navijaca komsinice... pisacemo ti u oko! stojke srbin exile vise nije... ://// jebi ga da se malo i ja radujem do sledeceg evropskog potopa :DDDDDDDDD Hahah Sarma drugar [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 jebi ga, sve ste videli. očajan fudbal, partizan dao gol na grešku koju ja ne bih napravio da me puste da igram, zvezda nije mogla da uđe u 16 metara i tako. Mrtva utakmica, jedina pozitivna stvar navijaci koji su pokazali da propagandna mashinerija vlasti sere o nekakvim hiljadam i hiljadama huligana koji zele da ih skinu sa vlasti da bi sprecili Srbiju da udje u Evropsku Uniju. čekam da se postave slike na net povodom ove priče, grobari su definitivno postali nvo :))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 "Oprostite mi na mojoj ruznoj proslosti" ili nesto slicno na majici stojkovica:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 on je tek posebna priča. mene nije toliko pogodila cela situacija kao neke, ali lik je jednostavno retard i jadan, i to se vidi iz dana u dan sve više. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 pisaj u oci !! :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ne seri da je to pisalo na majici ? Eh jebote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Hahah Sarma drugar [:D] ehehehhe... hvala ti sto si mi omogucio da osetim pobedu u derbiju posle duge i teske pauze \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 grobari nvo,stojke ljakse iz loznicekakav nam predsednik,takav nam i kapiten,eto vam lukicevi vojnici,sta cete sad da kazete,ko nas je sad pokrao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Brate kad su Slavoljub Đorđević i Pierre Boya bili najopasniji po gol Zvezde, a niko po gol Partizana, sve je jasno. Ali je svejedno super. Neosvojiva tvrđava, heheheh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Svake godine sam sebe demantujem,da se ovde ne moze igrati gori fudbal.Majko moja ste ce biti sledece sezone. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 nisam neki omg zvezdas i ne lozim se na domaci fudbal toliko, ali ovaj stojkovic je mentolcina najobicnija. da mu obe noge polome, ne bi mi bilo zao takvog licemernog kurcevog coveka. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 vidi kad se i pandur iza smeje... koliko je glup, boze. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts