killYg0r Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 uglavnom pisao sam jedno sat vremena tekst sada na jednom forumu radi se o ovome ovde http://afterlife.motionforum.net/applications-f2/ bio sam ulogovan, startovao sam novi topik, pisao 3 dana posle svega otkucanog pritisao sam dugme preview i posle toga mi je izbacilo login stranu ... pritisnes back, opet izlazi login strana kao da sam se izlogovao otvarao sam history i today i recently closed tabs svaki put me vrati na ponovno logovanje da li postoji neki nacin da vratim sav tekst nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Mislim da ne :( To je jedan od "onih" problema. Čini mi se da je Opera to ok hendlovala u smislu da sačuva taj tekst čak i ako ti "pukne net" tokom procesa pisanja. Ali da te ne mračim, možda neko ima rešenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ja mislim da nema Ali u principu dobro je izgraditi naviku da se pritiska Ctrl+A Ctrl+C pre kliktanja na postovanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 jebote koja glupost .. desavalo mi se ranije da mi pukne net u toku pisanja necega ali mi obicne onda tekst i ostane pa mogu da ga kopiram (tada sam zaista i imao naviku da pritiskam selecet all i copy ) ali sad mislim da je ovo jednostavno glupo podesen njihov forum ili takva verzija nijedan tekst sad nece izgledati isto kao sto sam ga napisao iz prve ... dobro mozda to i znaci nesto pa neci ni pokusavati opet sem ako u medjuvremenu ne uleti neko sa nekim neverovatnim resenjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Aplikacija za guild se uvek pise u notepadu bas zbog ovih stvari. Posle lako kopiras tekst na forum i lupis da okacis nov topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 možeš da odeš kod svog provajdera i tražiš log svojih HTTP requestova :) šalim se, ja bih rekao da ne postoji način da to povratiš. Forum verovatno vodi računa o session IDjevima, dok si kucao post cookie ti je bio vezan za jedan session id, kada si se ponovo ulogovao id se promenio, pa te iz sigurnosnih razloga forum vraća na login. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 ali ja se nisam logovao opet kao sto rekoh . bio sam se ulogovao , otvorio novi topik, pisao tekst i kada sam isa na preview topika tada me je vratilo na login kao da sam se izlogovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 a jesi probao da ideš odeš double-back? Ako si kliknuo samo jednom back onda te je možda odveo na neku među-stranicu. Jel ti taj tab i dalje otvoren? Ako jeste nemoj da ideš back, nego dve stranice back (u Chrome to radiš tako što držiš malo duže pritisnuto back dugme pa izađe lista prethodnih stranica) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ali ja se nisam logovao opet kao sto rekoh . bio sam se ulogovao , otvorio novi topik, pisao tekst i kada sam isa na preview topika tada me je vratilo na login kao da sam se izlogovao forum baguje sa sesijama najverovatnije Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esmeralda Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ja koristim Lazarus za mozillu,mozes da backup-ujes sav text koji si pisao od kako koristis add-on.Predpostavljam da neces moci da backup-ujes taj text sto si vec napisao,ali ako ti se desi nesto slichno opet,mocices lako da vratis text u dva klika(samo desni klik na ovaj prozor gde pishesh postove i videces opciju "recover text") Evo ti link,pa pokusaj: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6984/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 istekla ti je sesija u medjuvremenu, to je do forum podeshavanja (ne mozhesh nikako da vratish taj tekst) :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 taj forumski softver je glup do mojega, invision ti sačuva tekst (al kaže da nemaš potrebna prava da bi ga postovao). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 pritom je IPB apsolutni vrh forumskog softvera Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Naročito njegov feature IPS Driver Error Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 vbulletin je jachi od IPBa za veeeeeeeelike zajednice ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Naročito njegov feature IPS Driver Error to mu je sellpoint! Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts