Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo jos malo, mada se nisam puno slikao ovde, jer nemam vremena da njupam, a kamoli da idem da se slikam.

doduse mogao bih ovaj sneg malo, grad bas fino izgleda.

61134_10150256012105515_736435514_14881078_3551265_n.jpg

61134_10150256012120515_736435514_14881081_448173_n.jpg

ivke, znas da bih to uradio radi ocuvanja svog net lika, ali nisam nasao. nasao sam kavali, armani i tako te, ali samo zato sto se nalaze u glvanoj ulici u centru.

Edited by kasandro

jos samo da su im ribe tako dobre

btw daki jesi sad gaster, ono, ides u kafanu na cecu, u beloj kosulji i lomis case od rakije? :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

jos samo da su im ribe tako dobre

btw daki jesi sad gaster, ono, ides u kafanu na cecu, u beloj kosulji i lomis case od rakije? :)

nop. ne idem nigde, poneku subotu se odvucem na pivo u neku birtiju blizu mene ali i to retko.

jednom sam otisao na takvo 'srpsko' mesto kad sam tek stigao i prilicno mi se smucilo.

em sto je preskupo (ej ulaz 30 franka, 2 vodke i energetsko jos 40, kad su mi doneli racun shvatio sam koliko je to sve wrong), em sto je masa bas onakva kako ju je corba opisao.

Nego reci mi, kako je na ETH-u sto se tice kvaliteta studija i zivota uopste?

pa ako ti treba first hand utisak, onda ne mozhesh ochekivati da dobijesh informaciju kad opljunesh nekoga :P

opljunuo me je? dante, ne dam utisak!

Edited by kasandro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...